Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 02 Μάρ 2021
Η ΝΔ κατόρθωσε να κάνει σύμβολο τον Κουφοντίνα.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

Ίδιο σανό ξαναζεσταμένο σερβίρει ο βόθρος του Αλαφούζου. Η ΝΔ δήθεν προηγείται χάνοντας «λίγο». 1 μονάδα λέει το γραφείο ρύπου της Νέας Δικτατορίας 21 μονάδες κάτω είναι στην πραγματικότητα.

Ο κόσμος έχει αγανακτήσει με την υποκρισία, την αλαζονεία, την άγρια λεηλασία, τα ψέματα και την απίστευτη σαπίλα που αναδεύει μια αποπνικτική μπόχα. Παραδέχονται πως οι περισσότεροι δεν είναι ευχαριστημένοι με τη ΝΔ όσον αφορά το Λιγνάδη και τους άλλους κατηγορούμενους για βιασμούς.

Αλλά δε ρώτησαν τον κόσμο το πιο σπουδαίο «Πιστεύετε πως υπάρχει κουκούλωμα»; Γιατί η πλειοψηφία αυτό πιστεύει, κι είναι εξοργισμένη με το κόμμα που υποστηρίζει βιαστές και παιδεραστές, αντί να τους διαγράψει από μέλη και να τους κλείσει μέσα.

Τα 2 μέτρα και 2 σταθμά της ΝΔ έχουν εξαγριώσει την πλειοψηφία. Όπου πάνε τα έλη της χειρότερης κυβέρνησης που έγινε ποτέ αποδοκιμάζονται έντονα ενώ η ΝΔ κατόρθωσε να κάνει σύμβολο τον Κουφοντίνα. Ο ρεβανσισμός και η αδιαλλαξία διώχνουν τον κόσμο από τη γαλάζια συμμορία, γι αυτό χρειάζονται πετσωμένα «γκάλοπ», ώστε να μπορέσει ο Μητσοτάκης να αποφύγει την γκρίνια και να βγάλει την τετραετία.

Ο κόσμος βλέπει τη νέα χρεοκοπία τόσο την οικονομική όσο και την ηθική. Η ΝΔ στην πραγματικότητα καταποντίζεται. Δεν έχει νόημα να επαναλάβουμε τα ψέματα των δημίων της ενημέρωσης. Η χθεσινή τεράστια συγκέντρωση διαμαρτυρίας έδειξε πως ο κόσμος έχει αηδιάσει με τη χούντα και το φασισμό της ΝΔ.

Ο Μητσοτάκης προηγείται μόνο μέσα στο μυαλό του και το μυαλό των πουλημένων φερέφωνων. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο να είναι φυλακισμένος με πρόφαση τον ιό που κάνει θραύση στα σχολεία. Στα δήθεν γκάλοπ πρώτα αποφασίζεται το αποτέλεσμα και μετά γίνεται η υποτιθέμενη «έρευνα». Έχουμε μάτια και βλέπουμε. Ο κόσμος απηύδησε από τη γαλάζια χούντα και ξεσηκώνεται με κάθε τρόπο και σε κάθε ευκαιρία.

Συνδυάσαμε την αργή δολοφονία που πραγματοποιείται από τη φασιστική κυβέρνηση κατά του απεργού πείνας Δημήτρη Κουφοντίνα με το πώς συμπεριφέρεται η ΝΔ στα δικά της παιδιά.

Έξω ο Καλαμπόκας, μάλιστα βολεύτηκε σε τράπεζα (πως τα κατάφερε με τέτοιο ποινικό μητρώο;) έξω ο Κορκονέας, ακόμα και οι προδότες χουντικοί που πήραν στο λαιμό τους χιλιάδες και που υποτίθεται πως θα ήταν μέσα ισόβια! Ο δήθεν άρρωστος Παττακός ξεπέρασε τα 100 ενώ άλλοι εγκληματίες δεν πάνε ούτε μια μέρα φυλακή! Για να βγάλουν τους χουντικούς «η δημοκρατία ήταν ισχυρή» τώρα δεν είναι. Και να σκεφτεί κανείς πως ο Κουφοντίνας δεν θέλει να αποφυλακιστεί αλλά να εφαρμοστεί ο νόμος της ΝΔ!

Στο μεταξύ η ανεργία, η καταστολή, η μεγάλη φτώχεια έχουν διαμορφώσει ένα εκρηκτικό μείγμα απογοήτευσης και θυμού. Η κυβέρνηση τα έχει καταστρέψει όλα: Οικονομία, Παιδεία, Υγεία, Δικαιοσύνη. Κι όταν πέσει, θα δούμε τα μούτρα των σερβιτόρων του σάπιου σανού. Η ΝΔ έχει πεθάνει και λένε πως είναι ζωντανή. Για ζόμπι μοιάζει.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021 | 2:03 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου