Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 16 Οκτ 2022
Έχει το Ιράν Α.Τ. Ομονοίας;
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

«Έχει η Αγγλία Καλαμάτα»; Όχι, αλλά οι πραιτοριανοί φασίστες είναι ίδιοι παντού. Σάλος στο Διαδίκτυο και τα ΜΜΕ της Δύσης από video που δείχνει καθίκια των ιρανικών δυνάμεων ασφαλείας να παρενοχλούν σεξουαλικά δύο διαδηλώτριες.

Που να είχαν video που να έδειχναν βιασμό από ένστολα κτήνη. Έχουμε εδώ! Τι λέει η Δύση; Βγάζει το σκασμό όπως οι δικοί μας ΑΡΔ! Γιατί; Γιατί οι μπάτσοι εδώ είναι στη «σωστή πλευρά» του βιαστή!

Για τους μπάτσους της Ομόνοιας έχουμε πει. Τα βαφτιστήρια του Κούλη ξεσάλωσαν. Γιατί τους είπε αυτό που είχε πει κι ο μπαμπάς – αποστάτης – κάθαρμα Νο1: Αυτοί «είναι το κράτος»! Το παρακράτος εννοούσε, αφού κράτος δε γίναμε ποτέ.

Το Ιράν έχει αυστηρότατους νόμους. Δικαιοσύνη δεν έχει, γαλάζιο γίδι, που προσπαθείς να κάνεις αποπροσανατολισμό. Γιατί η Δικαιοσύνη πάει μαζί με την Ισονομία. Όταν δεν υπάρχει το ένα, δεν υπάρχει ούτε το άλλο.

Όταν λοιπόν τα σκουλήκια του κόμματος της ΝΔ αλωνίζουν και κάνουν ό,τι γουστάρουν ατιμώρητοι, μη μιλάς ούτε για νόμους, ούτε για πολιτισμό. Για διαφθορά και σαπίλα μίλα.

Εκείνοι που βιντεοσκοπούσαν τα απάνθρωπα εγκλήματα που έκαναν, ήταν τα SS. Γιατί; Γιατί πίστευαν πως δε θα τους τιμωρήσει κανείς. Λογάριασαν όμως χωρίς τη βαριά «Κατιούσα» του Αγίου Ιωσήφ Στάλιν, που τους τσάκισε. Αυτοί πήγαν γυρεύοντας, τα θύματα τους όχι.

Λοιπόν; Τι λένε οι υποκριτές της Δύσης; Θα μας επιβάλλουν κυρώσεις; Ούτε καν ασχολούνται. Άλλωστε και στα δικά τους αστυνομικά τμήματα παρόμοια γίνονται. Οι φασίστες είναι ίδιοι παντού.

Στο Ιράν οι σύντροφοι Κομμουνιστές παλεύουν για τα δικαιώματα των γυναικών. Εμείς έχουμε τους ντόπιους κόπρους να μαζέψουμε. Όταν πλημυρίζει ο δικός σου βόθρος παίρνεις μέτρα, δε λες «γίνονται κι αλλού».

Τα παράσιτα βρίσκουν κατάλληλο περιβάλλον και αναπτύσσονται. Ειδικά όταν υπάρχει ανισότητα. Γιατί ο βιασμός είναι η θέληση του ισχυρότερου πάνω στον αδύναμο. Κι όταν ο ισχυρότερος είναι καθίκι που το πήραν με μέσον, θα μπλεχτεί σε ένα σωρό βρομοδουλειές.

Ιδιαίτερα τα βαφτιστήρια του Μητσοτάκη είναι φασίστες και διεφθαρμένοι. Όταν ο άλλος μπαίνει με πλάγιο τρόπο με, βύσμα, περιμένεις να τηρήσει νόμο; Σοβαρά τώρα; Μα αυτός για να διοριστεί έκανε ήδη παρανομία! Ποιος λοιπόν θα μας προστατεύει από τους μπάτσους;

Ο Κουφοντίνας κάτι πήγε να κάνει, αλλά τι να κάνουν μια χούφτα νοματαίοι; Εδώ θέλει να ξεσηκωθεί ο κόσμος. Χαιρετίζω κάθε κινητοποίηση κατά των δημίων και δεν καταδικάζω καμία αυτοάμυνα απέναντι στην κρατική βία και ασυδοσία.

Αν δεν ήταν ο κόσμος, όλα θα τα φόρτωναν στους γονείς και 214 καθάρματα θα συνέχιζαν να βιάζουν παιδάκια. Όπως πήγαν να τα φορτώσουν στο Γεωργιανό, που έδερναν 3 μέρες και που, αν ομολογούσε, ο Μπάμπης ο φονιάς θα ήταν ελεύθερος μαζί με το παιδί που του σκότωσε τη μάνα. Αν δεν ήταν ο κόσμος να φωνάξουμε ο Μίχος θα έπαιρνε νέες δουλειές και θα συνέχιζε να στέλνει αθώα ανήλικα στους νοικοκυραίους βιαστές.

Ποια αστυνομία, ποιοι δικαστές, ποιοι νόμοι; Ό,τι κάνουμε εμείς. Οι μπάτσοι είναι για να φυλάνε τα παλιοτόμαρα με τα οποία κάνουν μαζί τα εγκλήματα.

Τα ονόματα των καθαρμάτων τώρα!


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2022 | 10:00 π.μ.
πηγη: https://www.avgi.gr

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου