Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 27 Οκτ 2020
Δούλεμα κορονέικο
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 

Γράφει ο mitsos175

 

Οι γαλάζιοι κηφήνες είναι τίγκα στον κορονοϊό. Και μπορεί ο ιός να μην είναι ταξικός η αντιμετώπισή του όμως είναι. Αλίμονο στους φτωχούς και τους μελλοντικούς άστεγους στους οποίους ο κορονοϊός θα είναι το τελευταίο πρόβλημα.

Βουλευτής της ΝΔ, φορέας κορονοϊού, πάει δίπλα στο Μητσοτάκη χωρίς μάσκα. Άμοιρε κορονοϊέ, αν κολλήσεις τη γκαντεμιά του Κούλη, την έχεις βαμμένη. Ο κηφήνας αυτός μάλιστα παραποίησε «την αρχική του ανάρτηση στην οποία ανακοίνωνε ότι επιβεβαιώθηκε ως θετικός, παραλείποντας το γεγονός ότι η ιχνηλάτηση έδειξε συσχέτιση με κρούσμα σε σχολείο του Έβρου, όπου εκλέγεται. Και αυτό, γιατί σύμφωνα με το αφήγημα της κυβέρνησης τα σχολεία είναι ασφαλή, παρά τις εκκλήσεις όλων των επιστημόνων και παρά την πραγματικότητα που δείχνει σωρεία θετικών κρουσμάτων και καραντίνας σε όλα τα σχολεία». Ξέρουμε όλοι αυτό που δεν παραδέχονται κυβέρνηση και πετσωμένα κανάλια. Πως μόλις άνοιξαν τα σχολεία, έγινε χαμός.

«Η μόλυνση του Σταύρου Κελέτση όμως υπενθύμισε ότι ο βουλευτής το προηγούμενο Σαββατοκύριακο ξεναγούσε τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του στα βουνά και τα ποτάμια της Σαμοθράκης και πέρασαν αρκετές ώρες όχι μόνο στη φύση αλλά και σε καταστήματα, χωρίς το παραμικρό μέτρο προφύλαξης για τον κορονοϊό. Τις φωτογραφίες, μάλιστα, είχε αναρτήσει ο ίδιος ο βουλευτής της ΝΔ». (Πηγή)

Μην ανησυχείτε όμως. Η μείωση των κρουσμάτων έρχεται. Όχι πραγματική, θα μαγειρέψουν λίγο τα νούμερα, θα μειώσουν τα τεστ… κι αυτό ήταν! Πάλι θα σωθούμε πέφτοντας στον γκρεμό λέγοντας «πετάμε». Η προσγείωση θα πονέσει.

Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να κάνει η ΝΔ, αν ήθελαν να μειωθούν στα αλήθεια τα κρούσματα, ήταν το κλείσιμο των σχολείων. Αυτό δεν το κάνει, γιατί δεν δίνει δεκάρα για τους σκλάβους με παιδιά, ενώ δίνει εκατομμύρια στα λαμόγια, τους κολλητούς, τα βαφτιστήρια και τους κουμπάρους.

Είναι θέμα προτεραιοτήτων. Θα αφήσουν οι ανθρωποφάγοι το πλιάτσικο για να κοιτάξουν την υγεία όσων πρόκειται να φάνε; Έτσι κι αλλιώς για σφαγή μας προορίζουν. Μείνετε μέσα μέχρις να σας πετάξουν στο δρόμο. Κολλήστε στο σπίτι, στο σχολείο, στη δουλειά, στα ΜΜΜ... Κι αν αρρωστήσετε βαριά από κάποιο περίπτερο πήρατε μπύρα μετά τις 12.00 και δεν θυμάστε. Ή κάνατε πάρτι σε κάποια πλατεία.

Μακριά από νεοδημοκράτες και θεούσες. Οι θεούσες πάνε στην Εκκλησία όπου γλείφουν ένα μοναδικό κουτάλι και φιλάνε εικόνες, ενώ τα γαλάζια γίδια σε γραφεία της ΝΔ, όπου γλείφουν πισινούς και φιλάνε κατουρημένες ποδιές για ένα ρουσφέτι. Αηδία!

Ο κορονοϊός είναι υπαρκτός, αλλά είναι επίσης υπαρκτή και η προσπάθεια καπηλείας, ώστε να μας κάτσουν οι φασίστες στο σβέρκο. Ο ιός καταπολεμάται με φάρμακα και εμβόλια. Ο φασισμός, πιο επικίνδυνος, με αγώνες και μια γερή δόση κομμουνισμού.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 | 3:38 π.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2020 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου