Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 10 Νοέ 2015
Άκου νεοέλληνα : Οι «αρχοντολαοί»  θεωρούν ότι είμαστε  ώριμοι να αποδεχθούμε μια  νέα σκλαβιά
Κλίκ για μεγέθυνση

 

Του Β. Αντωνίου

 

Πάνε έξι χρόνια από τον Οκτώβρη του 2009 που βάλθηκαν όλοι τούτοι οι «αρχοντολαοί» να δημιουργήσουν τη «νέα τάξη πραγμάτων»και στην Ελλάδα. Και ο ελληνικός λαός τη γνώρισε, ή καλλίτερα την ξαναγνώρισε τη νέα τάξη πραγμάτων, που είναι τόσο παλιά όσο και ο κόσμος και λέγεται με την αληθινή λέξη «σκλαβιά».

Μαύρη σκλαβιά και αρπαγή και βαρβαρότητα και λεηλασία και ερήμωση της χώρας με τα νιάτα αλυσοδεμένα να σέρνονται στα ξένα.

Είναι η τάξη που ήθελαν να φέρουν σε τούτη τη χώρα οι βάρβαροι της Ασίας, οι Πέρσες, οι Ούννοι, οι Μογγόλοι του Ταμερλάνου και του Τσέγκινς Χάν, οι Τούρκοι του Μουχαμέτη, οι Γερμανο-Ιταλοί φασίστες του Χίτλερ και του Μουσολίνι, με μόνη τη διαφορά πως ετούτη τη φορά συνδέεται η νέα τάξη με την επιστημονικά οργανωμένη ληστεία.

 

Ότι είχε δημιουργήσει η εργασία των Ελλήνων μετά την λήξη του 2ου Παγκοσμίου και ακολούθως του εμφυλίου πολέμου, όλα τα υλικά αγαθά, σταθερά και σταδιακά, εξαφανίζονται. Τα μέσα δουλειάς αφαιρούνται, και η ντόπια παραγωγή αντικαθίσταται από τα προϊόντα των «αρχοντολαών» της νέας τάξης. Ο ελληνικός λαός αν και ανήκει στην οικογένεια των ευρωπαίων, άρχισε να λιμοκτονεί. Κατηγορούν τους έλληνες, γιατί είναι τεμπέληδες, καφενόβιοι, αεριτζήδες, όπως λένε γερμανοί-άγγλοι-γάλλοι- ιταλοί –ισπανοί –ολανδοί – βέλγοι- δανοί κ.ά. Μας επέβαλαν τρία μνημόνια και βρίσκονται τώρα μέσα στα υπουργεία και τη δημόσια διοίκηση για να μας μάθουν και να μας βάλουν να δουλεύουμε όπως ξέρουν αυτοί να βάζουν τους σκλάβους να δουλεύουν.

Δίπλα σ’ αυτή την άμεση καταλήστευση, βαδίζει παράλληλα και η επιστημονικά οργανωμένη ληστεία. Μπαίνουν με το «έτσι θέλω», σε όλες τις εμπορικές Βιομηχανικές, τραπεζικές επιχειρήσεις και αρπάζουν το 51% των μετοχών, υποδουλώνοντας με μιας στον αιώνα τον άπαντα –όπως νομίζουν- την εργασία του ελληνικού λαού, αφού οι κυβερνήσεις όλου του φάσματος του κοινοβουλίου εδώ και έξι χρόνια έδωσαν γη και ύδωρ στους «αρχοντολαούς».

Στην αρχή θέλαν να μας ξεγελάσουν με την απειλή της εξόδου από την Ευρωζώνη, πως τάχα τους είμαστε τα εμπόδια της ανάπτυξης. Απλούστατα. Μας κλέβουν με τα μνημόνια εδώ και έξι χρόνια!

Σε αυτόν τον τεμπέλικο και αεριτζή ελληνικό λαό, επιβάλλονται τελικά και με την υπογραφή της αριστερής κυβέρνησης οι πιο δυσβάσταχτοι φόροι που είδαν ποτέ οι έλληνες από ιδρύσεως κράτους.

Βρισκόμαστε κάτω από μια νέα κατοχή. Έξι εκατομμύρια έλληνες βρίσκονται στη ζώνη της φτωχοποίησης. Από αυτά τα τρία εκατομμύρια είναι ήδη πτωχευμένοι και σε λίγο άστεγοι. Ενάμιση εκατομμύριο είναι άνεργοι. Εκατοντάδες χιλιάδες νέοι πήραν το δρόμο της ξενιτιάς. Χιλιάδες συμπολίτες μας αυτοκτόνησαν. Άγνωστος αριθμός συμπολιτών μας πεθαίνει σε συνθήκες απάνθρωπης μεταχείρισης ως ανασφάλιστοι υγείας και πρόνοιας. Τα δημόσια νοσοκομεία καταργούνται, το δημόσιο σχολείο καταρρέει, η δικαιοσύνη «πελαγοδρομεί» και η αυτοδιοίκηση αντίγραφο του «κοτζαμπασισμού» καταλαμβάνεται από κτήτορες του «know how» της δημόσιας καταλήστευσης.

Αυτός ο λαός που κατάκτησε την ελευθερία του σε πολύχρονους αγώνες με το αίμα του, δεν τολμά να ζητήσει το δίκιο του. Δεν τολμά να διεκδικδικήσει το στοιχειώδες δικαίωμά του στη ζωή, στην τιμή και την περιουσία του. Ξεσπιτώνουν τους έλληνες με διάφορους τρόπους. Φυλακίζουν τους έλληνες για δήθεν χρέη.

Εμπαίζουν τους έλληνες οι εταίροι τους Ευρωπαίοι με το προσφυγικό πρόβλημα. Η Ελλάδα μετατρέπεται σε στρατόπεδο ανθρώπινων ψυχών από τους πρόσφυγες του πολέμου σε Συρία, Αφγανιστάν κλπ. Οι έλληνες με το δράμα των προσφύγων που εκτυλίσσεται στα νησιά του Αιγαίου, ξεχνούν τα δικά τους μεγάλα προβλήματα. Αυτός είναι και ο στόχος της νέας τάξης της Ευρώπης. Στήνονται φιέστες από τον έλληνα επίτροπο στην Ευρώπη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας για τη μεταφορά 20 προσφύγων για κάποια χώρα της Ευρώπης. Εκατοντάδες χιλιάδες πρόσφυγες αναμένουν στο ελληνικό έδαφος, την ώρα που οι χώρες της ευρωζώνης στήνουν τείχη για να εμποδίσουν αυτούς τους πρόσφυγες.

Και η Τουρκία ο συνέταιρος των «αρχοντολαών», αντί να λύσει το προσφυγικό, στέλνει τους πρόσφυγες στην Ελλάδα, που τους υποδέχονται τα τσιράκια της «Φρόντεξ». Ζητούν από την Ελλάδα να φτιάξει πόλεις των 50. 000 προσφύγων στα νησιά της. Ο νόμος των «σταβλισμένων ζώων» πάνω στην Ευρώπη.

Αυτή είναι η νέα Ευρωπαϊκή τάξη.

Απέναντι σε αυτή τη φοβερή συμφορά, την άγρια μπόρα , που ξέσπασε πάνω στη χώρα μας και καταβασανίζει το λαό μας, ποια είναι η στάση του λαού; Από τη μια μεριά τα κτυπήματα των νέων κατακτητών μας. Και από την άλλη η προδοτική και αισχρή συνομωσία των εκμεταλλευτών της δυστυχίας και η άγρια, αχόρταγη μανία της κερδοσκοπίας.

Μετά το τρίτο μνημόνιο οι «αρχοντολαοί» εγκατέστησαν στη χώρα μας την πιο σιχαμερή τυραννία μετά από το δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο. Αληθινή νέα τάξη. Ξαναγυρνάμε στην πρωτόγονη βαρβαρότητα, στην κατάργηση κάθε νόμου, κάθε ηθικής, κάθε δίκαιου.

 

Ως επίλογο θέλω να παραθέσω εκτός απο το σκίτσο και ένα πολύ μικρό απόσπασμα από το βιβλίο «Άκου Ανθρωπάκο» του Βίλχεμ Ράϊχ που γράφηκε το 1946 και το δημοσιεύθηκε το 1948. Πρόκειται για την κραυγή αγωνίας ενός μεγάλου στοχαστή, που βλέπει τα σπέρματα του φασισμού και του ολοκληρωτισμού μέσα στον κοινό, καθημερινό άνθρωπο, που παραμένει τόσο επίκαιρο και σήμερα.

“ Σε φωνάζουν Ανθρωπάκο, Κοινό Άνθρωπο. Λένε πως χάραξε η εποχή σου, Η «Εποχή του Κοινού Ανθρώπου». Μα δεν είσαι συ που το λες, ανθρωπάκο. Το λένε εκείνοι, οι αντιπρόεδροι των μεγάλων εθνών, οι εργατοπατέρες, οι μετανιωμένοι γιοι των αστών, οι πολιτικοί και οι φιλόσοφοι. Σου προσφέρουν το μέλλον, μα δε ρωτούν για το παρελθόν σου. Κι όμως, είσαι κληρονόμος ενός τρομερού παρελθόντος. Τούτη η κληρονομιά καίει στη χούφτα σου σα διαμάντι φλεγόμενο.”-

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου