Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 11 Μάι 2022
Ευρωπαϊκές μαριονέτες
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

“Η δολοφονία σήμερα της δημοσιογράφου του Al Jazeera TV Shreen Abu Aqleh στη Δυτική Όχθη από Ισραηλινούς στρατιώτες θα είχε συγκλονίσει τον κόσμο αν ήταν Ευρωπαία δημοσιογράφος που σκοτώθηκε στην Ουκρανία από τη Ρωσία. Τα παγκόσμια ΜΜΕ αδιαφορούν για τη ζωή των μη Ευρωπαίων”.

Αδιαφορούν και για τη ζωή εκατομμυρίων Ευρωπαίων πολιτών, που εκβιάζονται αισχρά από το ναζί του Κιέβου. Η Ουκρανία εκβιάζει την ΕΕ, διακόπτοντας τη μεταφορά Ρωσικού φυσικού αερίου στην Ευρώπη, παραβιάζοντας κάθε συμφωνία. Είναι το «ευχαριστώ» του παρανοϊκού φασίστα, επειδή τον εξοπλίζουν.

Φυσικά πίσω από αυτά είναι οι ΗΠΑ γι αυτό και οι Ευρωπαϊκές μαριονέτες τα καταπίνουν. Οι ΗΠΑ δεν θέλουν να παίρνουν οι πελάτες τους από άλλα μαγαζιά. Έτσι έβαλαν το ναζί να εκβιάσει την ΕΕ κόβοντας το αέριο, βυθίζοντας ακόμα περισσότερο την Ευρωπαϊκή Οικονομία στην Ύφεση. Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο εχθρός των Αμερικάνων. Η «ανωτέρα βία» που επικαλείται το Ουκρανικό κάθαρμα, ο οποίος βασανίζει τον ίδιο του το λαό, είναι των Αμερικάνων που ανακοίνωσαν

«Οι ΗΠΑ και χώρες σε όλο τον κόσμο έχουν ήδη λάβει μέτρα, οι ΗΠΑ ανέλαβαν δράση τον περασμένο μήνα μέσω εκτελεστικού διατάγματος για την απαγόρευση των εισαγωγών ρωσικού πετρελαίου, ενεργειακών προϊόντων. Άλλες χώρες ακολούθησαν το παράδειγμά τους στις αποφάσεις τους».

Κανονικά μετά από τέτοια ενέργεια θα έπρεπε να πάψει κάθε βοήθεια στο ναζιστικό καθεστώς του Κιέβου. Όμως δέχονται τα τσαλιμάκια του ναζί Ουκρανού, όπως δέχονταν παλιότερα τις απαιτήσεις των Ισλαμοφασιστών για να νικηθεί ο Άσαντ.

Εκείνο που ενδιαφέρει τον Ευρωπαίο εργαζόμενο είναι πως κάποιοι ολιγάρχες της ΕΕ θα βρουν νέα ευκαιρία για μαύρη αγορά. Το ίδιο κι εδώ που η μαύρη αγορά και το πλιάτσικο γνωρίζουν τη δεύτερη «χρυσή» τους εποχή μετά την Κατοχή. «Βάστα Ρόμελ – Βάστα Σόιμπλε – Βάστα Ζελένσκι». «Βαστάτε Τούρκοι τ’ άλογα» έτσι και καταλάβουν οι λαοί τα παιχνίδια που παίζουν εις βάρος τους.

32,6 εκατομμύρια κυβικά μέτρα φυσικού αερίου την ημέρα διέρχονται από το Novopskov από τη Ρωσία στην Ευρώπη, αντιπροσωπεύοντας το 1/3 των προμηθειών. Η Gazprom (η Ρωσική εταιρεία που προμηθεύει το αέριο) δηλώνει ότι δεν έχει λάβει καμία επιβεβαίωση για τις συνθήκες ανωτέρας βίας και δεν βλέπει κανένα εμπόδιο για να συνεχίσει να εργάζεται όπως πριν.

«Η "Gazprom" εκπληρώνει πλήρως όλες τις υποχρεώσεις της προς τους ευρωπαίους καταναλωτές, προμηθεύει φυσικό αέριο για διαμετακόμιση μετά τη σύμβαση και τη συμφωνία του φορέα εκμετάλλευσης και οι υπηρεσίες διαμετακόμισης έχουν εξοφληθεί πλήρως. Είναι τεχνολογικά αδύνατη η μεταφορά των όγκων στο σταθμό μέτρησης αερίου Suja με βάση το ρωσικό διάγραμμα ροής, η κατανομή των όγκων ορίζεται στη συμφωνία συνεργασίας της 30ης Δεκεμβρίου 2019 και το ουκρανικό μέρος το γνωρίζει πολύ καλά»

Αυτό όμως κάνουν όλοι οι ναζί. Θέλουν να μας μπλέξουν στον πόλεμο τους. Θα τους πούμε «πηγαίνετε να πνιγείτε, φασίστες εκβιαστές». Ας μην έβγαζαν καθάρματα, να μην μπλεχτούν σε πόλεμο.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 11 Μαΐου 2022 | 6:45 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com


 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου