Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 21 Ιαν 2023
«Καταπέλτης» η Ρένα Δούρου για Ειδικό Δικαστήριο και Παππά: Αφού δεν ντρέπονται και τους νοιάζει μόνο το χρήμα, ας πληρώσουν, μήπως και τους τσούξει στην τσέπη (vid)
Κλίκ για μεγέθυνση

 

«Άστραψε» και «βρόντηξε» η Ρένα Δούρου κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής της συνέντευξης στον τηλεοπτικό σταθμό NET24 και την εκπομπή των Βασίλη Ταλαμάγκα και Γιάννη Κορωναίου, σχετικά με το Ειδικό Δικαστήριο και την υπόθεση ΣΥΡΙΖΑ Channel που καταλογίζεται στον Νίκο Παππά. «Ό,τι βλέπουμε σήμερα, δηλαδή τις συντονισμένες επιθέσεις κατά του Παππά για βαλίτσες κλπ οφείλονται σε ένα γεγονός. Ότι ο Νίκος Παππάς έβαλε πολιτική πλάτη μαζί με τον ΣΥΡΙΖΑ και έφερε χρήματα στο δημόσιο ταμείο από τις συχνότητες», υπογράμμισε η κυρία Δούρου.

Το μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και επικεφαλής της περιφερειακής παράταξης «Δύναμη ζωής», έκανε λόγο για ευτελισμό του Ειδικού Δικαστηρίου και τόνισε με νόημα πως καλά κάνει ο Νίκος Παππάς και προχωρά σε μηνύσεις και εξώδικα, αφού όσοι δεν ντρέπονται να ψεύδονται και να λένε για βοσκοτόπια Καλογρίτσα, δεν ντρέπονται ούτε την πατρίδα του και υπολογίζουν μόνο το χρήμα, ας πληρώσουν, μήπως και τους τσούξει εκεί που πονάνε, δηλαδή στην τσέπη».

«Ο Νίκος Παππάς δεν πήγε να κάνει ΣΥΡΙΖΑ Channel, πόσο μάλλον τα πορτοκάλια, τα περγαμόντα που ακούγονται. Ό,τι βλέπουμε σήμερα, τις συντονισμένες επιθέσεις κατά του Παππά για βαλίτσες κλπ, οφείλονται σε ένα γεγονός. Ο Νίκος Παππάς προσωποποίησε με τεράστιο κόστος να βάλει τάξη η κυβέρνηση Τσίπρα στο άναρχο μιντιακό τοπίο. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να εξηγήσω όλα τα προηγούμενα χρόνια που εκπροσωπούσα τη χώρα στην Ευρώπη, πως σε ένα κράτος μέλος της ΕΕ δεν υπάρχουν άδειες, τα τέλη χρήσης των συχνοτήτων είχαν να αποδοθούν από το 2011, την ώρα που οι συντάξεις και οι μισθοί δεχόντουσαν τρομερές περικοπές, υπήρχαν κάποιοι οι οποίοι εκμεταλλευόντουσαν δημόσια περιουσία.

Μπήκε λοιπόν μπροστά ο Νίκος Παππάς και κατόρθωσε να πληρώσουν 200 εκατομμύρια για φόρο διαφήμισης. Η δική μας κυβέρνηση δεν χρησιμοποιούσε μεθόδους λίστας Πέτσα, δεν πληρώσαμε τα κανάλια για να αγιογραφούν τον πρωθυπουργό. Σε αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν σήμερα και χάρη στην κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα και την πολιτική ευθύνη που πήρε απέναντι στην ελληνική κοινωνία ο Νίκος Παππάς, για πρώτη φορά μετά από πάρα πολλά χρόνια ήρθαν χρήματα στο δημόσιο ταμείο από ένα δημόσιο αγαθό, που είναι οι συχνότητες».

Η κυρία Δούρου έκρινε στην τοποθέτησή της μεταξύ άλλων ότι το Ειδικό Δικαστήριο ευτελίζεται. «Ως θεσμό έχει καταστεί διοικητικό δικαστήριο και πρωτοδικείο. Καλά έκανε  Νίκος Παππάς και προέβει σε μηνύσεις και εξώδικα γιατί δυστυχώς μας κυβερνά ένα κόμμα πολύ μακριά από τις ιδρυματικές αρχές του Κωνσταντίνου Καραμανλή, όπου ο κύριος Μητσοτάκης έχει εισάγει μια νέα διάκριση. Εδώ και 3,5 χρόνια υπάρχουν αυτοί που ντρέπονται και αυτοί που δεν ντρέπονται. Δηλαδή να σε πιάνουν με πόσες αναθέσεις, να λες ψέματα και επειδή ένα πράγματα μόνο τους νοιάζει σε αυτή την κυβέρνηση, η τσέπη τους. Αυτοί οι εξυπνάκηδες που βγαίνουν και λένε για βοσκοτόπια Καλογρίτσα κλπ, αυτοί που δεν ντρέπονται, ούτε τη σημαία, ούτε την πατρίδα μας, ας πληρώσουν λοιπόν μήπως τους τσούξει στην τσέπη», σημείωσε η κυρία Δούρου.

Η κυρία Δούρου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και σε άλλα θέματα επικαιρότητας, όπως η ακρίβεια, η ενεργειακή κρίση και φυσικά στο θέμα των υποκλοπών για το οποίο εκτίμησε πως «ο Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας έχουν πατήσει νάρκη».

«Εδώ και αρκετούς μήνες. Και ό,τι και να κάνουν, ό,τι ο και να μας πουν, δεν μπορούν να ξεφύγουν. Ακόμα και αν μας έλεγαν διάφορες εταιρίες δημοσκοπήσεων ότι δεν θα κερδίσετε ούτε μία ψήφο από το να ασχολείστε με τις υποκλοπές, θα ήμουν από εκείνους που θα ψήφιζα να συνεχίσουμε να ασχολούμαστε με τις υποκλοπές» και εξήγησε στη συνέχεια το λόγο.

Ακούστε τη συνέντευξη της κυρίας Δούρου για

πηγη: https://thefaq.gr

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου