«Μεγάλες εκπλήξεις» στις υποθέσεις που εμπλέκεται ο Τάκης Θεοδωρικάκος και υψηλόβαθμα και άλλα στελέχη της ΕΛΑΣ προανήγγειλε ο Αλέξης Κούγιας, δικηγόρος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη.

«Θα έχετε μεγάλες εκπλήξεις και εξελίξεις σε ένα πολιτικό-ποινικό θέμα που ανεδείχθη τις προηγούμενες ημέρες, με την ιστορία Θεοδωρικάκου», σχολίασε αρχικά ο κ. Κούγιας.

Και αποκάλυψε ότι «ένας εκ των αξιωματικών που έχει, δυστυχώς, δύο βενζινάδικα και μια εταιρεία με λιμουζίνες στη Μύκονο, θα βρεθεί σε πολύ δύσκολη θέση, σε πάρα πολύ δύσκολη θέση».

Σε άλλο σημείο, ο κ. Κούγιας αρνήθηκε να διευκρινίσει με ποιο ρόλο εμπλέκεται ο συγκεκριμένος αξιωματικός στην υπόθεση Θεοδωρικάκου, λέγοντας απλά ένα «θα τα πούμε».

«Δυστυχώς, η Αστυνομία έχει βρωμίσει πάρα πολύ», υπογράμμισε ο κ. Κούγιας και αναφέρθηκε σε άλλες περιπτώσεις, όπως αυτή της υπόθεσης του ψευτογιατρού και ειδικά για αξιωματικό της ΕΛΑΣ που «έχει βγάλει στα μανταλάκια ολόκληρη την προανάκριση και διανέμει καταθέσεις», ο οποίος στις τελευταίες κρίσεις προ ημερών «εκρίθη και απελύθη». Δεν είναι σαφές αν ο κ. Κούγιας αναφέρεται σε κάποιον από τους 12 ταξιάρχους που αποστρατεύτηκαν.

πηγη: https://tvxs.gr