
Λίστα αντικειμένων

Τέμπη / «Πρώτα έγινε εκτροχιασμός της εμπορικής αμαξοστοιχίας και μετά η σύγκρουση με την επιβατική»

Στην αποκάλυψη ότι πρώτα έγινε εκτροχιασμός της εμπορικής αμαξοστοιχίας λόγω του φρεναρίσματος και μετά η σύγκρουση με την επιβατική αμαξοστοιχία, προχώρησε μιλώντας στον Κόκκινο 105.5 ο ειδικός πραγματογνώμονας, Βασίλης Κοκοτσάκης, ο οποίος έχει οριστεί από τον Σύλλογο Συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη.
Αναφερόμενος στους τόνους χώματος που έχουν μεταφερθεί στην περιοχή Κουλούρι, ο κ. Κοκοτσάκης ανέφερε ότι για να γίνει το μπάζωμα στον χώρο του δυστυχήματος έπρεπε να γίνει πρώτα ξεμπάζωμα, δηλαδή να αφαιρεθούν στοιχεία.
Σημειώνεται ότι η νέα έκθεση του κ. Κοκοτσάκη -με την οποία αποδεικνύεται με βίντεο και φωτογραφίες η ύπαρξη επικίνδυνων χημικών, τα οποία προκάλεσαν τις εκρήξεις με αποτέλεσμα να απανθρακωθούν 28 επιβάτες- παραδόθηκε την περασμένη Παρασκευή στον ειδικό εφέτη ανακριτή στην Λάρισα.
από:https://www.avgi.gr



