Loading...

Κατηγορίες

Δευτέρα 15 Φεβ 2021
ΦΟΥΜΑΡΑ για τη ΜΑΣΑ και την ΑΡΠΑΧΤΗ!
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

Ωρε ... καλύτερα να ανάθεταν την κυβερνητική εξουσία στον Αλή Μπαμπά και στους 40 κλέφτες του, παρά αυτή η νεοδημοκρατική λαίλαπα που μας βρήκε! Είναι απίστευτη η λύσσα και η "επιμέλεια" με την οποία καταβροχθίζουν το δημόσιο χρήμα, τον ιδρώτα όλων μας δηλαδή!

 

Η περίπτωση που φέρνει στην δημοσιότητα -στον λογαριασμό του στο f/b ο Παύλος Πολάκης, μπορεί να μην μας εκπλήσσει, αφού ανάλογες περιπτώσεις παρακολουθούμε καθημερινά, εύλογα όμως μας δημιουργείτε η απορία: Που στην ευχή είναι όλοι αυτοί οι δημοσιογράφοι που υποτίθεται ασχολούνται με το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ; Τόση καλή "δουλειά" έκαναν οι Πέτσινες λίστες;

Και επειδή αν προσπαθούσαμε να μεταφέρουμε με δικό μας λεξιλόγιο την αποκάλυψη του πρώην Συριζαίου αν. υπουργού θα την αδικούσαμε σε ... περιγραφικότητα, την παραθέτουμε αυτούσια. (Και για να μην αφήσουμε κανένα περιθώριο παρανόησης, να επαναλάβουμε ότι εμείς την την άποψη μας για τον Πολάκη την έχουμε εκφράσει. ξεκάθαρα. Στην περίπτωση αυτή όμως ισχύει αυτό που συνηθίζει να λέει σύντροφος: "γάμα τον συγγραφέα και κοίτα το σύγγραμμά"). 

 

Το καλόπαιδο αυτό, ονόματι Κωνσταντίνος Μητσόπουλος, πρώην Αντιπρόεδρος της ΟΝΝΕΔ και νυν μέλος της Πολιτικής Γραμματείας της ΝΔ, ενσαρκώνει τις πραγματικές αξίες και το αληθινό όραμα της δράκας των ΑΠΑΤΕΩΝΩΝ που μας κυβερνά! 
Εξαπάτησε κι αυτός τον αγνό νεοδημοκράτη ψηφοφόρο με καθηmερινές πύρινες αναρτήσεις στα social media, με τις οποίες έβριζε και συκοφαντούσε ασύστολα τον Σύριζα, "πουλώντας" ΔΗΘΕΝ πατριωτισμό, υποσχέσεις για ανάπτυξη και επιστροφή στην κανονικότητα. 

 

ΦΟΥΜΑΡΑ για τη ΜΑΣΑ και την ΑΡΠΑΧΤΗ

Αμέσως μετά τις εκλογές, το καλόπαιδο διορίστηκε μετακλητός στο Υπουργείο Υγείας στο Γραφείο του Κικίλια και μέσω αυτού καβάτζωσε ως εκπρόσωπος του Υπουργείου και με την υπογραφή του Πιερρακάκη μία θέση στο Δ.Σ της ΗΔΙΚΑ (από όπου έπαιρνε και εξακολουθεί να παίρνει αποζημίωση για τη συμμετοχή του στις συνεδριάσεις,. 

Τον Οκτώβριο του 2020 τον διόρισαν Αντιπρόεδρο στην Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας με καθεστώς πλήρους απασχόλησης για να παίρνει και παχυλό μισθό, εκτός από την αποζημίωση της ΗΔΙΚΑ  

Στο μεταξύ, στις 23 Μαρτίου 2020 και εν μέσω πανδημίας το εν λόγω φασιστάκι τσίμπησε με απευθείας ανάθεση ένα "εργάκι" από τον κολλητό του τον Πατούλη, αξίας λίγο κάτω από 25χιλ.€ για να μην περάσει και από τον έλεγχο του Ελεγκτικού Συνεδρίου. Τίτλος έργου: "παροχή εξειδικευμένων τεχνολογικών & επικοινωνιακών προτάσεων ορθολογικής χρήσης των κοινωνικών δικτύων Περιφέρειας Αττικής", δηλ. ΦΑΤΕ ΝΑ ΦΑΜΕ και άσε τους άλλους να πεινάνε! 

ΠΡΟΧΘΕΣ ,12/2/2021, ο ίδιος τσίμπησε με απευθείας ανάθεση ένα ακόμα "έργο" από τον φίλο Πατούλη, αξίας πάλι λίγο κάτω από 25χιλ. ευρώ για να αποφευχθεί εκ νέου ο έλεγχος από το Ελεγκτικό Συνέδριο. Τίτλος αυτή τη φορά:" ανάλυση & εξειδίκευση τεχνικών προώθησης αυτοδιοικητικών προτάσεων και δράσεων στα κοινωνικά δίκτυα". Δηλ. ΞΑΝΑΦΑΤΕ για να ΞΑΝΑΦΑΜΕ κι άσε τους άλλους να ψοφάνε της πείνας! 

Το ωραίο είναι ότι εδώ υπήρχε και έτερος προσφέρων, για τα μάτια του κόσμου βέβαια, καθώς πρόκειται για εταιρεία του κολλητού του Μητσόπουλου, επίσης Οννεδίτη. 

ΝΤΡΟΠΗ ΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ!! 

Ιδού η γενιά των γαλάζιων "αρίστων" που θέλει να κατασπαράξει τα 37 δις που αφήσαμε!  Σχεδόν τριπλοθεσίτες στο Δημόσιο! Για τον Πατούλη δεν έχω να πω πολλά, αυτός είναι τέτοια κάνει!  Κικίλια και Πιερρακάκη, βάλατε τον λύκο να φυλάει τα πρόβατα!  Έχετε προθεσμία μέχρι αύριο να τον διώξετε από την ΗΔΙΚΑ και από την Εθνική Αρχή Προμηθειών!


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 15 Φεβρουαρίου 2021 | 12:00 π.μ.

Πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου