Προκαταρκτική εξέταση βρίσκεται σε εξέλιξη για τις δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί «χασισοκαπνού» στο Μέγαρο Μαξίμου. Πρόκειται για όσα ακούστηκαν στην εκπομπή που έκανε ο βουλευτής της ΝΔ με τον Άρη Πορτοσάλτε στο ραδιόφωνο του Σκάι λίγες μέρες μετά τις εκλογές, με αφορμή δημοσίευμα της διάσημης γαλλικής εφημερίδας «Liberation», υπό τον τίτλο, «Δυναστεία Μητσοτάκη - Ο μικρός «Κούλης» στην εξουσία».

Ο Μπ. Παπαδημητρίου βρήκε τότε την ευκαιρία να εξαπολύσει μια παραληρηματική επίθεση στους ξένους ανταποκριτές και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ: «Οι ανταποκριτές πολλών ευρωπαϊκών εφημερίδων, έγραφαν για μια Ελλάδα που δεν υπάρχει. Για μια Ελλάδα που τους διηγήθηκαν στα γεμάτα καπνό γραφεία του Μαξίμου τα στελέχια του αποδημούντος ΣΥΡΙΖΑ. Όχι όλοι. Υπάρχουν ανταποκριτές ξένου Τύπου που κάνουν εξαιρετική δουλειά και ξέρουν τα θέματα αλλά και όταν δεν τα ξέρουν κάθονται και τα κοιτάζουν σωστά, αλλά υπάρχει δυστυχώς μια πλέμπα δημοσιογράφων – ανταποκριτών οι οποίοι έγλειφαν τα παπούτσια των Συριζαίων στα γεμάτα καπνό -χασισοκαπνό κιόλας- γραφεία μέσα στο Μαξίμου και έγραφαν μετά ό,τι τους άφηνε το θολωμένο από το χασίσι μυαλό τους. Περί αυτού πρόκειται».

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο τραγέλαφος συναντά την “κανονικότητα”»

«Όταν η πολιτική γελοιότητα συναντά τον άκριτο ζήλο του οσφυοκάμπτη λειτουργού, τότε ο τραγέλαφος συναντά την “κανονικότητα”» σχολιάζουν πηγές του ΣΥΡΙΖΑ τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης για όσα είχε πει ο βουλευτής της ΝΔ, Μπάμπης Παπαδημητρίου περί «χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου».

«Πληροφορηθήκαμε ότι διενεργείται προκαταρκτική εξέταση για τις ασυναρτησίες του βουλευτή της ΝΔ, κ. Μπάμπη Παπαδημητρίου, περί “χασισοκαπνού στο Μέγαρο Μαξίμου”» συνεχίζουν οι πηγές της Κουμουνδούρου και προσθέτουν: «Στην αρχή σκεφθήκαμε ότι η ΝΔ θα είχε στην κατοχή της έστω κάποια μικροποσότητα σοβαρότητας. Μετά σκεφθήκαμε ότι είναι μίας πρώτης τάξεως ευκαιρία να συμπεριληφθεί και αυτή στην προανακριτική για τη δήθεν σκευωρία της Novartis.

»Άλλωστε, με την κυβέρνηση της ΝΔ η αυτογελοιοποίηση δεν έχει πλέον όρια».

https://tvxs.gr