Για επιχείρηση συγκάλυψης των ευθυνών της όσον αφορά το δυστύχημα στα Τέμπη, κατηγορεί την κυβέρνηση ο τομεάρχης Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Παππάς καταλογίζοντάς της ότι «μετά την τραγωδία στα Τέμπη επιχειρεί αγωνιωδώς να αποκρύψει την αλήθεια και τις ευθύνες της».

Ακολούθως ο κ. Παππάς αναφέρει: «Ο κ. Καραμανλής κρύβεται. Οι διευθύνοντες σύμβουλοι των ΟΣΕ και ΕΡΓΟΣΕ παραιτήθηκαν στα... λόγια και συνέχισαν να "τρέχουν" τους οργανισμούς, παρότι ελεγχόμενοι. Τελικώς, αποχώρησαν μετά τις καταγγελίες μας. Σήμερα, στον ΟΣΕ τοποθετείται μεταβατικός πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος ο Παναγιώτης Τερεζάκης. Ο άνθρωπος που μέχρι σήμερα ήταν εξωτερικός τεχνικός σύμβουλος της διοίκησης του ΟΣΕ για θέματα συντήρησης συστημάτων, αποκατάστασης ζημιών και τηλεδιοίκησης. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη, δηλαδή, επέλεξε για διευθύνοντα σύμβουλο, μετά το δυστύχημα, τον άνθρωπο που ως σύμβουλος φέρει ευθύνη για την κατάσταση της υποδομής. Η επιχείρηση συγκάλυψης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη».

Ως υστερόγραφο ο κ. Παππάς παραθέτει την σύμβαση για την παροχή Υπηρεσιών Τεχνικού Συμβούλου σε εταιρεία, όπου περιλαμβάνεται ο ορισμός του κ. Τερεζάκη ως τεχνικού συμβούλου.

Η επίμαχη σύμβαση

 

πηγη: https://tvxs.gr