Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 17 Σεπ 2022
Η πανεπιστημιακή αστυνομία θα είναι το Βατερλό του Μητσοτάκη
Κλίκ για μεγέθυνση
Το σύστημα εξουσίας Μητσοτάκη, αφού οργάνωσε το κρατικό-παρακρατικό σύστημα παρακολουθήσεων των πολιτικών του αντιπάλων και συνελήφθη επ’αυτοφώρω, προκειμένου να διασωθεί άρχισε να παίζει το παιχνίδι της συγκάλυψης και της παραπλάνησης.

 

Έστησαν το άθλιο θέατρο της εξεταστικής, όπου οι πρωταγωνιστές εμφανίζονται με κοστούμια Σικελικής μαφίας πιστοί στον νόμο της ομερτά, σε μια παράσταση συγκάλυψης και άρνησης λογοδοσίας. Δεν φταίει ο Κοντολέων, δεν φταίει ο Δημητριάδης, δεν φταίει ο Γεραπετρίτης, δεν φταίει η εισαγγελέας παρακολουθήσεων Βασιλική Βλάχου και φυσικά δεν φταίει ο κατά νόμο υπεύθυνος της λειτουργίας της ΕΥΠ ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο άνθρωπος που δεν άκουσε, δεν ήξερε, δεν αντιλήφθηκε, δεν είδε.

Μια προκλητική μεθόδευση που φτύνει στα μούτρα τη δημοκρατική διαδικασία, που προσβάλει τους δημοκρατικούς θεσμούς και καταντά αυτό το σκάνδαλο συγκάλυψης και αποσιώπησης, εξίσου σημαντικό με το κυρίως σκάνδαλο των υποκλοπών. Η καρικατούρα του «σαν πρωθυπουργός» ο Κυριάκος Μητσοτάκης, που από τη στιγμή που παρέβη τη δημοκρατική νομιμότητα έχει χάσει κάθε ηθική νομιμοποίηση διακυβέρνησης, δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να χρησιμοποιήσει οποιοδήποτε μέσο προκειμένου να παραμείνει στην εξουσία.

Είναι ικανός να χρησιμοποιήσει για την προσωπική του επιβίωση τα εθνικά θέματα και την διαρκή ένταση με την Τουρκία, ενώ δεν διστάζει να επικαλείται δήθεν υπονόμευση από την Ρωσία του Πούτιν. Ο Μητσοτάκης ανήκει στην ίδια συνομοταξία των αδίστακτων ηγετών τύπου Ερντογάν και Πούτιν, που δεν έχουν αναστολές
να χρησιμοποιήσουν κάθε μέσο νομιμοφανές ή παράνομο προκειμένου η εξουσία τους να παραμείνει αλώβητη.

Το σύστημα διαφθοράς και εξαπάτησης Μητσοτάκη εγκλωβισμένο και παγιδευμένο, προσπαθεί με σπασμωδικές κινήσεις και αντιπερισπασμούς μήπως και καταφέρει να ξεφύγει. Τελευταίος αντιπερισπασμός τους το σήριαλ, με νέα επεισόδια, της πανεπιστημιακής αστυνομίας. Μια άθλια μεθόδευση, που ο συμβολικός της σκοπός είναι να δείξει ότι το κράτος της ακροδεξιάς καταστολής και της μπατσίστικης βίας, πάτησε πόδι στο πιο αδούλωτο και ασυμβίβαστο τμήμα της κοινωνίας το φοιτητικό κίνημα. Η πανεπιστημιακή αστυνομία με την συνοδεία των ΜΑΤ έκανε την εμφάνιση της στο κάμπους του Πανεπιστημίου Αθηνών και στο ΑΠΘ. Οι φοιτητές αντέδρασαν και αντιδρούν και τα ΜΑΤ τους χτύπησαν και τους χτυπούν. Είναι ζήτημα δημοκρατίας, είναι ζήτημα τιμής του φοιτητικού και του λαϊκού κινήματος, η πανεπιστημιακή αστυνομία να μην γίνει ποτέ αποδεκτή.

Πάντα πρέπει να αισθάνονται «απειλούμενοι» και ξένο σώμα μέσα στα πανεπιστήμια. Ώσπου η επόμενη δημοκρατική κυβέρνηση να την καταργήσει οριστικά. Οι υποκλοπές θα είναι το Γουότεργκεϊτ του Μητσοτάκη. Η πανεπιστημιακή αστυνομία θα είναι το Βιετνάμ του. Αυτός ο άθλιος άνθρωπός, αυτός ο κατάπτυστος «σαν πρωθυπουργός» πρέπει να φύγει. Αφού δεν έχει την δημοκρατική ευαισθησία να παραιτηθεί θα το επιβάλουμε εμείς. Το φοιτητικό κίνημα θα το επιβάλει.

Η πανεπιστημιακή αστυνομία θα είναι το Βατερλό του Μητσοτάκη. Η πανεπιστημιακή αστυνομία θα είναι το τέλος του Μητσοτάκη.

πηγη: https://www.koutipandoras.gr

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου