Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 22 Οκτ 2020
Tο διάγγελμα ενός πρωθυπουργού ή οι ανόητες δικαιολογίες και τα ψέματα ενός ενόχου;
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

Γράφει ο mitsow175

 

Το διάγγελμα του καταλληλότερου ιού ήταν όπως ακριβώς το περιμέναμε: Συλλογή από ψέματα και ανοησίες.

Παραδέχτηκε κατ’ αρχήν πως όλο τον προηγούμενο καιρό γίνονταν ελάχιστα τεστ. Αντί όμως να απολογηθεί γι' αυτό το γύρισε στην τρελή.

Άρχισε τα ψέματα. «Διαθέτουμε ΜΕΘ και γιατρούς»! Αφού μπάτσους πήρες που βρήκες τους γιατρούς και τα κρεβάτια;

Ψέμα ακόμα μεγαλύτερο: «Στα σχολεία, όπου τηρούνται σχολαστικά τα μέτρα, οι κίνδυνοι αποδεικνύεται ότι είναι πολύ μικρότεροι». Για κάνε τεστ σε όλους τους μαθητές και τους εκπαιδευτικούς και μετά μίλα. Γιατί τα παιδιά σπάνια αρρωσταίνουν βαριά από το συγκεκριμένο ιό. Τον μεταδίδουν όμως πολύ εύκολα.

Όπως είπαμε εδώ και μήνες καραντίνα όπως το Μάρτη – Απρίλη ξεχάστε τη. Είστε σκλάβοι, πάτε να δουλέψετε, ;όσοι/ες εξακολουθείτε να έχετε εργασία. Μια μέρα καραντίνας ισούται με Μείωση 0,4% τουλάχιστο του ΑΕΠ. Τι κάνει λοιπόν; Μας κλείνει μέσα τη νύχτα! Όπως τα θρίλερ: 12 κυκλοφορούν βρικόλακες. Βγαίνει δηλαδή τσάρκα αυτός και το σόι του. Τα μέτρα «αυτά έχουν περιορισμένο κόστος για την οικονομία».

Στο λέει: Βάζει άσχετα χουντικά κατασταλτικά μέτρα γατί είπαμε είσαι σκλάβος και πρέπει να δουλέψεις. Καμία ασφάλεια σε εργασία μεταφορά και σχολεία. Απλά θα μειώσει τα τεστ σε λίγες μέρες και θα πει «πέτυχα πάλι»! Κι ας είναι χιλιάδες τα κρούσματα την ημέρα.

Απαγορεύεται η κυκλοφορία από τις 12.30 μετά τα μεσάνυχτα έως τις 5.00 το πρωί. Κάθε χούντα και Κατοχή αυτό το μέτρο παίρνει. Ο ιός έχει ωάριο. Άρα είναι έξυπνος ιός, όχι σαν κάτι είλωτες που δουλεύουν από το πρωί ως το βράδυ.

«Λιγότερη διασκέδαση» γιατί άμα διασκεδάζεις τότε κολλάς! Αν είναι έτσι Κούλη, είσαι γεμάτος κορονοϊό. Συνέχεια διακοπές είσαι. Ευτυχώς δηλαδή γιατί που ανακατεύεσαι σκατά τα κάνεις.

«Δεύτερον, η χρήση μάσκας γίνεται υποχρεωτική παντού». Φυσικά! Σε κάθε καρναβάλι φοράμε μάσκες. Κι ο Μητσοτάκης βασιλιάς καρνάβαλος.

Και το ζουμί, ο λόγος που γίνονται όλα αυτά. Η τηλεργασία θα επεκταθεί κι άλλο. Λέγοντας τηλεργασία δεν εννοεί το ίδιο με μας. Θέλει ρουφιάνους σε όλους τους χώρους δουλείας (όχι δουλειάς) και βέβαια κατάργηση ωραρίου, μισθού… ότι δικαίωμα απέμεινε.

«Γιατί η υγεία δεν μπορεί να θυσιάζεται στο βωμό του κέρδους κάποιων ασυνείδητων». Αυτοκριτική; Γιατί κάποιος αντί να πάρει γιατρούς παίρνει μπάτσους όπλα δίνει πετσωμένα εκατομμύρια σε κανάλια και κάμπιες κλπ.

«Τα σημερινά δεδομένα είναι σαφή: Η εξάπλωση του ιού εντοπίζεται κυρίως μεταξύ των νέων. Και εστιάζεται στις ώρες και στους τόπους όπου συγκεντρώνονται» Στα σχολεία πάνε τα παιδιά Κούλη.

Μπλα - μπλα - μπλα αν κολλήσετε φταίτε, αν όχι σας έσωσα! Θα τα δώσει όλα στα αφεντικά. 

Μητσοτάκη, σε φτύνουν και κυκλοφορεί ιός.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 | 9:11 μ.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου