Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 19 Ιούν 2020
Δημοσιογραφικές ύαινες
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 
 

Του Σ.Λ.

Για μια ακόμα φορά ας ασχοληθούμε με τον "κόσμο" της δημοσιογραφίας.

Αρχικά να υπενθυμίζουμε κάποια γεγονότα απ' τα οποία δεν μας χωρίζει μεγάλη χρονική απόσταση.

Οταν προκύπτει η περίπτωση με τον παιδεραστή φίλο του πρωθυπουργό, Νίκο Γεωργιάδη δημιουργείτε ένα τοίχος προστασίας του από αρκετούς δημοσιολόγους.

Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι ο νεοδημοκράτης αυτός εγκληματίας είχε την αμέριστη συμπαράσταση του εκδότη Θανάση Μαυρίδη (Εφημερίδα "Φιλελεύθερος", ιστότοπος liberal.gr) - είναι το ίδιο πρόσωπο στο οποίο η κυβέρνηση έδωσε 323.000 ευρώ με αφορμή την καμπάνια “Μένουμε Σπίτι”- ενώ ανάμεσα στους ένθερμους συμπαραστάτες του παιδεραστή ξεχωρίζει το πρόσωπο του "συγγραφέα-δημοσιογράφου" Τάκη Θεοδωρόπουλου,
(Εξυπακούεται ότι μια σειρά στελέχη της Ν.Δ ανάμεσα τους η βουλευτής του κόμματος, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου, η οποία κατέθεσε στη δίκη ως μάρτυρας υπεράσπισης και η ευρωβουλευτής Ελίζα Βόζεμπεργκ).


Προχωράμε σε άλλες περιπτώσεις "δημοσιογραφικής κάλυψης". Αυτές έχουν "πρωταγωνιστές - εγκληματίες" ιερωμένους και τις οποίες πιθανόν να αγνοείται εντελώς, αφού γι' αυτό φρόντισαν οι "λειτουργοί της ενημέρωσης".

Αναφερόμαστε στην περίπτωση ενός παπά σε χωριό του Δήμου Ανατολικής Μάνης στη Λακωνία, ο οποίος βίαζε και κακοποιούσε σεξουαλικά ένα εννιάχρονο κοριτσάκι, και στον "εκπρόσωπο του Θεού" που "ποίμαινε" τους Χριστιανούς σε περιοχή της Κέρκυρας και ο οποίος κατηγορείτε ότι ασελγούσε σε ανήλικο κοριτσάκι, μόλις 10 ετών και μάλιστα μέσα στην εκκλησία που λειτουργούσε!

 Αυτές οι περιπτώσεις αν δεν "θάφτηκαν" εντελώς από όσους/ες φροντίζουν για την"ενημέρωσή" μας, πέρασαν στα πολύ "ψιλά" της ειδησεογραφίας και φυσικά δεν μάθαμε ούτε τα ονόματα των 'λειτουργών του Υψίστου" ούτε τι κατάληξη υπήρξε από τότε που έγιναν γνωστές οι εγκληματικές πράξεις τους.
Η εξήγηση προφανής: Δεν πρέπει να τρωθεί το θρησκευτικό συναίσθημα του χριστεπώνυμου ποιμνίου.

Για την περίπτωση των βιαστών και δολοφόνων της Ελένης Τοπαλούδη έχουμε αναφερθεί αναλυτικά.
Ηταν τόσο αποτρόπαιο αυτό το έγκλημα που κανείς απ' τους δημοσιογράφους δεν τόλμησε να υπερασπιστεί ανοιχτά τους δολοφόνους.
Εγινε μόνο μια προσπάθεια να αποκρυβούν τα ονόματά τους, και επειδή ένας από τους δολοφόνους είναι γόνος πλούσιου στελέχους της Ν.Δ έγινε κυβερνητική απόπειρα με την δημόσια εμπλοκή του υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Άκη Σκέρτσου, παρεμβολής στον καθορισμό  του αποτελέσματος της δίκης, και με παροχή νομικής βοήθειας στο "γαλάζιο παιδί".

Πάρτε υπ' όψιν σας όλα τα παραπάνω δείτε τι γίνεται σήμερα με την περίπτωση της άτυχης μικρής Μαρκέλλας στη Θεσσαλονίκη. Ολη η δικογραφία έχει γίνε φύλλο και φτερό από τα ΜΜΕ -γαρνιρισμένη με απίθανες δημοσιογραφικές ηλιθιότητες- στιγματίζοντας το κοριτσάκι για όλη του την ζωή.

Αφού, λοιπόν οι δημοσιογραφικές ύαινες έχουν κατακρεουργήσει μια παιδική ψυχούλα δεν μπορεί να στιγματίσουμε τον αδελφό τους Μαρκέλλας, Χρήστο, που βγήκε σήμερα με το πρόσωπο του σε τηλεοπτική εκπομπή για να πει:  "Ανοίγω την τηλεόραση και αντικρίζω την αδερφή μου με ονοματεπώνυμο και φωτογραφίες, ενώ είναι παράνομο"

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή, 19 Ιουνίου 2020 | 10:38 π.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου