Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 18 Σεπ 2022
Θα χρησιμοποιήσουν οι Ρώσοι πυρηνικά όπλα στην Ουκρανία;
Κλίκ για μεγέθυνση 
Γράφει ο mitsos175

 

Ήμασταν από τους πρώτους που είχαμε αποκαλύψει πως η χρήση τακτικών πυρηνικών ήταν θέμα συζήτησης μεταξύ Ρώσων αξιωματούχων μετά τις επιτυχίες του ΝΑΤΟ στο Χάρκοβο. Είχαμε πει όμως πως ένα τέτοιο σενάριο έχει τις λιγότερες πιθανότητες θεωρώντας πως δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε καν τους λόγους. Η χρήση πυρηνικών είναι έγκλημα και οι Αμερικάνοι που τα χρησιμοποίησαν εγκληματίες. Δυστυχώς έχουμε να κάνουμε με καπιταλιστές, οπότε πρέπει να δούμε τα πράγματα λαμβάνοντας υπόψη αυτή την παράμετρο.

Πριν να πω στους ντόπιους δούλους του ΝΑΤΟ, τους υποταγμένους υποκριτές πως είναι μεγάλα καθάρματα και οι χειρότεροι υποκριτές. Η Αρμενία δέχτηκε επίθεση από το Αζερμπαϊτζάν. Καμία χώρα δεν κάνει κυρώσεις στους επιτιθέμενους, καμία χώρα δεν στέλνει όπλα στους Αρμένιους. Καθώς οι Αρμένιοι στο Ναγκόρνο Καραμπάχ είναι εντελώς κυκλωμένοι από εδάφη των Αζέρων είναι θέμα χρόνου να χαθεί όλο το Αρτσάχ με τις ευλογίες όλων των υπολοίπων κρατών. Κι όχι μόνο το Αρτσάχ. Μπορεί ο Αρμένιοι να έκαναν πολλά λάθη, όμως οι Αζέροι άρχισαν γενοκτονία. Ακούει κανείς ΑΡΔ;

Το άλλο που θέλω να επαναλάβω, είναι πως οι λαοί της ΕΣΣΔ ζούσαν αρμονικά. Αζέροι, Αρμένιοι, Τατζίκοι, Κιρκίζιοι, Ουκρανοί, Ρώσοι, όλοι όσοι σήμερα πολεμούν μεταξύ τους ζούσαν ειρηνικά, προόδευαν και δεν είχαν κανένα πρόβλημα μέχρι που ο Γκορμπατσόφ κατάστρεψε τα πάντα. Ακριβά στοίχησε σε όλους αυτούς τους λαούς η περεστρόικα, η γκλάσνοστ και άλλα τερτίπια του πράκτορα της CIA. Αλλά πανάκριβα θα την πληρώσουμε όλοι και θα πω τι εννοώ.

Μέχρι το ζόμπι του Λευκού Οίκου, το κάθαρμα ο Μπάιντεν, ο πλέον διεφθαρμένος και άχρηστος, να βγει και να πει για τη χρήση πυρηνικών από τη Ρωσία, το θέμα είχε σχεδόν ξεχαστεί. Τα Ρωσικά «γεράκια» τα άκουσαν από τους ψυχραιμότερους, οι οποίοι είπαν πως τα πυρηνικά είναι για επίθεση όπλων μαζικής καταστροφής από το ΝΑΤΟ, αν απειληθεί η ύπαρξη της ίδιας της Ρωσίας. Δεν μπορούν να χρησιμοποιηθούν με το «παραμικρό», όταν μάλιστα οι δυνάμεις της Ρωσίας παραμένουν ισχυρότατες. Θυμίζουμε πως οι Ρώσοι χρησιμοποίησαν μικρό μόνο μέρος των δυνάμεων τους στην Ουκρανία, το 1/5 ή και λιγότερο. Επίσης μαζική χρήση πυρηνικών όπλων, γιατί ένα δεν θα είχε ουσιαστικό αποτέλεσμα στον πόλεμο, αλλά θα συναντούσε τον ίδιο αποτροπιασμό από όλο τον κόσμο, θα είχε επιπτώσεις την ίδια τη Ρωσία. Η ραδιενέργεια, όπως ξέρουμε από τις βόμβες και τα πυρηνικά ατυχήματα, μεταφέρεται πολύ μακριά.

Το ζόμπι του Λευκού Οίκου τα είπε αυτά για να ενισχύσει την αντιρωσική υστερία. Παρόλα αυτά ο Μπάιντεν βοήθησε τα «γεράκια» της Ρωσία. Ζητούν μαζική χρήση κατά των Ουκρανικών υποδομών, ώστε 1) να λήξει αμέσως ο πόλεμος με νίκη της Ρωσίας 2) Να δοθεί απάντηση στο ΝΑΤΟ που πολεμά πλέον στην Ουκρανία, πως, «όποιος τα βάζει με τη Ρωσία έχει τρομερό τίμημα». Τώρα, μετά τις ανόητες δηλώσεις λένε πως «οι Αμερικάνοι ανησυχούν γιατί έτσι θα χάσουν τον πόλεμο και μάλιστα αμέσως». Δυστυχώς ηλίθια Αμερικανικά γεράκια ενισχύουν ακόμα περισσότερο εκείνους στη Ρωσία που θέλουν «πυρηνική λύση» αφού μιλούν για «διάλυση της Ρωσίας και εκτέλεση των Ρώσων αξιωματούχων»!

Κάποιοι πρέπει να ξεκαβαλήσουν το καλάμι. Τους Αμερικάνους δεν τους ενδιαφέρει η ΕΕ. Εμείς όμως θα φάμε τη ραδιενεργή «πίτσα» λες και δε μας φτάνει η «πίτσα» στην Οικονομία με τη μαύρη αγορά. Για συνέλθετε, γιατί ένα πλανήτη τον έχουμε. Όσο ήταν Κομμουνιστές, δεν ανησυχούσα, τώρα όμως μεγάλωσαν δυστυχώς οι πιθανότητες, αν και ευτυχώς παραμένουν μικρές. Για πόσο ακόμα όμως;


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022 | 10:00 π.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου