Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 11 Ιούλ 2021
Μεταλλαγμένη Μπανανία.
Κλίκ για μεγέθυνση
 
Γράφει ο mitsos175

 

Σφεντόνα” την έχουν κάνει οι νεοδημοκράτες με το Νίτρο. Πληρώνουν να δουν γυναικεία στήθη, ενώ στον υπολογιστή μπορούν να δουν τα πάντα δωρεάν. Μάλιστα μπορεί να δουν πολύ καλύτερα. Έχω δει γι αυτό το λέω.

Έτσι όμως είναι ο δεξιός μαλάκας. Θα πληρώσει αυτό που μπορούσε να έχει δωρεάν. Πχ Υγεία. Θέλουν ιδιωτικές κλινικές. Να πληρώνουν χρυσή την επίσκεψη.

Μέχρι την επόμενη επιδημία, όπου οι ιδιώτες θα τους πουν πως δεν μπορούν να τους εξυπηρετήσουν. Να πάνε στα δημόσια νοσοκομεία, αυτά που έκλεισαν!

Παιδεία. Κλείστε τις σχολές, ανοίξτε Κολέγια να πληρώσετε τα πτυχία σας. Ποιες οι βάσεις εισαγωγής στα Κολέγια είπαμε; Είναι σε ευρώ και συνέχεια θα αυξάνονται.

“Φέρτε τα Κολέγια, κλείστε τις Σχολές,

κόψτε το παιδί, πληρώστε μετρητό...”

Αυτό ακριβώς είναι ο νεγιδοκράτης: Ο μαλάκας που θέλει να πληρώνει. Ενώ ο μαλάκας που πληρώνει χωρίς να θέλει, είναι ο φορολογούμενος. Να τα ξεχωρίζουμε παρακαλώ.

Ο ανεψιός κάνει αυτό που θέλουν οι μαλάκες οι νεοδημοκράτες: Κόβει πρώτα τα δέντρα και μετά δίνει τα λεφτά μας να βάλουν κάτι μεταλλικά παπάρια, που υποτίθεται καθαρίζουν τον αέρα.

Νομίζουν πως θα καθαρίσουν με τον κορονοϊό, όταν τελειώσει η αλφαβήτα. Τους πληροφορώ πως δεν είναι απλά ένα αλφάβητο. Οι αρχαίοι υμών πρόγονοι χρησιμοποίησαν τα γράμματα και ως αριθμούς.

Υποχρεωτικά τα εμβόλια για το καλό μας. Για το καλό μας είναι κι η αύξηση των μισθών, εκεί γιατί έγιναν μισοί με το νόμο Χατζηδάκη;

Στο μεταξύ τα παιδιά δεν αρρωσταίνουν σοβαρά. Δεν το λέμε εμείς, θα το πούνε αυτοί, όταν ανοίξουν τα σχολεία.

Αφού θέλετε υποχρεωτικά να εμβολιαστούμε, αφήστε μας τουλάχιστο να διαλέξουμε εμβόλια από άλλες εταιρείες από 'κείνες που μας λέτε και που προκόψαμε με τις παρενέργειες.

Άκουσα πως η Κούβα έχει κάποια καλά εμβόλια. Γιατί να μην πάρουμε κι από κει; Εκτός αν κάποιοι έχουν συμφωνήσει με ορισμένες εταιρείες. Και βέβαια οι Κομμουνιστές μίζες δεν δίνουν...

Μας λένε τώρα να εμβολιαστούμε ξανά. Πως γίνεται νέο εμβόλιο για τη δέλτα. Άμα πιάνει όλα τα προηγούμενα γράμματα, να περιμένουμε. Άμα πιάνει μόνο τη δέλτα, δε θα κάνουμε άλλη δουλειά: Κάθε τρεις και λίγο θα τρέχουμε στο γιατρό! Κάπως δεν μας τα λένε καλά.

Μας λέει πχ για τα εμβόλια ο Κούλης, που πρώτον δεν είναι γιατρός, δεύτερον είναι ψεύτης.

Έχει πει ψέματα μέχρι και για το πόθεν αίσχος του. Αυτή είναι πολύ πιο σοβαρή παραβίαση νόμου από το κάπνισμα.

“Από τη δήλωση περιουσιακής κατάστασης που ήταν υποχρεωμένος να κάνει, έλλειπαν περιουσιακά στοιχεία και ακίνητα, εταιρείες και χρηματικά ποσά...”

Θυμάστε στο μεταξύ τις γελοίες δικαιολογίες, ότι θα χώριζε με την υπέρκομψη; Τώρα δε χωρίζουν, τρώνε μαζί, ας μας πει δώσει λοιπόν αυτά που κρύβει. Κορόιδο είναι; Κορόιδα είναι αυτοί που τον ψήφισαν, ενώ δεν είναι κουμπάροι και βαφτιστήρια του.

Κάηκε η Εύβοια. Ποιος ενδιαφέρεται να επενδύσει;

Είναι ένα τραγούδι που λέει

“Αυτοί που βάζουν τις φωτιές

λέγονται και επενδυτές.

Ελλαδίτσα μου καμμένη...”

 

Φυσικά θα υπάρχει ένας εκατοντάχρονος στο νησί, να του τα φορτώσουν όλα. Αν μάλιστα δεν έχει κάνει και εμβόλιο; Μια χαρά, τον βρήκαν τον ένοχο!

 

Στην επόμενη γυναικοκτονία θα πιάσουν τον πρώτο αλλοδαπό, που θα είναι κοντά. Αλλά αν είναι Γεωργιανός, θα τον αφήσουν. Αυτοί αντέχουν το ξύλο, αποδεδειγμένα.

Τι κάνει ο Μπάμπης , το “καλό παιδί”; Μετά τη σύζυγο σκοτώνει την ώρα του στο κελί. Κι όταν βγει, χάρη στο νόμο της ΝΔ, μπορεί να σκοτώσει και την κόρη.

“Είμαι κτήνος και το κέφι μου θα κάνω

και θα πνίξω μια γυναίκα παραπάνω”...

Πως μεταλλαχτήκαμε έτσι ρε γαμώτο;Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή, 11 Ιουλίου 2021 | 12:25 π.μ.

πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου