Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 18 Ιούλ 2021
Τα 'χε προβλέψει ο Τζιμάκος
Κλίκ για μεγέθυνση


Γράφει ο mitsos175 

 

Η πόλεμος άρχισε στη Μύκονο! Όπως ακριβώς είχε προβλέψει ο Μέγας Προφήτης, Τζίμης Πανούσης. Ο οποίος μας λείπει. Θα έσπαγε απίστευτη πλάκα με όλα τα παλαβά που συμβαίνουν.

Όλα τα ανέχθηκε το γαλάζιο γιδοπρόβατο, την κωλοτούμπα στο Μακεδονικό, τη μετατροπή του σπιτιού του σε φυλακή, τα πρόστιμα, τα λουκέτα, αλλά ως εδώ!

Η Μύκονος είναι ιερός τόπος για τον πλούσιο τουρίστα. Μύκονος ρε, κι ας γεμίσουμε σκατά.

Μάταια τα γαλάζια κομματόσκυλα κλείνουν το μάτι και λένε “βρε σεις θα κάνουμε prive parti”.

“- Ρε, φεύγουν τα τουριστάκια τα ζουμπουρλούδικα, που άφηναν ένα μηνιάτικο πουρμπουάρ, τι μας λες τώρα”; Απαντούν οι μαγαζάτορες που χτυπάν το κεφάλι τους στον τοίχο του άδειου μαγαζιού.

Έτσι πρέπει καλέ μου καταστηματάρχη. 56% δεν έδωσες στη ΝΔ; Τόσες φορές να το χτυπήσεις το ξεροκέφαλο. Ξέρω γιατί το έκανες. Ο Τσίπρας σου έστελνε το ΣΔΟΕ, ενώ ο Κούλης σου είπε πως δεν θα τους ξαναστείλει. Τον τήρησε το λόγο του, αυτοί που σε μούρλαναν τώρα στα πρόστιμα είναι μπάτσοι! Αισθάνεσαι μια ανασφάλεια; Κρίμα, δεν ακούς τον Χρυσοχουντίδη.

Πάντως ειπώθηκε το μεγάλο ΟΧΙ. “Όχι, δεν θα κάτσουμε! Θα είμαστε όρθιοι και θα τραγουδάμε”.

 

Με το χαμόγελο στα χείλη
ήρθαν τουρίστες διακοπές.
Μα γίναμε εντελώς ρεζίλι
Απ' τις πολλές καταστροφές.

 

Κορόιδο ψηφοφόρε,
που πίστεψες ρε φλώρε,
πως αν βγουν απατεώνες
ψεύτες, κλέφτες κι αλαζόνες
θα σωθεί το μαγαζί!

Μυαλό δεν έχουν διόλου
Μέτρα περνούν του κώλου.
Οι μπάτσοι μπήκαν μέσα
και μετράνε τους θαμώνες
πόσοι είναι οι καθιστοί!

Ακόμα και τα λιβανιστήρια των ΜΜΕ τους γράφουν πως παίχτηκε μαλακία. Ε τώρα δεν είναι να χάνεις τις διακοπές σου, για να κάνει το κομμάτι του ο Χαρδαλιάς. “Αν είναι να τρομοκρατούμε το κάνουμε από φθινόπωρο”, λένε οι παπαγάλοι.

 

Ο Κούλης ξέρει πως ο πόλεμος για την αυτονομία του νησιού θα είναι σκληρός. Τα λάβαρα με τους ανεμόμυλους κυματίζουν σε όλα τα κλειστά καταστήματα. Μηχανοκίνητες μονάδες DJ κατευθύνονται ήδη στην παράλια, όπου μαζί με τους τουρίστες εθελοντές και τους επιστράτους μουσικούς θα γλεντάν 24 ώρες το εικοσιτετράωρο, μέχρι να τους ακούσει στην Αθήνα ο Χαρδαλιάς και να χάσει τον ύπνο του.

 

“Άνδρες και γυναίκες περιμένουν τον εχθρό με το ποτό στο χέρι” λέει ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Μυκόνου.

 

Στο μεταξύ τα Νέα του Κουμπάρου, που στήριξαν τον Κούλη σε οποιαδήποτε βλακεία κι αν έκανε γράφουν.

 

“Μύκονος: Ηφαίστειο το νησί, ακυρώσεις εκδηλώσεων, όλα βρίσκονται στον αέρα”.

“μοιάζει με ταφόπλακα στο τουρισμό”... “είναι αδιανόητο για το νησί να μπορέσει να κρατήσει τον κόσμο”... “Συναυλίες και άλλες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί για το διάστημα αυτό ήδη αρχίζουν να ακυρώνονται. Σε μεγάλα κλαμπ του νησιού τα τηλέφωνα πέφτουν βροχή από πελάτες που σπεύδουν να ακυρώσουν ενώ εκφράζονται φόβοι ότι θα υπάρξει μαζική φυγή τουριστών τις επόμενες ημέρες ακριβώς λόγω αυτών των απαγορεύσεων”... “δεν ελήφθησαν από την αρχή μέτρα προκειμένου να μην έρχονται στο νησί χωρίς υγειονομικούς ελέγχους, χιλιάδες εργαζόμενοι, αλλά και τουρίστες”... “τις προηγούμενες ημέρες υπήρξε και απόκρυψη κρουσμάτων εργαζόμενων σε μεγάλες τουριστικές μονάδες, για να μην αναγκαστούν να βάλουν λουκέτο”... “πληρώνουν οι νόμιμοι επιχειρηματίες και οι εργαζόμενοι την αδυναμία του κράτους να ελέγξει τα δεκάδες παράνομα κορονοπάρτι στις βίλες”

Πω πω μίσος! Καλέ ΣΥΡΙΖΑ γινήκαν; Όχι μένουν ακροδεξιοί, αλλά τους χάλασαν τις διακοπές.

Ο Κούλης όμως σκοτίστηκε. Πήγε αλλού διακοπές με έξοδα πληρωμένα από μας!


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή, 18 Ιουλίου 2021 | 5:20 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου