Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 13 Νοέ 2013
ΚΑΡΤΕΣ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ  ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙ
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

Πάτρα, 6 Νοεμβρίου 2013

 

 

Αγαπητοί μας φίλοι,

 

απευθυνόμαστε σε εσάς, για άλλη μια φορά, ζητώντας τη συνδρομή σας στην καθημερινή και αδιάλειπτη προσπάθειά μας να στηρίξουμε τα παιδιά που έχουν την ανάγκη όλων μας.

 

Ο εθελοντικός οργανισμός για τα Παιδιά «Το Χαμόγελο του Παιδιού», χάρη στο χειροπιαστό έργο και τις δράσεις που υλοποιεί τα τελευταία 18 χρόνια, έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αμέριστη αγάπη του κόσμου. Ωστόσο, οι ολοένα αυξανόμενες ανάγκες των παιδιών σε όλη την Ελλάδα, καθιστούν επιβεβλημένη τη συνεχή υπενθύμισή τους, ώστε να αφυπνίζεται ο πολίτης και να του δίνεται ένας εύκολος τρόπος συμμετοχής στην ενίσχυση των δράσεων του οργανισμού μας.

 

Για το σκοπό αυτό, όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, τα παιδιά που στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού», παιδιά μέλη του οργανισμού μας από την Αθήνα και την περιφέρεια αλλά και εθελοντές γραφίστες και ζωγράφοι, με καλλιτεχνική διάθεση και έμπνευση, δημιούργησαν και μας χάρισαν τα σχέδιά τους για τις φετινές χριστουγεννιάτικες κάρτες μας.

 

Κάθε κάρτα κι ένα χαμόγελο που τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων θα πλημμυρίσει χαρά τις καρδιές των μικρών μας φίλων! Αγοράζοντας χριστουγεννιάτικες κάρτες του οργανισμού μας, σας δίνεται η ευκαιρία να συμμετάσχετε κι εσείς στον καθημερινό αγώνα αντιμετώπισης των προβλημάτων των παιδιών.

 

Παιδιά που βρίσκονται σε κίνδυνο και ζητούν τη στοργή και τη ζεστασιά που έχουν στερηθεί. Γονείς που αγωνιούν για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει το παιδί τους. Παιδιά που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο και χρειάζονται αίμα και άλλα που επιζητούν τη συνεχή υποστήριξη ανθρώπων του οργανισμού μας που βρίσκονται πάντα στο πλευρό τους.

 

Θα θέλαμε λοιπόν, στα πλαίσια αυτής της προσπάθειας για την οικονομική ενίσχυση του έργου μας, να ζητήσουμε την έμπρακτη συμμετοχή σας. Για το λόγο αυτό, αποστέλλουμε ένα διαφημιστικό έντυπο με τα σχέδια που κοσμούν τις φετινές ευχετήριες κάρτες του οργανισμού μας. Βασιζόμαστε κυριολεκτικά στην πεποίθηση ότι θα σταθείτε πλάι μας, γιατί πραγματικά σας χρειαζόμαστε ώστε να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

Ποιες ανάγκες καλύπτουν τα έσοδα από τη διάθεση Χριστουγεννιάτικων ευχετήριων καρτών: (τιμή αναφοράς 5,00 €/πακέτο)

 

με 2 πακέτα κάρτες καλύπτουμε την ημερήσια διατροφή ενός παιδιού

με 25 πακέτα κάρτες αγοράζουμε τα βιβλία εκμάθησης ξένης γλώσσας σε ένα παιδί

με 110 πακέτα κάρτες καλύπτουμε τα έξοδα φυσικοθεραπείας για ένα μήνα, για ένα παιδί

με 250 πακέτα κάρτες καλύπτουμε τα έξοδα θέρμανσης ενός μήνα για ένα Σπίτι Φιλοξενίας στο οποίο διαμένουν είκοσι παιδιά.

 

Οι κάρτες μας έχουν διαστάσεις 17Χ12εκατ. (κλειστές), είναι εκτυπωμένες σε λευκό χαρτί velvet τριακοσίων γραμμαρίων (300 gr) και διατίθενται στις παρακάτω τιμές:

 

ΑΡΙΘΜΟΣ KΑΡΤΩΝ ΤΙΜΗ ΚΑΡΤΑΣ(+φάκελος)

1-1.000 κάρτες 0,50 €

1.001-3.000 κάρτες 0,45 €

3.001- 5.000 κάρτες 0,40 €

5.001 και άνω 0,35 €

 

( η αγορά καρτών απαλλάσσεται του ΦΠΑ )

Κάθε πακέτο περιέχει 10 κάρτες (διαφορετικών σχεδίων) με αντίστοιχο αριθμό φακέλων. Υπάρχει δυνατότητα επιλογής ενός ή περισσοτέρων σχεδίων. (Οι κάρτες στο εσωτερικό τους είναι κενές, και διατίθενται ανοικτές σε περίπτωση που θέλετε να εκτυπώσετε τις δικές σας ευχές.)

 

Στα πλαίσια της ενίσχυσης των προσπαθειών του οργανισμού μας να εξακολουθεί να χαρίζει χαμόγελα στα παιδιά, η στήριξή σας θα μας τιμούσε ιδιαίτερα και θα συνέβαλλε πολύ σημαντικά στην επιτυχία της.

 

Σας ευχαριστούμε πολύ για την ευαισθησία που δείχνετε για το έργο μας και είμαστε πρόθυμοι για οποιαδήποτε άλλη επιπλέον πληροφορία χρειαστείτε.

 

Πληροφορίες: κα Ουρανία Λένα, Οθωνος Αμαλίας 83, 26221 Πάτρα τηλ.2610332499 , φαξ 2610332699

email patra@hamogelo.gr

Αναμένουμε την απάντησή σας, για να μπορέσουμε και με την δική σας συνεργασία να συνεχίσουμε το δύσκολο έργο μας.

 

Με εκτίμηση

«Το Χαμόγελο του Παιδιού»

 

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου