Το γεγονός ότι η κατάθεση πρότασης μομφής κατά της κυβέρνησης από τον Αλέξη Τσίπρα προκάλεσε μεγάλη αναστάτωση στο Μέγαρο Μαξίμου αποδεικνύεται μόνο και μόνο από το γεγονός της εσπευσμένης επιστροφής του Κ. Μητσοτάκη από την Κρήτη όπου θα συνέχιζε και σήμερα την περιοδεία.

Επρόκειτο να δώσει σήμερα συνέντευξη στα τοπικά ΜΜΕ. Στη συνέχεια θα παρουσίαζε στο Επιμελητήριο Ηρακλείου το Πρόγραμμα προσυμπτωματικού ελέγχου “Φώφη Γεννηματά”. Και ολοκληρώνοντας την περιοδεία του θα περπατούσε στους κεντρικούς δρόμους της πόλης και θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με επιχειρηματίες και πολίτες.

 

Αντί γι αυτό το αβανταδόρικο επικοινωνιακό γεγονός, γύρισε άρον-άρον στην Αθήνα και πήγε στη δεξίωση που παρέθεσε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κ. Σακελλαροπούλου στο Διπλωματικό Σώμα, για να θυμίσει και την εγκάρδια συνεννόηση μεταξύ τους.

Στο μεταξύ, στη Βουλή, μόνο οι ολονυχτίες που επέβαλε ο Πρόεδρος της Βουλής Κ. Τασούλας σώζουν τα προσχήματα για τη ΝΔ, μέσω της συσκότισης, καθώς οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος δεν είναι καθόλου πρόθυμοι να δώσουν τη μάχη στο συγκεκριμένο πεδίο.

πηγη: https://tvxs.gr