Σε μια απίστευτη ρατσιστική ενέργεια προέβη το πρωί το Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Γιάννης Λοβέρδος και μάλιστα χρησιμοποιώντας αυθαίρετα μια ανάρτηση από το "Χαμόγελο του Παιδιού".

Ο Γ. Λοβέρδος «έκοψε» από τη φωτογραφία τη μαύρη Ανίκ: «Αριστεύουν» μόνο οι λευκοί !

Ο Γιάννης Λοβέρδος πήρε την ανάρτηση που έγινε στο Facebook για την παρουσία δύο παιδιών από τους ξενώνες του  "Χαμόγελου"  μαζί με τον Πρόεδρο Κώστα Γιαννόπουλου στη δεξίωση του Προεδρικού Μεγάρου: Ο Νέστορας τελείωσε τη Σχολή Ευελπίδων πετυχαίνοντας το όνειρό του ενώ η Ανίκ τελείωσε την Ελληνογαλλική Σχολή και θα συνεχίσει τις σπουδές της, αναφέρεται σχετικά. 

 

Όμως για τον Βουλευτή της ΝΔ προοδεύουν μόνο οι λευκοί αφού επέλεξε να "κόψει" από τη φωτογραφία που ανάρτησε στα κοινωνικά δίκτυα, την Ανίκ, η οποία είναι μαύρη και να περιοριστεί στο Νέστορα, γράφοντας μόνο για αυτόν. 

"Κατέβασε" τη φωτο αλλά παρέμεινε "αόρατη" η Ανίκ

Μετά την κατακραυγή αναγκάστηκε να αναρτήσει ολόκληρη τη φωτογραφία και πάλι όμως χωρίς καμί αναφορά στην επιτυχία της Ανίκ παρά μόνο στο Νέστορα ! Πλην όμως το "ιστορικό επεξεργασίας" προδίδει τον έκδηλο ρατσισμό του Γιάννη Λοβέρδου εναντίον της νεαρής κοπέλας που πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια αλλά κατάφερε με τη βοήθεια της συγκεκριμένης οργάνωσης, να σπουδάσει και να προχωρήσει στη ζωή της. 

Είναι το πολλοστό περιστατικό ρατσισμού που εκδηλώνεται από βουλευτές της ΝΔ και φίλα προσκείμενά της ΜΜΕ, τις τελευταίες μέρες μετά τη δήλωση του Γιάννη Αντετοκούμπο. Άλλωστε, στα σχόλια αρκετοί οπαδοί του Βουλευτή, επιτίθενται στο διάσημο Έλληνα Μπασκετμπολίστα. 

 

Η αρχική ανάρτηση και το Ιστορικό Επεξεργασίας του Facebook

πηγη:https://tvxs.gr