Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 02 Μάρ 2013
ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΠΡΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟ: ΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΣΥΜΠΑΡΑΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ  ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΟ Ε.Α.Μ.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

Με αφορμή το προσυνέδριο των ΑΝ.ΕΛ. στη Πάτρα, ο παραιτηθείς από την τρικομματική κυβέρνηση λόγω μη συμμόρφωσης στις μνημονιακές εντολές, και συντονιστής του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος Ελλάδος κ. Νίκος Ι. Νικολόπουλος έστειλε χαιρετισμό και έδωσε «χείρα φιλίας και συμμαχίας» στο Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Πάνο Καμμένο.

Ο Νίκος Νικολόπουλος στην επιστολή εκτός από τις ευχές σηματοδοτεί και μία νέα πορεία αφού μεταξύ άλλων τονίζει:

«Οι Έλληνες Χριστιανοδημοκράτες συμπαρατάσσονται δίπλα με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην κατεύθυνση δημιουργίας ενός νέου εθνικού μετώπου για την εθνική και οικονομική ανεξαρτησία της χώρας, όπως συμπαρατάσσονται δίπλα και σε κάθε άλλη πολιτική δύναμη που κινείται και εργάζεται προς αυτή την κατεύθυνση.

ΝΕΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΤΩΠΟ (ΕΑΜ)

Σ’ άλλη παράγραφο της επιστολής του ο Ν. Νίκολόπουλος πολιτικά «ανοίγεται ακόμα περισσότερα θέτοντας το πολιτικό πλαίσιο για την συγκρότηση του νέου Ε.Α.Μ.»

«Η διέξοδος θα προκύψει μόνο από τη πλατιά πατριωτική πολιτική συμμαχία του δημοκρατικού τόξου. Εκείνων δηλαδή που αρνήθηκαν ή δεν συμμετείχαν μέχρι σήμερα στα παζάρια της ντόπιας και ξένης διαπλοκής.

Εκείνων που δεν έχουν υπογράψει καμία «επιταγή» στους διαδρόμους της διαφθοράς.

Και εκείνων που δεν πειθαρχούν στη συνέχιση αυτής, της αντιλαϊκής και αναποτελεσματικής «σφαγής» των εισοδημάτων και των δικαιωμάτων του λαού μας».

Ενώ απευθυνόμενος προσωπικά στον Πάνο Καμμένο του γράφει:

«Γνωρίζω ότι θιασώτης και υπέρμαχος αυτής της νέας συμμαχίας για την Ελλάδα, που θα ανατρέψει την πολιτική της υποτέλειας και της φτώχειας, είσαι και εσύ προσωπικά

Εξάλλου, πολλές φορές έχεις τονίσει με χαρακτηριστικό τρόπο την ανάγκη δημιουργίας ενός νέου «Εθνικού Αντιμνημονιακού Μετώπου», θέτοντας τόσο τον εαυτό σου, όσο και το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων στην υπηρεσία και την εξυπηρέτηση αυτού του στόχου.

 

ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΟΥ ΕΝΩΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ

Είμαι βέβαιος λοιπόν, ότι μέρα με την μέρα, αυτό το νέο «Ελληνικό Μέτωπο» θα μεγαλώνει και θα δυναμώνει.

Το όραμα ενός ενωμένου ελληνισμού, που με τις δυνάμεις του θα απεγκλωβιστεί από τον θανάσιμο εναγκαλισμό της ύφεσης και της λιτότητας, βάζοντας τη χώρα στον δρόμο της οικονομικής αναγέννησης και της ανάπτυξης, ήδη συσπειρώνει ολοένα και περισσότερες δυνάμεις από όλους τους πολιτικούς χώρους, που προσπερνώντας άλλες, επιμέρους διαφορές, ενώνονται για να ενώσουν τον λαό μας και να του δώσουν ορατή και απτή προοπτική ελπίδας».

Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ Μ’ΟΣΟΥΣ ΑΚΥΡΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΕΣΜΕΥΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΥΤΕ ΜΕ ΟΥΡΑΝΟΑΦΑΝΤΟΥΣ ΑΟΡΙΣΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ

«Είναι γνωστή και διατυπωμένη ευθέως» συνεχίζει ο παραιτηθείς Υφυπουργός Εργασίας- «η άποψη του Χριστιανοδημοκρατικού Κινήματος, ότι η σημερινή κατάσταση στην χώρα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί με τις πολιτικές συνταγές που μέχρι σήμερα έχουν εφαρμοστεί και με τους πολιτικούς, που εξαπατώντας τον ελληνικό λαό, ακυρώνουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις για απαγκίστρωση από το μνημόνιο και την λογική της μονόπλευρης και άδικης λιτότητας, υιοθετώντας ολοένα και πιο ακραίες πολιτικές εις βάρος του λαού, ως πειθήνια όργανα της τρόικας.

Είναι επίσης σαφές σε κάθε λογικό πολίτη, ότι διέξοδο από την σημερινή κατάσταση δεν μπορεί να περιμένει κανείς ούτε από… εξ ουρανού, άφαντους και αόριστους σωτήρες».

ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ…

Κλείνοντας την επιστολή του ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Χριστιανοδημοκρατικών κ. Νίκος Νικολόπουλος απευθύνει προσκλητήριο λέγοντας:

«Είναι στο χέρι όλων μας αυτός ο νέος δρόμος, που και εσύ προσωπικά διανοίγεις να φροντίσουμε να μετατραπεί σε λεωφόρο και όχι σε αδιέξοδο, εξαιτίας νοοτροπιών του χθες, που προτάσσουν το στενό, προσωπικό ή κομματικό συμφέρον, έναντι του εθνικού.

Σας παρακαλώ, ωστόσο, να δεχτείτε προσωπικά, αλλά και να μεταφέρετε στους συνέδρους της Αχαΐας και της Δυτικής Ελλάδας τις ευχές των Ελλήνων Χριστιανοδημοκρατών που εκπροσωπώ, για καλή επιτυχία στις εργασίες της προσυνεδριακής συνδιάσκεψης, η οποία αποτελεί ένα ακόμα βήμα προς το ιδρυτικό συνέδριο και την πολιτική ολοκλήρωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ως σύγχρονου κομματικού φορέα, με ολοκληρωμένη πολιτική πρόταση και στρατηγική για την αντιμετώπιση των μεγάλων και δυσεπίλυτων προβλημάτων της χώρας.

Εύχομαι και πάλι κάθε επιτυχία στις εργασίες του προσυνεδρίου σας, εκφράζοντας την λύπη μου για την απουσία μου, η οποία δεν ήταν δυνατό να αναβληθεί».

 

 

 
Copyright © 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου