Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 26 Μάι 2022
Γατί έχουμε ακριβότερη βενζίνη εμείς από τους Ουκρανούς που έχουν πόλεμο; 1,6 ευρώ το λίτρο στην Ουκρανία με εισβολή, 2,258 εμείς...
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

Τι θέλουν οι Ουκρανοί από τους Ευρωπαίους; Να κάνουν πόλεμο με τη Ρωσία! Ή τουλάχιστο να καταστρέψουν την Οικονομία τους. Να πάνε να ψοφήσουν οι ναζί του Κιέβου! Όπως έστρωσαν, ας κοιμηθούν. Να μη σκότωναν τις μειονότητες, να μην βρουν αφορμή να μπουκάρουν οι άλλοι.

Στο μεταξύ το να δένουν σε στύλους και να βασανίζουν άγρια Ρωσόφωνους άμαχους, είναι ή δεν είναι έγκλημα πολέμου; Γι αυτό χάνουν τον πόλεμο. Ούτε οι κάτοικοι της Ανατολικής Ουκρανίας ήθελαν τους Ρώσους εισβολείς, αλλά φρόντισαν οι ναζί Ουκρανοί να προσεύχονται οι άμαχοι, να έρθουν οι Ρώσοι πιο γρήγορα να τους απαλλάξουν από τα καθάρματα!

Η Ουκρανία έχει πάνω από 46 εκατομμύρια πληθυσμό. Μπορούσε να παρατάξει πάνω από 15.000.000 «ικανούς προς υπηρεσία» και σίγουρα πολύ πάνω από 1.000.000 καλά εξοπλισμένους στρατιώτες πρώτης γραμμής! Πολεμάνε ελάχιστοι συγκριτικά, ακόμα κι αυτοί όμως διαμαρτύρονται γιατί οι στρατηγοί τους, τους θεωρούν τροφή για τα κανόνια. Αν χάνουν τον πόλεμο, ας κάνουν την αυτοκριτική τους.

Στο μεταξύ ακόμα δεν απαντήθηκε το ερώτημα, γιατί έχουμε ακριβότερη βενζίνη εμείς από τους Ουκρανούς που έχουν πόλεμο. 1,6 ευρώ το λίτρο στην Ουκρανία με εισβολή, 2,258 εμείς με μαυραγορίτες! Αναρωτιέμαι που πάει τόσο Ρωσικό πετρέλαιο που κουβαλάνε με τα πλοία τους, τα κρυφοπουτινάκια, οι Έλληνες εφοπλιστές.

Δε χρειάζεται πόλεμος με τους Ρώσους, μια χαρά σκοτώνονται μόνοι τους οι Αμερικάνοι. «Θα γίνει Τέξας» λέγαμε παλιά εννοώντας, χαμό, καταστροφή, σκοτωμό κλπ. Έγινε Τέξας. Γιατί άραγε; Όπως γράψαμε «Γιατί στις ΗΠΑ σήμερα ο αριθμός των καταστημάτων που πωλούν όπλα είναι μεγαλύτερος αυτού των supermarkets!»

Επίσης «Το να αναφερθείς στις τεράστιες κοινωνικές ανισότητες, στην παντελή έλλειψη δομών κοινωνικής προστασίας στην μητρόπολη του καπιταλισμού καθώς και στο ενδεχόμενο ο δολοφόνος να μεγάλωσε ποτιζόμενος με μίσος για την κοινωνία εξ αιτίας της απόρριψης και το bullying που υφίστατο εξ αιτίας της εμφάνισής τους και της άθλιας οικονομικής κατάστασης της οικογένειας του, είναι μόνο η μια παράμετρος».

Φασισμός + όπλα = μακελειό. Αυτή είναι η εξίσωση ενώ μπορούν να προσθέσουν και άλλοι παράγοντες όπως η φτώχεια, το αίσθημα αδικίας που γεννά η ανισότητα, ο φανατισμός, η βλακεία, η ημιμάθεια κοκ. Φυσικά οι ναζί χαίρονται με κάτι τέτοια τυφλά χτυπήματα, αφού είναι αυτοί που τα δημιουργούν άμεσα ή έμμεσα.

Όχι μόνο δεν πρόκειται να βάλουν μυαλό καταργώντας τουλάχιστο το νόμο περί οπλοκατοχής, αλλά θα πουν να πάρουν όπλα και τα νήπια! «Δώσε πίσω την πιπίλα μου, ή πυροβολώ»! Κέρδη είναι αυτά, είναι πάνω από τους ανθρώπους.

Στο μεταξύ μόνο ψηλές, ξανθές, νέες προσφυγοπούλες βρίσκουν να μείνουν στην Ευρώπη, σε σπίτια κάγκουρων σοβινιστών, όπως ψηλοί, ξανθοί, νεαροί σκλάβοι, που πάνε εκεί που δεν δέχονται να πάνε ούτε απελπισμένοι Έλληνες. Οι Ρομά από την Ουκρανία δεν γίνονται δεκτοί στην Ευρώπη. Αυτός ο «ανθρωπισμός» των Ευρωπαίων κανίβαλων είναι που μας τρελαίνει...Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη 26 Μαΐου 2022 | 8:00 π.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου