Το τέλος των γυρισμάτων της πέμπτης και τελευταίας σεζόν του «La Casa De Papel» ανακοίνωσε το Netflix, με τους συνδρομητές της γνωστής συνδρομητικής πλατφόρμας να μπορούν να απολαύσουν τα τελευταία 10 επεισόδια μετά τον Σεπτέμβριο.
«Μας πήρε πάνω από έναν χρόνο να αποφασίσουμε πώς έπρεπε να διαλυθεί η συμμορία. Πώς έπρεπε να διαχειριστεί την κατάσταση ο Professor. Πώς να προκαλέσουμε καταστάσεις μη αναστρέψιμες για τους χαρακτήρες. Το αποτέλεσμα είναι ο 5ος κύκλος του ''La Casa de Papel''. Ο πόλεμος γίνεται ακραίος, αλλά αυτή θα είναι η πιο επική και συναρπαστική σεζόν», έχει ήδη ανακοινώσει ο δημιουργός της σειράς, Αλεξ Πίνα.
Δέκα ημέρες νωρίτερα ο Αλβάρο Μόρτε ή αλλιώς el Profesor αποχαιρέτησε τους συντελεστές και τους φανς της σειράς με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.
«Αφήνοντας για τελευταία φορά το πλατό του ''Casa de Papel''. Τα λόγια δεν είναι απαραίτητα. Είμαι ευγνώμων για τόσα πολλά, για τα πάντα. Στους φαν (πρώτα από όλα), σε ολόκληρη την ομάδα της Vancouver Media και στο Netflix. Και σε εσένα, αγαπητέ μου Profesor. Θα μου λείπουν οι καλές στιγμές που περάσαμε μαζί. Σας ευχαριστώ», σημείωσε ο χαρακτηριστικά.
πηγη: https://www.avgi.gr