Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 17 Ιαν 2021
Οργανωμένο έγκλημα.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

Η ολυμπιονίκης της ιστιοπλοΐας Σοφία Μπεκατώρου, κατήγγειλε πως παλιότερα είχε πέσει θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από ισχυρό παράγοντα του αθλήματος.

Αμέσως σχεδόν μια ορδή τρολλ της επιτέθηκε με διάφορα προσχήματα. Όπως ακριβώς έγινε μετά την αποτρόπαια δολοφονία της Ελένης Τοπαλούδη!

Η ενέργεια ήταν ξεκάθαρα συντονισμένη κι ο σκοπός προφανής: Να συκοφαντηθεί το θύμα, ώστε να προφυλαχθούν έτσι οι εγκληματίες.

Στο site μας σωστά γράψαμε πως η Ν.Δ. δικαιολογεί και καλύπτει διαχρονικά την κουλτούρα του βιασμού. Ιδιαίτερα όταν εμπλέκονται στελέχη της.

Αυτό που έκανε το Μητσοτάκη αδειάσει το στέλεχος της ΝΔ, όχι όμως και να το διαγράψει, ήταν η άμεση αντίδραση στους άθλιους φασίστες, η οργή του κόσμου.

Υπάρχει πράγματι μια αργή πρόοδος σε σύγκριση με παλαιότερες εποχές όπου τα θύματα κακοποιούνταν κι από κείνους που τους επέρριπταν ευθύνες για το βιασμό τους!

Ο Μητσοτάκης βρέθηκε σε δύσκολη θέση. Ο κατηγορούμενος είναι μεγάλο στέλεχος και πολύ γνωστός.

Η κυρία Μπεκατώρου αφού μίλησε, ήταν αποφασισμένη να προχωρήσει.

Οποιαδήποτε λοιπόν προσπάθεια φανερής στήριξης στον αντιπρόεδρο της Τ.Ο. Ν.Δ. Ραφήνας, θα ξεσήκωνε θύελλα αντιδράσεων.

Έτσι, και μόνο αφού έγινε γνωστό το όνομα, ο Μητσοτάκης ανέστειλε την κομματική ιδιότητα του στελέχους του.  

Σημασία έχει πως κάποια καθίκια που είναι σε υψηλά ιστάμενες θέσεις εκμεταλλεύονται την δύναμη και την εξουσία, για να διαπράξουν κακουργήματα.

Παρά την υποκριτική και εκ των υστέρων καταδίκη του εγκλήματος από τη ΝΔ, υπογείως κινούνται μηχανισμοί στήριξης του κατηγορούμενου.

Τα ίδια ακριβώς έκαναν με τον παιδεραστή Γεωργιάδη. Η αναστολή της κομματικής ιδιότητας είναι προσωρινή. Όπως με τον παιδεραστή Γεωργιάδη, “θα φύγει για λίγο από το προσκήνιο” μέχρι να κάτσει η σκόνη.

Ο κόσμος όμως απαιτεί δικαιοσύνη. Ο Μητσοτάκης το ξέρει, γι' αυτό αναδιπλώθηκε.

Επίσης οι περισσότεροι είναι οργισμένοι και με την υποκρισία του πρωθυπουργικού ζεύγους, αφού θυμούνται καλά την ασυλία σε παιδεραστές, βιαστές και κάθε λογής εγκληματίες, που προσφέρει η συμμορία της ΝΔ.

Όπως υποκριτικά κι ο ίδιος ο κατηγορούμενος παραιτήθηκε, αφού βγήκε το όνομα στη δημοσιότητα, κι αφού η Ομοσπονδία Ιστιοπλοΐας, στην οποία είναι αντιπρόεδρος, έκανε μια κατάπτυστη ανακοίνωση.

Μην ξεχνάμε πως όλοι αυτοί οι αλιτήριοι στη ΝΔ έχουν το τρίπτυχο “πατρίς θρησκεία οικογένεια”! Εμείς ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε δίπλα σε κάθε θύμα κακοποίησης.

Η κυρία Μπεκατώρου, χρυσή Ολυμπιονίκης, άνθρωπος που πρόσφερε πολλά στον αθλητισμό, έχει ελπίδες να δικαιωθεί.

Δυστυχώς πολλές γυναίκες δέχονται παρενοχλήσεις από αφεντικά, εξουσιαστές, αλλά και κάθε ηλίθιο κάγκουρα.

Πολλές από αυτές τις γυναίκες, αν μιλήσουν, έχουν παρόμοια αντιμετώπιση από τα ούγκανα, κι ακόμα χειρότερες συνέπειες.

Το να μιλήσει λοιπόν μια γυναίκα γι' αυτό το θέμα είναι εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και σήμερα.

Μην ξεχνάμε πως η πολιτική της ανισότητας και της αδικίας, ο σωβινισμός κι ο φασισμός που καλλιεργείται συστηματικά, γεννά βιαστές, φονιάδες και κάθε είδους τέρατα.

Αυτή η πολιτική είναι η πολιτική των αστικών κομμάτων. Είναι η πολιτική και της ΝΔ. Αυτή την πολιτική προσπαθούμε να ανατρέψουμε.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021 | 12:48 π.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου