Την οργή του για τον τρόπο με τον οποίο η κυβέρνηση χειρίστηκε την τραγωδία των Τεμπών εξέφρασε ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος έχασε τον 26χρονο γιο του στο δυστύχημα.

«Θέλω για τη μνήμη του Δημήτρη και του φίλου του, του Σωτήρη, που ταξίδευαν μαζί, οι ποινικές ευθύνες να φτάσουν ψηλά. Δεν μπορεί να βγαίνει ο Καραμανλής και να λέει διασφαλίσαμε την ασφάλεια, να τον ακούν χιλιάδες οικογένειες, παιδιά και να ταξιδεύουν με το τρένο και να γίνεται αυτό το πράγμα. Και το χειρότερο είναι που βγαίνει ο Άδωνις Γεωργιάδης και λέει 'εντάξει, τι να έλεγε, την αλήθεια; Είμαστε σοβαροί; Τι προσπαθούν να κάνουν; Να καλύψουν ο ένας τον άλλον; Δεν γλιτώνουν. Θα τους καταψηφίσει ο κόσμος», ανέφερε ο κ. Ασλανίδης μιλώντας στον ΑΝΤ1, τονίζοντας πως η οργή του κόσμου είναι μεγάλη.

Ο ίδιος κατήγγειλε πως δεν δέχθηκε κανένα τηλεφώνημα, τόσο από ψυχολόγους όσο και από την εταιρεία, ενώ αναφέρθηκε στα «κατεβασμένα κεφάλια» και τα «κροκοδείλια δάκρυα» στο υπουργικό συμβούλιο την περασμένη εβδομάδα.

Αναφορικά με τα μέτρα στήριξης που ελήφθησαν για τους τραυματίες και τους συγγενείς των θυμάτων, ο πατέρας υποστήριξε πως δόθηκαν στο πλαίσιο της προεκλογικής καμπάνιας, ενώ καταπέλτης ήταν και για τη δημοσκόπηση της Marc, που όπως είπε «έγινε πάνω στα φέρετρα των παιδιών».

«Όλο το χρυσάφι του κόσμου να μας δώσουν, τα παιδιά μας θέλουμε πίσω και αυτά τα μέτρα ξέρουμε γιατί τα εξαγγείλαν, είναι προεκλογική καμπάνια. Στο Θεό τους βγαίνουν και κάνουν γκάλοπ για το πόσα ποσοστά έχουν. Δεν ντρέπονται λιγάκι; Πάνω στα φέρετρα των παιδιών κάνουν γκάλοπ; Ποια μέτρα; Αφού ξέρουμε ότι αυτά είναι φανφάρες προεκλογικές, δουλεύουν τον κόσμο. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μη χάσουν τις καρέκλες τους», δήλωσε μεταξύ άλλων, τονίζοντας πως το δυστύχημα είναι έγκλημα.


πηγη: https://tvxs.gr