Κοντεύει να περάσει βδομάδα από τότε που αποκαλύφθηκε το νέο λήμμα Α. Πάτση στην εγκυκλοπαίδεια της διαφθοράς και της ρεμούλας, κι ακόμη  να γίνει μία δημοσκόπηση. Τί να δείχνει; Μα ότι ο Μητσοτάκης σε κάθε νέα αποκάλυψη ρεμούλας κερδίζει πόντους.

Ποιό θα είναι το ερώτημα της δημοσκόπησης; “Σας ενδιαφέρει η φτώχεια και η ακρίβεια ή η διαφθορά;” Να δείτε πώς κερδίζει συντριπτικά το ότι μας ενδιαφέρει η φτώχεια και η ακρίβεια. Άρα ο ενορχηστρωτής της διαφθοράς Κ. Μητσοτάκης δίνει χρώμα στην μίζερη ζωή εκείνων που απαντούν καταφατικά στο πρώτο ερώτημα. Τέτοια θέλει ο λαός για να τονωθεί: Ποδηλατάδες στην Ήπειρο και selfies στο Καλπάκι.

Διεφθαρμένοι, σου λέει, πάντα ήμασταν και μας ψηφίζατε, με ένα διάλειμμα στην διάρκεια του ατυχήματος της κρίσης. Τότε ακριβώς είναι που ο Κυρ. Μητσοτάκης ήταν σαν να έπεσε από το ποδήλατο και ξανασηκώθηκε. Με ένα χαμόγελο νάααα, με το συμπάθειο

Είναι φως φανάρι (στο όργιο της ρεμούλας). Δεν χρειάζεται να το υπενθυμίζουν κάθε τρεις και λίγο οι δημοσκόποι. Αν το κάνουν κατά κόρον, είναι για να το εμπεδώσεις, ψηφοφοράκο. Μην πας χωρίς τα απαραίτητα στατιστικά δεδομένα την κάλπη. Να το ρίξεις εκεί που πρέπει και όχι στα κουτουρού. Στον καταλληλότερο και όχι στον ακατάλληλο. Καταλληλότερος σ’ ένα έργο αυστηρώς ακατάλληλο. 

 

*  Ο  Γ. Βαρεμένος είναι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και αναπληρωτής τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

πηγη: https://tvxs.gr