Loading...

Κατηγορίες

Δευτέρα 25 Ιούλ 2022
Πρόεδρος Διαφθοράς.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

«Ήταν ανέκαθεν κατώτερη των περιστάσεων αλλά το ξέπλυμα βιαστών ξεπερνάει κάποια όρια. Κρίμα για τις επόμενες γενιές γυναικών που θα μπορούσε να είχε εμπνεύσει».

«Πόσο λίγη. Πόσο αναξιοπρεπής. Ένας ήδη απαξιωμένος θεσμός, απαξιώθηκε πλήρως επί των ημερών της πρώτης γυναίκας προέδρου για χάρη ενός άθλιου ΠΘ και ενός αδίστακτου καθεστώτος».

«Τελικά ο Μητσοτάκης έχει δυο pets. Τον Πίνατ και τη Σακελλαροπουλου. Ο Πίνατ βέβαια είναι μακράν αξιοπρεπέστερος».

«Η πρώτη γυναίκα πρόεδρος της Δημοκρατίας πήρε το μέρος του βιαστή! Ντρέπομαι για τη χώρα μου».

«Την κυρία Σακελλαροπούλου δεν είδα να την απασχολεί η ελευθερία του τύπου και η διαφθορά στη χώρα με βάση και την τελευταία δημοσίευση του Ευρωβαρόμετρου. Επίσης, δεν μας είπε σε ποια δημοκρατία, βιαστές και δολοφόνοι παιδιών κυκλοφορούν ελεύθεροι».

Είναι μερικά από τα πολλά σχόλια του κόσμου για την Πρόεδρο πλυντήριο παιδεραστών. Να θυμίσω ποιος την ψήφισε; Εκτός από το Μητσοτάκη, που σ’ αυτόν κάνει τούμπες; Όταν λέω ηλίθιους τους ρεφορμιστές, κάποιοι διαμαρτύρονται. Ξέρω, τους ξεγέλασε με την υποκριτική της δεινότητα.

Ό,τι πουν οι νόμοι είπε η Πρόεδρος. Όπως παλιά που υπήρχαν νόμοι που έκαναν τους ανθρώπους δούλους. Μόνο που ακόμα και αυτοί οι αστικοί νόμοι είναι κατά των παιδεραστών, Πρόεδρε της διαφθοράς.

Ένα ακόμα κομματόσκυλο είναι με παχυλό μισθό. Δεν μπορούσε να είναι άνθρωπος αφού ψηφίστηκε από τις συμμορίες του κοινοβουλίου. Τι άλλο να πω για τη σάπια Πρόεδρο; Μην πλησιάζουμε, γιατί θα βρωμίσουμε.

Κατάντια. Για τους πετσωμένους τι να πούμε; Η χώρα καίγεται κι οι ΑΡΔ ασχολούνται με σαγιονάρες! Στο καπάκι έβγαλαν και μια δημοσκόπηση της απελπισίας, κατακαλόκαιρο, να πουν πως τάχα είναι όλα οκ! Βρήκα όμως ποιους ρώτησαν οι παραμυθάδες των γκάλοπ. Τις μύγες! Αυτές είναι ευχαριστημένες με τα σκατά.

Θα πω και για τους παπάδες. Δεν θα ασχολούμουν, αλλά όπως είπε σύντροφος "εξακολουθεί να υπάρχει ακόμα κόσμος που βρίσκεται στην εποχή κατά την οποία οι μάγοι των Ινδιάνικών φυλών έκαναν παρακλήσεις στον Μανιτού, τον θεό τους, να επέμβει και να επιβάλλει καιρικά φαινόμενα".

Έκαναν δέηση κι έβρεξε! Άντε ρε! Στον Έβρο, εκεί που είχε πει η μετεωρολογική πριν λίγες μέρες; Κοίτα να δεις κάτι συμπτώσεις! Να υποθέσω πως μόνο για τον Έβρο προσευχήθηκαν; Πως, για τις άλλες περιοχές που κάηκαν, σκοτίστηκαν;

Ξέρουμε όλοι ποιες περιοχές έχουν σειρά για ανεμογεννήτριες. Πέρυσι κατάργησαν τον φορέα διαχείρισης του εθνικού πάρκου Δαδιάς κι άλλους 6 στις περιοχές Νatura. Φέτος, ως τώρα, κάηκαν οι μισές περιοχές. Αναμένουμε τον Αύγουστο να κάψουν τις υπόλοιπες. Ποτιστήρια πάρτε. Ακόμα καλύτερα βρεγμένη σανίδα για όσους πάνε να καταπατήσουν.


Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022 | 7:33 μ.μ.
πηγη: http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου