Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 30 Αύγ 2022
Κι άλλα εγκλήματα της γαλάζιας συμμορίας.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 
 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

«Υγεία». Είναι μια ευχή αλλά και ζητούμενο στην μπανανία μας. Να πούμε πως μετά το ελευθέρας στους τουρίστες, όπου κανείς δε φορούσε μάσκα, ούτε ασχολιόνταν με τον κορονοϊό, παρά το ότι είμαστε πλέον πρώτοι σε νέους θανάτους ανά εκατομμύριο, πιθανότατα δεν θα είναι υποχρεωτική η επίδειξη του πιστοποιητικού εμβολιασμού για την είσοδο σε κλειστούς χώρους. Εκλογές έρχονται, μας βγάζουν λίγο έξω, να πάρουμε αέρα. Ούτε μάσκα θα φοράνε τα παιδιά στα σχολεία, κι ας είναι κλειστός χώρος.

Η κυβέρνηση θεωρεί πως πέθαναν αρκετοί συνταξιούχοι από τον ιό, οπότε δε χρειάζεται να πάρει νέα μέτρα ιδιαίτερα σε προεκλογική περίοδο. Θυμίζουμε και φυλακιστήκαμε και κολλήσαμε. Κάθαρμα Μητσοτάκη, παράγραψε τα πρόστιμα στους άνω των 60 και ζήτα τουλάχιστο συγνώμη γι αυτό.

Τώρα θα αρχίσουν άλλα τροπάρια για να δικαιολογηθεί η ξαφνικίτιδα. Αν δεν κοιμόμαστε καλά, φάγαμε σε fast food, έχουμε αυτοάνοσο, ή είναι απλά Τρίτη, έχουμε μεγάλες πιθανότητες να πεθάνουμε ξαφνικά και οι γιατροί να μην μπορούν να βρουν τι πάθαμε!

Τα εγκλήματα συνεχίζονται. Το πλιάτσικο, τα ψέματα, ο φασισμός, η μαύρη αγορά, τα σκάνδαλα. Ακόμα ένα σκάνδαλο στην Υγεία με υπογραφή Θάνου ναζιάρη Πλεύρη. Διαβάστε και θαυμάστε

«Σχετικά με την έλλειψη προσωπικού, μάλιστα, ο Θάνος Πλεύρης αποκάλυψε πως το υπουργείο Εσωτερικών ενέκρινε 130 επιπλέον διασώστες - ενώ παράλληλα έχει δοθεί η δυνατότητα και για δευτερογενείς διακομιδές, δηλαδή αυτές που γίνονται από το νοσοκομείο σε σπίτι και από νοσοκομείο σε νοσοκομείο, να μπορούν να γίνονται και από ιδιωτικές εταιρείες, τις οποίες πληρώνει το κράτος»!  (Πηγή)

Γιατί δεν παίρνει το κράτος ασθενοφόρα, για να μην πληρώνει τους ιδιώτες; Γιατί δεν είναι Κομμουνιστές, είναι λήσταρχοι. Πως θα φάνε οι φίλοι του κόμματος; Μάσκες δε φοράει κανένας πλέον, κι εγώ που φοράω (σε κλειστό χώρο), με κοιτάνε λες και βλέπουν το Πατρινό Καρναβάλι, που τόσο μας έλλειψε. Οπότε ξέρουμε πόσο καλά θα πάει αυτό, όπως όλες οι ιδιωτικοποιήσεις. Όπως πήγε πχ το ρεύμα που μας άλλαξε τα φώτα. Ν’ αγιάσουν τα χέρια εκείνου που έδειρε το Χατζηδάκη. Δυστυχώς δεν έφαγε αρκετές. Ειδικά στην Υγεία είδαμε πόσο καλά πήγε ο ιδιωτικός τομέας, που δεν δέχονταν ασθενείς με κορωνοϊό. Την ίδια ώρα που οι ιδιοκτήτες ιδιωτικών κλινικών έτρωγαν τον αγλέουρα.

Η διαφορά Κομμουνισμού – νεοφιλελέ λεηλασίας είναι η διαφορά των 3.131 νεκρών ανά εκατομμύριο. Χρειάστηκε πολύ προσπάθεια να πεθάνουν 32.335 κυρίως συνταξιούχοι από την υποβάθμιση και απαξίωση του ΕΣΥ. Άλλωστε τι είναι τα ασθενοφόρα για να χρειαζόμαστε; Περιπολικά; Στο κάτω – κάτω της γραφής έχουμε και τους παπάδες να μας ξεματιάσουν. Τι άλλο θέλουμε; Μυαλό για να μην κάνουμε βλακείες στις εκλογές.

Υ.Γ: Το σκίτσο του Αρκά είναι πολύ παλιό. Είναι όμως απόλυτα επίκαιρο.


 

 

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Τρίτη 30 Αυγούστου 2022 | 12:00 μ.μ.πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com/

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου