Σαν έτοιμος από καιρό, ο υπουργός Ανάπτυξης Αδ. Γεωργιάδης, συνέδεσε την επίθεση με τριτάκια του Ρουβίκωνα στο σπίτι του, με το γεγονός ότι ενόχλησε τον Αλ. Τσίπρα αποκαλώντας τον “ανεπάγγελτο” και “τεμπέλη”.

Με άλλα λόγια, υπονόησε ότι η Κουμουνδούρου έχει ευθεία σχέση με τον Ρουβίκωνα και του υποδεικνύει στόχους.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, αντί να τον αποδοκιμάσει, κάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ να καταγγείλει την επίθεση στο σπίτι του υπουργού και ακολούθησαν πλήθος στελεχών της ΝΔ στην αναπαραγωγή αυτού του μηνύματος.

Δηλαδή, η κυβέρνηση δεν επαναφέρει απλώς τη -σαμαρικός καταγωγής- θεωρία των δύο άκρων αλλά κατηγορεί την αξιωματική αντιπολίτευση για ανοχή στη βία και, ακόμη περισσότερο, για ενθάρρυνση της.

Τι πιο τοξικό από αυτό;

Αποδυναμωμένοι πολιτικά από το σκάνδαλο των υποκλοπών, προσπαθούν να τρομάξουν τους ψηφοφόρους που επηρεάζονται στη διαμόρφωση πρόθεσης ψήφου από τα θέματα ασφάλειας με τη θεωρία του επικίνδυνου ΣΥΡΙΖΑ που καλύπτει τους μπαχαλάκηδες.

Το έργο είναι χιλιοπαιγμένο και δεν κόβει πια εισιτήρια. Ακόμη και οι πιστοί στο αντιΣΥΡΙΖΑ μέτωπο δεν κινητοποιούνται με τέτοια προπαγανδιστικά αφηγήματα.

Η καταφυγή στο Ρουβίκωνα, ως σανίδα σωτηρίας για τη ΝΔ, δείχνει απελπισία, έλλειψη φραγμών και φαντασίας, αδιέξοδο. Δείχνει το τέλος δηλαδή.

πηγη: https://tvxs.gr