Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 27 Ιούλ 2022
Θράσος και αναίδεια δημοσιογράφου του Αλαφούζου
Κλίκ για μεγέθυνση

 

  

Επειδή αυτές τις μέρες γίνεται αρκετός λόγος για τις "επιδόσεις" της αστικής δικαιοσύνης, να θυμίσουμε και ένα σχετικά πρόσφατο γεγονός -συνέβη την 1 Ιούνη- που πέρασε σχετικά απαρατήρητο. 

 

 Ενας Πρωτοδίκης, λοιπόν, θεώρησε ότι έχει την δικαιοδοσία να ακυρώσει την απόφαση που είχε πάρει η πλειοψηφία του Πειθαρχικού Συμβουλίου της ΕΣΗΕΑ-ενός συντηρητικού, προσκείμενου πλειοψηφικά στην Ν.Δ οργάνου- με την οποία είχαν διαγραφεί από το συνδικαλιστικό τους σωματείο οι Αρης Πορτοσάλτε, Νότης Παπαδόπουλος και Βασίλης Χιώτης, επειδή υπήρξαν απεργοσπάστες κατά την διάρκεια της απεργίας που είχε προκηρύξει το σωματείο τους στις 10 Ιούνη του 2021.  
Ο δικαστής αυτός με ένα αποφασίζομεν και διατάσσομεν -σε νεοδημοκρατική έκδοση- αποφάσισε ότι κάθε φορά που απεργεί η ΕΣΗΕΑ "δημιουργείται έλλειμμα ενημέρωσης" και από δω και πέρα "αναγνωρίζεται το δικαίωμα των δημοσιογράφων να ενημερώνουν την κοινή γνώμη κατά τη διάρκεια απεργιακών κινητοποιήσεων και να μην επιβάλλονται ποινές σε όσους επιθυμούν να εργαστούν". Εξοχα.

Για τον Πορτοσάλτε δεν χρειάζεται να γράψουμε κάτι περισσότερο, ενώ για την αξιοπιστία και εγκυρότητα του πρώην εργαζομένου του ΔΟΛ και σήμερα διευθυντή του ραδιοφώνου του Σκάι, Βασίλη Χιώτη, δείτε αυτή μας την ανάρτηση.

Ο Β. Χιώτης, συναγωνίζεται καθημερινά με έναν άλλο ίδια "ποιότητας" συνάδελφό του, τον Νότη Παπαδόπουλο, μέσα απ' την εκπομπή που έχουν στο ραδιόφωνο του Αλαφούζου το ποιος θα κάνει την καλύτερη αγιογραφία της κυβέρνησης των "αρίστων"

Ο απεργοσπάστης, δε, Ν. Παπαδόπουλος έχει αναλάβει να γράφει και άρθρα στην φυλλάδα του Φαλήρου, αφού σιτίζεται από το ταμείο του εφοπλιστή ιδιοκτήτη ομίλου ΜΜΕ.  
Σήμερα, λοιπόν, αυτός ο "έγκυρος" αναφέρετε στους "ανθρωποφάγους του πληκτρολογίου" για να μας τονίσει ότι "στην Ελλάδα τα πράγματα δεν πάνε καλά με τα κοινωνικά δίκτυα. Η ρητορική μίσους και η συστηματική προσπάθεια δολοφονίας χαρακτήρων βρίσκεται σε πρωτοφανή έξαρση".

Προφανώς και η παρεχόμενη πληροφόρηση από τα sosial media έχει κι αυτή προβλήματα. Δεν είναι λίγα τα "παράσιτα" που υπάρχουν από τα δεξιά τρολ και όχι μόνο. Αλλά πάει πολύ ένας εκφραστής της Πετσωμένης δημοσιοκαφρίλας να μας μιλάει για "ανθρωποφάγους του πληκτρολογίου". Να επικαλείται ότι οι χρήστες του διαδικτύου προβαίνουν σε "δολοφονίες χαρακτήρων". Και τα γράφει αυτά ένας δημοσιολόγος που παρουσιάζει εκπομπή με έναν συνάδελφο του που αποδεδειγμένα παρουσιάζει εγκεφαλικά κατασκευασμένες ειδήσεις, γι' αυτό εξωθήθηκε σε παραίτηση από τον ΔΟΛ. 

Να θυμίσουμε ότι ο Χιώτης είχε ισχυριστεί ότι ο Τσίπρας απέκτησε σπίτι "μέσω πλειστηριασμού το οποίο ανήκε σε έναν επιχειρηματία που αυτοκτόνησε, λόγω χρεών". Αν αυτό που έκανε ο συμπαρουσιαστής στην ραδιοφωνική εκπομπή του  Ν. Παπαδόπουλου, δεν είναι "δολοφονία χαρακτήρα" τότε τι είναι;

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τετάρτη 27 Ιουλίου 2022 | 1:00 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου