Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 13 Ιαν 2021
Εθνικός Ρουφιάνος: “Εκάναμεν επανάσταση”.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

Χούντα έκαναν, χούντα ξανακάνουν. Αυτή η οικογένεια έχει παράδοση στις ανωμαλίες.

Μαζί με τους μπάτσους ίσως βάλουν και μερικά τανκς. Χιλιάδες γαλάζια στουρνάρια, που δεν μπόρεσαν να περάσουν στο Πανεπιστήμιο, θα βολευτούν επιτέλους! Θα τους πληρώσουμε εμείς.

Κανονικά έπρεπε να πληρώσουν τους μπάτσους, όσα σκατόπαιδα ψήφισαν ΔΑΠ.

Στο μεταξύ τα πτυχία έγιναν χαρτί υγείας, για να έχουμε απόθεμα. Ισοπεδώθηκαν τα ΑΕΙ με τα Κολέγια. Όσοι δεν μπορούν να πάρουν πτυχίο κι όσοι αποτύχουν στις εξετάσεις, θα πληρώσουν οι δικοί τους για να πάρουν χαρτί κολεγίου. Το οποίο όμως είναι πολύ ακριβότερο από το χαρτί υγείας και λιγότερο χρήσιμο.

Με μέσον τα γαλάζια ζωντόβολα θα συνεχίσουν να αρπάζουν τις δουλειές των ανθρώπων που έλιωσαν στο διάβασμα, αλλά τώρα θα πάνε και σε θέσεις που πριν δεν μπορούσαν, γιατί δεν είχαν πτυχίο.

Πχ θέλει το παιδί να γίνει φαρμακοποιός, αλλά τελείωσε το δημοτικό με το ζόρι, κι αφού λάδωσαν το δάσκαλο; Θα πάει στο μέλλον σ' ένα Κολέγιο, θα πάρει το χαρτί χωρίς κόπο. Αυτό κανονικά λέγεται κλεψιά αλλά στον Καπιταλισμό η κλεψιά από τον πλούσιο είναι νόμιμη.

Μερικά σχόλια από τα μέσα δικτύωσης:

Γιατί πρόσληψη μόνο 1.000 ειδικών φρουρών για τα πανεπιστήμια; Κατά την άποψη μου χρειάζονται και ειδικές δυνάμεις αλλά και εξοπλιστικό πρόγραμμα πυραύλων και επιθετικών ελικοπτέρων για να αντιμετωπισθούν όσοι φοιτητές δεν θαυμάζουν την κυβέρνηση”.

“Μείωση εισακτέων προωθεί η Κεραμέως. Θα ανέβουν οι βάσεις. Όσοι έχουν 19 και πάνω θα μπαίνουν σε πανεπιστήμια οι υπόλοιποι κολέγια και ΙΕΚ. Αν δε τα παίρνει χοντρά για τέτοιο νομοσχέδιο είναι εντελώς ηλίθια”.

Διαφωνώ, ηλίθιοι είναι αυτοί που ψήφισαν ανθρωποφάγους.

“Για τους λάτρεις των χρονοδιαγραμμάτων, προσβάλαμε μπάτσους που δεν τους θέλει κανείς για πανεπιστήμια που δεν είναι ανοιχτά, ενώ παράλληλα τρέχει εξεταστική χωρίς οι φοιτητές να έχουν παραλάβει ακόμα συγγράμματα”.

“1000 ειδικοί φρουροί στα πανεπιστήμια είναι απαραίτητοι. 1000 γιατροί με όποια ειδικότητα δεν είναι απαραίτητοι. Έτσι, βεντούζα”.

“Θα μπορούσαν ενδεχομένως 2-3 από τα Ραφάλ να χρησιμοποιηθούν για την τήρηση της τάξης στα πανεπιστήμια”.

“Αντί να προσλαμβάνονται καθηγητές και μεταδιδακτορικού ερευνητές στα πανεπιστήμια μπας και επιστρέψει κανένας από τους χιλιάδες επιστήμονες που έφυγαν, προσλαμβάνονται 10.000 αμόρφωτα ανεκπαίδευτα οπλισμένα κομματόσκυλα για να παρέχουν προστασία στα πάρτυ της α-και-ου ΔΑΠ - ΝΔΦΚ”.

Γονείς και φοιτητές χτυπάνε το κεφάλι τους με τα όσα συμβαίνουν. Αφήστε ξανά τη ΔΑΠ να βγει στα Πανεπιστήμια και θα δείτε ακόμα χειρότερα. Όποιος περνά στο Πανεπιστήμιο θα πληρώνει πρόστιμο, θα δέρνεται και θα φυλακίζεται μαζί με την οικογένειά του, γιατί δεν στηρίζει τα μαγαζιά των φίλων του Μητσοτάκη.

Αντί να πάρουν καθηγητές ή γιατρούς παίρνουν μπάτσους. Τι θέλετε δηλαδή να πάρουν; Οι βλάκες που τους ψηφίζουν, δεν γίνονται επιστήμονες.

Το θέμα είναι να δώσετε μήνυμα πως τα αισχρά τους σχέδια δεν θα περάσουν.

Όχι μόνο στις εκλογές, καθημερινά. Μην αφήσετε τα κωλόπαιδα της ΔΑΠ να σας καταστρέψουν τη ζωή.

Τσακίστε το φασισμό, παλέψτε για Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2021 | 6:55 μ.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου