Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 14 Ιούν 2020
Μας τα "χάλασες" σύντροφε Πελετίδη - Ο αδιάβαστος" υπουργός, πάει να στείλει εμάς "αδιάβαστους" με τις μπαρούφες του
Κλίκ για μεγέθυνση
 
 
Είναι η πρώτη φορά που θα διαφωνήσουμε με απόφαση του Κώστα Πελετίδη, τον μοναδικό κομμουνιστή δήμαρχο στην χώρα μας που τον εκτιμούμε αφάνταστα και μέχρι τώρα επικροτούσαμε απόλυτα τα πεπραγμένα την δημοτικής αρχής που ηγείται.

Και η ένσταση μας εστιάζεται σ' αυτά που δήλωσε, ο Κ. Πελετίδης, μετά την συνάντηση που είχε χτες και τον Μ. Χρυσοχοϊδη. Είπε συγκεκριμένα απευθυνόμενος στον υπουργό ΠροΠο: «Εμείς, μπορούμε να παραχωρήσουμε στην αστυνομία, έπειτα από 15 ημέρες, έναν χώρο 5.750 τ.μ., στον οποίο μπορεί να αναγερθεί το νέο αστυνομικό μέγαρο».

Υπάρχει μια τέτοια δημοτική περιουσία και η "αξιοποίησή της" θα επέλθει με το να παραχωρηθεί για να χτιστεί εκεί ένα Μέγαρο ώστε να στεγαστεί η μπασκηναρία της πόλης; Ελεος, σύντροφε δήμαρχε. Τέσπα ...

Ο "αδιάβαστος" λοιπόν υπουργός, όταν επισκέφτηκε την Πάτρα, έκανε δηλώσεις στους δημοσιογράφους στις οποίες ανέφερε "πως έως το τέλος του χρόνου στη Δυτική Ελλάδα θα φτάσουν 100 καινούρια οχήματα και όλοι οι αστυνομικοί θα εξοπλιστούν με όλα τα είδη ατομικής προστασίας".
Βλέπετε "λεφτόδεντρα" για τις δυνάμεις καταστολής υπάρχουν. 

Εκτός απ' αυτό ο Χρυσοχοϊδης έδωσε ακόμα μια φορά τα εύσημα του στους ένστολους υφιστάμενους του αφού "η δουλειά που γίνεται από τους αφοσιωμένους αξιωματικούς της αστυνομίας είναι εξαιρετική", όπως είπε

Μάλιστα. Και τα λέει αυτά σε μια στιγμή που παρουσιάζονται δημοσιεύματα σε Κυριακάτικες εφημερίδες που αφήνουν τον ίδιο εντελώς έκθετο και ταυτόχρονα δείχνουν πόσο σάπιος και διεφθαρμένος είναι ολόκληρος ο αστυνομικός μηχανισμός. 

Στο ένα δημοσίευμα διαβάζουμε καταγγελία από μέλος μιας επιτροπής που έφτιαξε ο ίδιος ο Χρυσοχοϊδης, με επικεφαλής τον καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου στη Νομική Σχολή Αθήνας, Νίκο Αλιβιζάτο με αντικείμενο υποτίθεται να διερευνά "περιστατικά αστυνομικής βίας".
Και επίσημα, λοιπόν καταγγέλλεται ότι αυτή η επιτροπή δεν έχει παρά διακοσμητικό ρόλο.
Το πολυσέλιδο πόρισμα που συνέταξε αναφέροντας δεκάδες περιστατικά αστυνομικής αυθαιρεσίας και βαρβαρότητας ο Χρυσοχοϊδης το πέταξε σε κάποιο συρτάρι του γραφείου του, αν δεν το έστειλε αμέσως στα σκουπίδια.

Το άλλο δημοσίευμα μας λέει για έναν φάκελο που συνέταξε η Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών για την δραστηριότητα ενός εγκληματικού κυκλώματος όπου πρωταγωνιστικό ρόλο είχαν 16  πρώην και νυν αξιωματικοί της αστυνομίας, Οι γαλονάτοι αυτοί μπάτσοι, παρείχε την απαραίτητη κάλυψη για την εκτέλεση παράνομων δραστηριοτήτων νυχτερινών καταστημάτων, νταβατζιλίκι  σε οίκους ανοχής , «στούντιο», «strip show», παράνομες χαρτοπαικτικές λέσχες, και δεν συμμαζεύεται. 
«Κατά την έρευνά μας στα προγράμματα κάλυψης συμμετέχουν περίπου 350 οίκοι ανοχής, 250 studio 300 παράνομα καζίνο στο λεκανοπέδιο της Αττικής», αναφέρεται στο έγγραφο της ΕΥΠ, το οποίο εκτιμάει ότι το κύκλωμα αυτό είχε πάνω από 1.000.000 ευρώ έσοδα τον χρόνο.

Θα εντάσσεται κι' αυτό στην "εξαιρετική δουλειά που κάνουν οι αφοσιωμένοι αξιωματικοί της αστυνομίας".  


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή, 14 Ιουνίου 2020 | 4:21 π.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου