Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 23 Αύγ 2019
Σαμαράς Vs Κούλη και στο μέσον πολεμικοί εξοπλισμοί και μίζες
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 
"Οι δηλώσεις υποταγής της κυβέρνησης στην Αμερική μετά από το τελεσίγραφο όσον αφορά το ιρανικό τάνκερ, εξευτελίζουν πλήρως την Ελλάδα.
Χωρίς καν να γνωρίζει η κυβέρνηση αν τελικά το τάνκερ θα επιδιώξει να ελλιμενιστεί στην Καλαμάτα, σπεύδει δια του υφυπουργού Εξωτερικών να εκτελέσει τις διαταγές των Αμερικανών.
Ως άλλος Κανελλόπουλος, ο Βαρβιτσιώτης επί της ουσίας λέει στους Αμερικανούς «ιδού το κράτος σας»..."

Αυτά και άλλα πολλά τα γράφει site της ΝΔ. Συγνώμη λάθος μου, του Σαμαρά ήθελα να πω. Διότι η ΝΔ είναι του Κούλη. Προσωπικό περιουσιακό στοιχείο, τσιφλίκι του, την αγόρασε από τον Καραμανλή για μερικές μερίδες σουβλάκια. Την πήρε για να αισθάνονται πιο άνετα τα δικά του γίδια, όταν τρώνε το κουτόχορτο.
Βέβαια κι ο Σαμαράς γκρινιάζει μέσω αντιπροσώπων μέχρι να του δώσει ο "μεγαλόψυχος" Κούλης μια καρέκλα. Αυτό όμως δεν σημαίνει πως όσοι σιχτιρίζουν τον Κούλη δεν λένε προς το παρόν αλήθεια για τα στραβά και τ' ανάποδα του.

Θα κάνουμε ότι θέλει η Αμερική, η Γαλλία, η Γερμανία, οποιοδήποτε είναι δυνατός. Είμαστε ή δεν είμαστε εθνικά υπερήφανο προτεκτοράτο;
Ε λοιπόν ανήκουμε στη Δύση. Και μετά τη δύση μπορώ να σας πω, τη νύχτα, τα μεσάνυχτα. Μαύρα μεσάνυχτα έχουν οι ψηφοφόροι. Όχι όλοι, το 1/5 των εγγεγραμμένων που ψήφισε τον Κούλη. 

"Θα μας βοηθήσουν οι Αμερικάνοι με τους κακούς Τούρκους". Πως αμέ! Άλλωστε το έκαναν και στο παρελθόν. Στην Κύπρο πχ βοήθησαν πάρα πολύ. Τους Τούρκους. Μας βοήθησαν τα Ίμια. Εκεί είπαμε κι ευχαριστώ από πάνω. Μην φανεί πως δεν εκτιμούμε ένα καλό πήδημα. Τόσα χρόνια μας βοηθάνε, μας σπρώχνουν από πίσω. Που μας σπρώχνουν; Στο γκρεμό της χρεοκοπίας. 

Νέο μνημόνιο έρχεται εμπρός βήμα ταχύ
να το προϋπαντήσουνε λαμόγια και ναζί. 

Γιατί θα έρθει νέο μνημόνιο; Για να πάρουμε όπλα. Αμερικάνικα, Γαλλικά, Γερμανικά, ότι έχει να πουλήσει ο καθένας.
 Να μην κόψουμε το φαΐ για να πάμε βόλτα με τα καινούρια αεροπλάνα και φρεγάτες; 
Μπορεί να μην έχουμε βρακί να βάλουμε, αλλά θα έχουμε κάτι πλοία μούρλια. Πανέμορφα, Γαλλικά μοντέλα. Θα μας στοιχίσει βέβαια τη σύνταξη και το μισθό μας, αλλά ο Σουλτάνος θα σκάσει από το κακό του. Θα λυσσάξει. "Κοίτα τι 'κονόμησαν οι γκιαούρηδες! Ζηλεύω". 

Πάει ο Κούλης να κανονίσει τις λεπτομέρειες. Τι θα πάρουμε, τι θα δώσουμε, τις μίζες των αρμοδίων κλπ - κλπ. Μη ξινίζετε βρε τα μούτρα σας, χωρίς μίζα και λάδι κινείται τίποτε;
Έτσι δουλεύει το ελληνικό παρακράτος χρόνια τώρα. Εντάξει χρεοκοπούμε που και που, αλλά δε βαριέσαι! Όσο υπάρχουν τα κορόιδα που πληρώνουν, όσο υπάρχουμε εμείς, η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Πεθαίνει αυτός που δεν έζησε ποτέ; Ποτέ!

Πάει στο Παρίσι ο Κούλης. Αυτός δεν ήταν κάποτε ο τόπος εξορίας του; Πήγε για προσκύνημα ε; Όμως και γι' άλλο λόγο πήγε. Να πάρει εντολές κατευθείαν.
Ακούσατε πως κρατάνε τα πάντα φακελωμένα; Μην υπάρχουν στοιχεία που θα τον κάψουν αργότερα.
Ψυχοφθόροι μου! Καλοί μου άνθρωποι. Να πλυθούμε καλά, ιδιαίτερα στις ευαίσθητες περιοχές. Μη μας πουν τα αφεντικά "βρομιάρηδες".
 
Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Παρασκευή, 23 Αυγούστου 2019 | 6:24 π.μ.
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου