Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 16 Αύγ 2022
Τελικά τα παιδιά δεν τα συμπαθούν καθόλου οι δεξιοί. Ή τα βιάζουν ή τα σκοτώνουν…
Κλίκ για μεγέθυνση
Γράφει ο mitsos175

 

 Οι δεξιοί έχουν προδότες, φονιάδες, βιαστές, παιδεραστές, ψεύτες, απατεώνες, καταχραστές, αλλά πάνω από όλα ηλίθιους. Αποδείχτηκε πως δεν βλέπουν τους ανθρώπους. Κι αυτό είναι το πρόβλημα τους, αφού γι αυτό ίσως ζευγαρώνουν με παράσιτα. Τώρα πως βγαίνουν σανοφάγα από αυτή την ένωση, είναι θέμα των βιολόγων.

Οι αχρείοι, για να μην βοηθήσουν τους πρόσφυγες που εγκλωβίστηκαν σε νησίδα του Έβρου και για να μην κατηγορηθεί η κυβέρνηση των ανθρωποφάγων για το θάνατο ενός ακόμα αθώου παιδιού, είπαν πως δεν υπάρχουν πρόσφυγες, δεν υπάρχει νεκρός (όπως λένε και για το Πολυτεχνείο) και πως η νησίδα είναι Τούρκικη! Αν βρεθούν πρόσφυγες στα Ίμια, ή σε άλλη βραχονησίδα, να το θυμηθούν αυτό.

Όμως αυτά που κατηγορούσαν οι ξένοι την Μπανανία μας, δυστυχώς ισχύουν. Ένα ακόμα παιδάκι χάθηκε, γιατί μας κυβερνούν ναζίδια. Μπάτσοι, ΜΜΕ, τρολλ, ένας στρατός από κρατικά και παρακρατικά καθίκια, βάλθηκε να διαψεύσει την πραγματικότητα. Κάποιοι φαύλοι, για να δείξουν πως υπάρχουν και να πάρουν κάνα ακροδεξιό, ρατσιστικό ψηφαλάκι, έκαναν και μηνύσεις!

Εδώ θα σταθώ λίγο αφού με κάλυψαν τα όσα έγραψαν οι σύντροφοι για το περιστατικό στον Έβρο. Τα αποβράσματα της δεξιάς κάνουν συνέχεια μηνύσεις. Αν υπήρχε δικαιοσύνη, θα ήταν όλοι αυτοί φυλακή. Θα είχαν καταδικαστεί για όλο σχεδόν τον ποινικό κώδικα και βέβαια για ψευδή καταμήνυση. Αλλά είναι κι οι δικαστές στο κόλπο. Άλλωστε αυτοί έβγαλαν νόμιμα τα μνημόνια που ξεπούλησαν τη χώρα.

Το θέμα είναι πως οι ρεφορμιστές κυρίως δίνουν συνέχεια χάρη στους κατ’ επάγγελμα συκοφάντες και ψεύτες. Θα μπορούσαμε να είχαμε τελειώσει πχ με τον εθνικό ρουφιάνο, αλλά κάποιοι κοιμούνται και περιμένουν να τους ξυπνήσουν με φιλάκια.

Δεν είναι η πρώτη φορά, κι όσο αφήνουμε τα σκατά, τόσο θα βρωμάνε περισσότερο. Οι δεξιοί κάνουν μηνύσεις για να τρομοκρατήσουν. Στο τέλος βέβαια μας κλάνουν μια μάντρα, αλλά οπωσδήποτε ταλαιπωρούν τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

Εμείς οι Κομμουνιστές, που δεν έχουμε καμία εμπιστοσύνη στους αστούς δικαστές, τους κράζουμε. Θα συνεχίσουμε να το κάνουμε, αλλά χρειάζεται να τους δώσουμε επιτέλους το πτυχίο του συκοφάντη, του ψεύτη, που το αξίζουν, αφού δίνουν καθημερινά εξετάσεις στην ανηθικότητα, τη διαφθορά, τη διαστρέβλωση και απόκρυψη της αλήθειας, ξεπερνώντας το δάσκαλό τους, τον Γκέμπελ.

Περιττό να πούμε πως η Μπανανία μας έγινε ακόμα μια φορά ρόμπα ξεκούμπωτη στον πλανήτη. Αν οι υποκριτές Ευρωπαίοι αποφασίσουν, μπορούν να σταματήσουν να δίνουν χρήματα για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα. Χώρια το δώρο που κάναμε στους γείτονες Τούρκους. Ολόκληρη νησίδα, Σουλτάνε, δεν έχεις παράπονο.

Τι έγινε όμως και βρέθηκαν τελικά οι πρόσφυγες; Ευρωπαίοι αξιωματούχοι τα έχωσαν χοντρά στους δικούς μας ηλιθίους. Βλέπετε, η Ελλάδα είναι χώρα της ΕΕ και οπωσδήποτε η συμπεριφορά προς τους πρόσφυγες ενός κράτους μέλους έχει επιπτώσεις στο κύρος όλης της ένωσης. Φυσικά δεν το έκαναν από μόνοι τους, αλλά επειδή οι πραγματικοί δημοσιογράφοι, που δεν πετσώνονται, το έψαξαν. Έτσι βρέθηκαν οι πρόσφυγες και οι φαύλοι έμειναν με τη μήνυση στο χέρι. Το χέρι που έχει αίματα αθώων παιδιών. Τελικά τα παιδιά δεν τα συμπαθούν καθόλου οι δεξιοί. Ή τα βιάζουν ή τα σκοτώνουν…Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 16 Αυγούστου 2022 | 12:00 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου