Σχεδόν κάθε βουλευτής της ΝΔ που μιλάει δημόσια το τελευταίο 24ωρο λέει και κάτι για την εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Πόπη Τσαπανίδου με αφορμή την αναφορά της στο ενδεχόμενο να προκύψει μετεκλογική συνεργασία ΝΔ-ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ ως αποτέλεσμα εκβιασμού του Νίκου Ανδρουλάκη μέσω των υποκλοπών.

Το μοτίβο είναι ότι προσέβαλε τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, υπαινισσόμενη ότι κάτι έχει να κρύψει και γι αυτό είναι εκβιασμός, ενώ στο βάθος της εικόνας υπάρχει η ελπίδα ότι με αυτούς τους όρους καθίσταται αδύνατη η «προοδευτική διακυβέρνηση».

Τα στελέχη του κυβερνώντος κόμματος εκφράζουν την αλληλεγγύη τους στον Νίκο Ανδρουλάκη, ρίχνουν τους τόνους της κριτικής προς τη Χαριλάου Τρικούπη, εγκαταλείπουν τις δημόσιες εκτιμήσεις ότι το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ έχει κρυφή ατζέντα σύμπλευσης με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και προσπαθούν με τον τρόπο αυτό να ξαναρίξουν τις γέφυρες που κάηκαν λόγω του σκανδάλου των υποκλοπών.

Αυτός είναι ο βασικός λόγος για τον οποίο "πυροβολούν" την Πόπη Τσαπανίδου. Ο άλλος είναι ότι θέλουν να "γκριζάρουν" μια επιλογή του Αλέξη Τσίπρα που έκανε μεγάλη εντύπωση όταν ανακοινώθηκε.

Και ευελπιστούν ότι με τα πυρά που της ρίχνουν θα κινητοποιήσουν όσους στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ δεν ενέκριναν αυτή την επιλογή αλλά δεν το εξέφρασαν δημόσια να αρχίσουν την γκρίνια.

πηγη: https://tvxs.gr