Αίτηση εξαίρεσης της ανακρίτριας
Κωνσταντίνας Αλεβιζοπούλου κατέθεσε διά των συνηγόρων του ο Κώστας Βαξεβάνης.

Ο δημοσιογράφος και εκδότης του Documento ο οποίος διώκεται για τα ρεπορτάζ του σχετικά με το σκάνδαλο της Novartis, ανέφερε ότι η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση, αρνήθηκε κατά την απολογία του να της καταθέσει όλα τα αποδεικτικά στοιχεία.

Όπως καταγγέλλει ο ίδιος με ανάρτησή του στο twitter η ανακρίτρια επίσης απαίτησε να ολοκληρώσει την απολογία του σήμερα υποστηρίζοντας ότι «από κατηγορούμενος έγινε κατήγορος».

Ο εκδότης του Documento επισημαίνει την κατάφορη παραβίαση των δικαιωμάτων του, «αφού δεν μου επιτρέπει να καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία» και σχολιάζει καυστικά πως «σύστημα είναι σε αδιέξοδο».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Κώστα Βαξεβάνη

 

«Μόλις κατέθεσα αίτηση εξαίρεσης της Ανακρίτριας, η οποία απαίτησε να ολοκληρώσω την απολογία μου σήμερα δηλαδή  να μην παραδώσω το σύνολο των στοιχείων. Και αυτό ενώ, (ή ίσως επειδή) , όσοι συνωμότησαν για να καλυφθεί το σκάνδαλο Novartis σιωπούν ένοχα. Η Ανακρίτρια είπε πως έγινα από κατηγορούμενος κατήγορος. Συμφώνησα μαζί της λέγοντας πως δεν είναι ασυνήθιστο, όταν κάποιος κατηγορείται με αβάσιμες κατηγορίες, οι ρόλοι να αντιστρεφονται. Η απρόσμενη κίνηση της Ανακρίτριας, παραβιάζει κατάφορα τα δικαιώματά μου, αφού δεν μου επιτρέπει να καταθέσω όλα τα αποδεικτικά στοιχεία, αλλά κατά τη γνώμη μου αποδεικνύει επίσης πως το σύστημα είναι σε αδιέξοδο».

 

 


πηγη: https://tvxs.gr