Σε τροχαίο ατύχημα ενεπλάκη το αυτοκίνητο του προέδρου της Ουκρανίας Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο κέντρο του Κιέβου, το βράδυ της Τετάρτης 14 Σεπτεμβρίου.

Ο Ζελένσκι, επέστρεφε στην ουκρανική πρωτεύουσα μετά από μια αιφνιδιαστική επίσκεψη στο Ιζιούμ όταν το αυτοκίνητό του τράκαρε με άλλο όχημα σε κεντρικό δρόμο. Όπως φαίνεεται από τα πλάνα του βίντεο, ένα τρακαρισμένο αυτοκίνητο, μετά το τροχαίο, έμεινε στη μέση του δρόμου ενώ πλάι του ένας τραυματισμένος άντρας δεχόταν τις πρώτες βοήθειες από την ιατρική ομάδα του Βολοντίμιρ Ζελένσκι. Πρόκειται για τον οδηγό του άλλου οχήματος ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Πάντως, από το γραφείο Τύπου δεν δόθηκαν επιπλέον πληροφορίες για την κατάσταση του τραυματία καθώς και λεπτομέρειες για το πώς συνέβη το τροχαίο ατύχημα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εκδόθηκε από τους συνεργάτες του Ουκρανού προέδρου «είναι καλά στην υγεία του» καθώς τραυματίστηκε ελαφρά, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Στην ανάρτησή του ο εκπρόσωπος του Ουκρανού προέδρου ανέφερε τα εξής: «Στο Κίεβο, ένα αυτοκίνητο συγκρούστηκε με το αυτοκίνητο του προέδρου της Ουκρανίας και οχήματα της συνοδείας του. Οι γιατροί που συνόδευαν τον αρχηγό του κράτους προσέφεραν τις πρώτες βοήθειες στον οδηγό του αυτοκινήτου και τον μετέφεραν σε ασθενοφόρο. Ο πρόεδρος εξετάστηκε από γιατρό, δε διαπιστώθηκε σοβαρός τραυματισμός. Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το ατύχημα».

πηγη: https://tvxs.gr