Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 08 Μάρ 2022
Θλιβερή καθεστωτική προπαγάνδας από τα ΜΜΕ με "μαέστρο" ένα περιπλανόμενα κυβερνητικό φερέφωνο ονόματι Επιτροπάκης
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Εχουν ξεφύγει εντελώς οι υπεύθυνοι που καθορίζουν την λεγόμενη παρεχόμενη πληροφόρηση, ειδικά αυτή που υπάρχει στο τηλεοπτικό τοπίο. Και μάλιστα με τρόπο "αποφασίζομεν και διατάσομεν". Δεν τους ενδιαφέρει να κρατάνε ούτε τα στοιχειώδη προσχήματα. Σου δίνεται η αίσθηση ότι έχει αναβιώσει η "Υπηρεσία Λογοκρισία" των Γεωργαλά-Σταματόπουλου που υπήρχε στην χούντα του Παπαδόπουλου.

 

Δεν αρκεί που η κυβέρνηση, μέσω της Μενδώνη, πάει να εμπλέξει τον Πολιτισμόστις πολιτικές της σκοπιμότητες, όσο αφορά τα αντιμαχόμενα μέλη στον πόλεμο της Ουκρανίας. 

Δεν μένει μόνο στο ότι τα στελέχη της Ν.Δ. που συμμετέχουν σε πολιτιστικές δομές, όπως στην Εθνική Λυρική Σκηνή, μεθοδεύουν στο να περάσει μαζικά το κυβερνητικό αφήγημα, σχετικά με τον πόλεμο στην Ουκρανία, με το Σωματείο Εργαζομένων Εθνικής Λυρικής Σκηνής να αντιδράσει έντονα όπως διαβάζουμε σε ανακοίνωση των εργαζομένων της ΕΛΣ. ("Δεν αποδεχόμαστε την κυβερνητική προπαγάνδα για να νομιμοποιηθεί στη συνείδηση του κόσμου η εμπλοκή της χώρας μας στον πόλεμο", τονίζουν σε κείμενο τους συμπληρώνοντας: "Η τέχνη πρέπει να παίρνει θέση, αλλά υπέρ των λαών και όχι να μπαίνει στην μέση ως σάκος του μποξ για τα συμφέροντα των λίγων").

Αυτό που είναι απίστευτα εξοργιστικό είναι η συμπεριφορά αυτών που διαχειρίζονται δημόσιες τηλεοπτικές συχνότητες. Προσέξτε τις δημόσιες καταγγελίες που κάνει ο Πανελλήνιος Μουσικός Σύλλογος. 
Απευθύνεται στην διοίκηση της ΕΡΤ η οποία δίνει δημόσιο βήμα στον "Μάνο Επιτροπάκη, μουσικό στην Συμφωνική Ορχήστρα του Δήμου Αθηναίων, για να επαναλάβει τις συκοφαντίες του ενάντια στους συναδέλφους του, τους εργαζόμενους στα Μουσικά Σύνολα του Δήμου Αθηναίων και της Εθνικής Λυρικής Σκηνής που αρνήθηκαν να συμμετάσχουν σε κινήσεις με στόχο την καλλιέργεια αντιπαράθεσης ανάμεσα στους λαούς". 

Ο Επιτροπάκης είναι ένα άτομο το οποίο  "όχι μόνο δεν σεβάστηκε την γνώμη της συντριπτικής πλειονότητας των συναδέλφων του, αντιθέτως καταφέρεται κατά των συναδέλφων του με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς αλλά και κατά του Σωματείου μας, παρουσιάζοντας μας ως τραμπούκους που τρομοκρατούμε όποιον δεν συμφωνεί με την άποψή μας".

Και συμπληρώνει η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Μουσικού Συλλόγου:

 

"Θεωρούμε απαράδεκτη την πρόθεση της ΕΡΤ να δώσει βήμα για την αναπαραγωγή αθλιοτήτων σε βάρος των εργαζόμενων των συλλογικών τους αποφάσεων και των σωματείων τους από κάποιον που εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του.

 

Θεωρούμε ακόμα πιο απαράδεκτη την απάντηση της ΕΡΤ στο εύλογο αίτημα μας να απαντήσουμε στην συκοφαντία εναντίον μας. Η ΕΡΤ απάντησε πως θα δεχτεί έναν εκπρόσωπο από κάθε μεριά, σταθμίζοντας ίσα την προσωπική γνώμη του ενός με την γνώμη εκατοντάδων συναδέλφων του και των σωματείων τους. Πραγματικά πολύ ενδιαφέρουσες απόψεις για το τι σημαίνει δημοκρατία!".

Και αν είναι προκλητικά απαράδεκτη η στάση των υπευθύνων της κρατικής τηλεόρασης, η συμπεριφορά των "αρμοδίων" του Mega είναι εξοργιστική. Πάλι ο ίδιος περιπλανώμενος κυβερνητικός προπαγανδιστής Επιτροπάκης, βρέθηκε στην εκπομπή του Χασαπόπουλου, για να ξεράσει το εθνικιστικό του μίσος
Και σαν καπάκι, όπως καταγγέλλει ο Μουσικός Σύλλογος "αρνήθηκε να βγάλει εκπροσώπους του Σωματείου μας και του Σωματείου των εργαζομένων στη Λυρική, που ήθελαν να απαντήσουν στις συκοφαντίες και τα ψέματα που έλεγε ο καλεσμένος του Χασαπόπουλου"!!!. 

Και καταλήγει η ανακοίνωση του Π.Μ.Σ:

"Ας σκεφτούν σοβαρά οι υπεύθυνοι της εκπομπής ότι δεν μπορούν να παρουσιάζουν την άποψη του ενός που μειοψήφησε και να αποκρύπτουν και να διαστρεβλώνουν την άποψη των 100. 

Αυτό δε λέγεται δημοσιογραφία.

Δυστυχώς τέτοια θλιβερά δείγματα είχαμε αρκετά τις προηγούμενες μέρες από πληθώρα ειδησεογραφικών site, που επιβεβαιώνουν μια προσπάθεια να ακούγεται μόνο μια φωνή αυτές τις ημέρες".
Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 8 Μαρτίου 2022 | 7:28 μ.μ.

πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου