Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 29 Οκτ 2011

 

 

 

Πάτρα 27.10.11

 

 

Σε μια εποχή πλήρους ιδεολογικού αφοπλισμού όποιος ανοίγει δημόσιο διάλογο ωφελεί την χώρα. Τώρα που οι αμερικανοκρατούμενοι πολιτικοί συμμορφώνονται προς τας υποδείξεις υπάρχουν καίρια ερωτήματα που απαιτούνται να απαντηθούν. Θα θέσω μερικά ρητορικά ερωτήματα και θα απαντήσω λιτά και κατηγορηματικά....

 

1) Το ΔΝΤ είναι επιλογή Ελληνικής Κυβέρνησης η επιβολή των κύκλων της Παγκοσμιοποίησης.

Υπήρξε σχέδιο και μεθόδευση για να παγιδευτεί η χώρα. Είναι σε πλήρη επίγνωση του ΓΠ όλο το σενάριο που οδηγεί στην τεχνητή πτώχευση με στημένες παγίδες πού πέσαμε μέσα. πχ η ύφεση και η αποτυχία των μέτρων ήταν σε γνώση τους. Στέρεψαν την αγορά απο ρευστό για να πέσουν οι τιμές των εισηγμένων και για να μειωθούν οι τιμές των ακινήτων.

 

2) Είναι ναι η όχι ο προπομπός της Παγκόσμιας διακυβέρνησης και του νέου Παγκόσμιου νομίσματος;

 

- Αυτός είναι ο τελικός στόχος να αρπάξουν τις υλικές αξίες καταργώντας τις άϋλες. Να βάλλουν υποθήκη την γή και το υπέδαφος και να μας οδηγήσουν σε παράδοση άνευ όρων.. Το νέο παγκόσμιο νόμισμα θα σβήσει τα χρέη του δολαρίου και θα χρεοκοπήσει όλους τους άλλους.

3) Το Μακεδονικό ζήτημα είναι ή όχι τέχνασμα με στόχο την Θεσσαλονίκη και τον ορυκτό πλούτο της Μακεδονίας;

 

- Το ουράνιο και οι σπάνιες γαίες είναι στο στόχαστρο, μαζί με αυτά παίζουν και το παιχνίδι των αυτονομημένων από το εθνικό κράτος περιφερειών για να είναι εύκολη η αρπαγή. Ταυτόχρονα φτιάχνουν μια ακόμη μικρή και ευάλωτη Βαβυλωνία κι ένα τεχνητό έθνος.

 

4) Γιατί τότε να παραχωρήσουμε όνομα άρα έδαφος;

 

- Ας το ακούσουν οι Σαμαράς-Παπανδρέου-κκε-Συριζοκουβελης που το παραχωρούν ανοδείνιστα. Αυτοί δίνουν διαπιστευτήρια στον γεωπολιτικό άρχοντα να τους κρατήσει ως ενέχυρο στις καρέκλες τους. Είναι εθνική μειοδοσία κάθε συζήτηση με ονομασία "μακεδονία".

 

5) Γιατί ούτε Καραμανλής ούτε Παπανδρέου δεν ανακήρυξαν την ΑΟΖ της Ελλάδας;

 

- Γιατί δεν είχαν την άδεια από τα αφεντικά τους. Γιατί είναι κατώτεροι της εποχής και του ρόλου. Γιατί είναι πιόνια και όχι στρατηγοί. Η ΑΟΖ δεν επιφέρει κίνδυνο πολέμου και γίνεται απλά με μια κατάθεση συντεταγμένων και χαρτών στον ΟΗΕ.

 

6) Γιατί κανείς τους δεν φέρνει στο προσκήνιο το φυσικό αέριο που αποδεδειγμένα έχει η χώρα και που μπορεί να μας σώσει από την οικονομική καταστροφή;

 

- Διότι η αξία του ανέρχεται σε πολλά τρίς Ευρώ και κάνουν μυστική διπλωματία. Γιατί είναι πολλά τα μαύρα λεφτά και οι μίζες... γιατί είναι πολιτικοί και εθνικοί μεταπράτες... γιατί δεν τους έχει πάρει ο κόσμος στο κυνήγι! Γι αυτό!

 

7) Γιατί αλήθεια να καταπιούμε αμάσητη την ατιμωρησία των στελεχών των δύο κομμάτων που αποδεδειγμένα κατέκλεψαν με μίζες την χώρα;

 

- Όχι στα μιζοκόμματα, όχι στην συναλλαγή, όχι στην πολιτική τους εναλλαγή!

 

8) Γιατί ενώ τα μεγάλα μέχρι σήμερα κόμματα, ενώ έχουν εσωκομματικές πτέρυγες και πολιτική πολυφωνία αρνούνται τις συμμαχικές κυβερνήσεις;

 

-Γιατί αδύναμοι και ανίκανοι αρχηγοί θέλουν να ισχυροποιήσουν τον εαυτό τους αδιαφορώντας για την τύχη της πατρίδας.

 

9) Γιατί δεν κάθονται όλοι σε ένα τραπέζι με άξονα μια νέα εθνική στρατηγική επιβίωσης;

 

-Γιατί η παρτίδα τους είναι ανώτερη της Πατρίδας μας. Γιατί δεν έχουν καταλάβει τι τους περιμένει όταν ανοίξουν οι κάλπες και ακουστεί η λυπητερή!

 

Αν απαντηθούν και από αυτούς με ειλικρίνεια αυτά που θέσαμε, τότε θα τεθούν και τα άλλα ερωτήματα που βασανίζουν καθημερινά κάθε σκεπτόμενο Έλληνα.

Η δική μας απάντηση είναι ξεκάθαρη: Δημοκρατική Πατριωτική Συμπαράταξη τώρα!

 

 
Copyright © 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου