Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 25 Σεπ 2012
«Ασύμμετρη απειλή για το πολίτευμα και πρόκληση για το λαό  η χλιαρή αντίδραση του πολιτικού συστήματος»
Κλίκ για μεγέθυνση

Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ Ν. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ Ν. Γεωργιάδη

Πριν λίγο ο συντονιστής του ΚΙΝ.Α (Κίνημα Αναγέννησης) στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ανήρτησε το εξής tweet:

«Εγώ είπα & ελάλησα, αμαρτίαν ουκ έχω. Ποιος επιζητά το πλεονέκτημα της ατρωσίας; Γιατί οι αρχηγοί το προσφέρουν; Υπάρχει & η πρόταση μομφής....»

 

«Στη κοινωνία υπάρχει πολλή σωρευμένη οργή για την αδικία και τη φτώχεια, για αυτά που επί τρεισήμισι χρόνια ζει και γι’ αυτά που καλείται να ζήσει και τα επόμενα χρόνια. Και αυτή η οργή γίνεται ηφαίστειο όταν μαθαίνει πως μία και μόνο υπόθεση ξεπλύματος μαύρου χρήματος έφτανε τα 10,2 δις ευρώ, και σε αυτή μάλιστα, φέρονται ως εμπλεκόμενοι και πολιτικοί!

Σκεφτείτε ότι 11,5 δις είναι αυτά που καλείται να πληρώσει ο λαός στην τρόικα και μιλάμε για 10,2 δις σε μία μόνο υπόθεση μαύρου χρήματος…

 

ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ….

Να γιατί ο πολιτικός κόσμος θα έπρεπε να έχει ήδη ανέβει στα κεραμίδια, γιατί ο Πρόεδρος της Βουλής θα έπρεπε να έχει παραιτηθεί φροντίζοντας να αποδείξει την αθωότητά του ως απλός πολίτης και όχι ως ο τρίτος τη τάξει πολιτικός παράγοντας της χώρας και γιατί οι πολιτικοί αρχηγοί – όλοι οι πολιτικοί αρχηγοί με πρώτους φυσικά τους συγκυβερνώντες – θα έπρεπε δημοσίως να έχουν καθαρίσει την θέση τους, ζητώντας την παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη. Κάθε τι άλλο, κάθε ώρα αφωνίας, προσθέτει στον κόσμο υποψίες ή και βεβαιότητες, κάτι που είναι… ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ για την ίδια τη Δικαιοσύνη και τη Δημοκρατία.

Γιατί μόνο η Δικαιοσύνη μπορεί πραγματικά να καταδείξει ποιοι είναι ένοχοι και ποιοι αθώοι, και μόνο η Δημοκρατία μπορεί να αυτοκαθαρθεί.

 

ΑΜΗΧΑΝΟΙ, ΑΛΑΛΟΙ, ΥΠΟΠΤΩΣ «ΑΛΛΙΘΩΡΟΙ»ΟΙ 3 ΑΡΧΗΓΟΙ…

Αλλά πώς θα γίνει αυτό όταν οι υπηρετούντες τη Δημοκρατία εμφανίζονται άλαλοι, αμήχανοι και υπόπτως αλλήθωροι;

Στις εποχές που ζούμε, οι πολιτικοί πρέπει να είναι ντόμπροι και σταράτοι, ευθύβολοι ευθυτενείς, όχι ανασταλτικοί!! Λυπάμαι, αλλά δεν το βλέπω…».

 

ΚΤΗΜΑΤΟΜΕΣΙΤΙΚΟ «ΠΛΗΝΤΗΡΙΟ»…

Αυτά ανέφερε μεταξύ άλλων ο Βουλευτής και Συντονιστής του Κινήματος «Αναγέννηση», Νίκος Νικολόπουλος, μιλώντας στον δημοσιογράφο, Νίκο Γεωργιάδη, εκφράζοντας την βαθιά ανησυχία του για την εξέλιξη που μπορεί να έχει, τόσο η υπόθεση του «κτηματομεσιτικού πλυντηρίου», όσο και των «32 πολιτικών».

 

Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΒΑΛΛΕΤΑΙ «ΚΑΤΑΣΤΗΘΑ»…

«Μέσα από όλα αυτά η Δημοκρατία βάλλεται κατάστηθα.

Αν υπάρχουν ένοχοι πολιτικοί να πληρώσουν, και μάλιστα πιο αυστηρά από κάθε άλλο πολίτη. Αν σε αυτές τις υποθέσεις εμπλέκονται και σπιλώνονται ονόματα πολιτικών χωρίς αιτία, η Δικαιοσύνη θα αποδείξει την αλήθεια.

 

 

Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΧΡΟΝΟ…

Σε κάθε περίπτωση όμως, ο πολιτικός κόσμος δεν έχει χρόνο.

Πρέπει να αντιδράσει άμεσα και κάθετα, γι’ αυτό και λυπάμαι πραγματικά με την στάση του Πρωθυπουργού και των υπολοίπων πολιτικών Αρχηγών για την χαλαρή τους αντίδραση…

 

 

Η…ΜΑΚΑΡΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΡΧΗΓΩΝ!!!

Έπρεπε να έχει ήδη συγκληθεί η ολομέλεια της Βουλής με πρωτοβουλία του Αντ. Σαμαρά. Έπρεπε να έχει ζητηθεί η παραίτηση του κ. Μεϊμαράκη. Έπρεπε να έχει ζητηθεί ο φάκελος να έρθει στη Βουλή. Έπρεπε να έχει μπει ο ίδιος μπροστά, για να αποκαλυφθούν οι βρώμικοι πολιτικοί – αν υπάρχουν – ή να πάψουν να σπιλώνονται οι αθώοι!

Αυτή η… μακαριότητα των 3 Αρχηγών είναι καταστροφή!» πρόσθεσε ο Νίκος Νικολόπουλος.

 

ΕΡΩΤΗΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΔΙΩΤΗ…

Επίσης, ερωτηματικά άφησε ο Αχαιός πολιτικός σε σχέση με την απομάκρυνση του κ. Διώτη, σημειώνοντας πως επί θητείας του ξεκίνησε το ξετύλιγμα του κουβαριού. «Όλοι γνωρίσαμε τον κ. Διώτη από την καθόλα επιτυχημένη θητεία του.

ΜΕΣΣΗΝΙΟΣ «ΚΟΜΜΑΤΑΡΧΗΣ» Ο ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΤΗΣ…

Και αυτός ο άνθρωπος καθαιρείται από τη θέση του – κατά τρόπο απρεπή - για να αντικατασταθεί από το Μεσσήνιο κομματάρχη του Πρωθυπουργού; Απλή σύμπτωση; Φοβούμαι πως όχι. Βέβαια, ο κ.Διώτης, πρέπει τις επόμενες ημέρες να βγει και να τοποθετηθεί» ανέφερε ο Νίκος Νικολόπουλος, προσθέτοντας και άλλα ερωτηματικά, όπως:

ΤΙ ΞΕΡΕΙ Ο ΚΑΠΕΛΕΡΗΣ;

….αν όλα αυτά τα ήξερε ο κ. Καπελέρης του ΣΔΟΕ και αν, ο ίδιος ο κ. Μεϊμαράκης ή άλλοι πολιτικοί Αρχηγοί, είχαν ή όχι πληροφορηθεί αυτές τις υποθέσεις, εδώ και μήνες ή χρόνια, αφού εκκρεμούν από το 2009 και το 2010.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΔΙΑΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ … «ΠΛΑΔΑΡΟΤΗΤΑ»!!!

«Έχω πολλές απορίες και σας εξομολογούμαι πως τις ίδιες απορίες έχουν και άλλοι συνάδελφοί μου. Γι’ αυτό επαναλαμβάνω, πως αυτές οι υποθέσεις δεν αντιμετωπίζονται με πλαδαρότητα. Αντιμετωπίζονται, εδώ και τώρα, άμεσα και εμφατικά! Πιστεύω ότι τελικά, τόσο ο κ. Μεϊμαράκης, όσο και οι πολιτικοί αρχηγοί θα το καταλάβουν…»

 

 
Copyright © 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου