Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 08 Ιαν 2019
Γραπτή απάντηση  του  Απόστολου Ε. Παπαφωτίου  στον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας
Κλίκ για μεγέθυνση

ΓΡΑΠΤΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Κόρινθος, 8 Ιανουαρίου 2019.
Με μεγάλη έκπληξη έλαβα το τελεσίγραφο - κλήση σε απολογία από τον Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας για ένα θέμα το οποίο επανειλημμένα έχουμε κουβεντιάσει και για το οποίο έχουμε δεχθεί αφόρητες πιέσεις κάθε μορφής, δείχνοντας με τον τρόπο σας να μην αντιλαμβάνεσθε την πολιτική και κοινωνική πραγματικότητα της Πελοποννήσου.
Το θέμα αυτό αφορά την υποψηφιότητα του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη.
Ένας Περιφερειάρχης ιδιαίτερα επιτυχημένος σε όλους τους τομείς κι ένα τεράστιο πολιτικό κεφάλαιο, όχι μόνο για την Περιφέρεια μας αλλά και για την πατρίδα μας, ενός καθαρού και στέρεου πολιτικού ανδρός, πολύτιμου για τους πολίτες και για τη δημοκρατία.
Δε θα σταθώ στον τρόπο συμπεριφοράς σας όλο αυτό το διάστημα, με υπόγειες, ανάλγητες και βρώμικες πιέσεις, καλώντας μας σε αποστασία, που δεν αρμόζει στις αρχές και αξίες της δημοκρατικής και φιλελεύθερης Ν.Δ., την οποία επί πολλές δεκαετίες υπηρετώ χωρίς ανταποδοτικά οφέλη, ούτε θα σταθώ στο ότι προσπαθείτε να επιβάλλετε τον κ. Νίκα, που είναι σαφής επιλογή ήττας στην Πελοπόννησο, ανασυρμένος από τον παλαιοκομματισμό, χωρίς να έχει καμία επαφή με την Πελοπόννησο.
Για την αποτυχημένη επιλογή του προσώπου του κ. Νίκα έχετε ενημερωθεί πολλές φορές, όχι μόνο από εμάς αλλά από όλη την κοινωνία.
Εμείς υπακούοντας στις αρχές και αξίες της φιλελεύθερης και δημοκρατικής Ν.Δ. την οποία υπηρετούμε και όχι σε σταλινικές μεθόδους που υιοθετούνται δυστυχώς από μια μικρή παρέα που παρασύρει και τον Πρόεδρο μας, έχουμε σαφώς συνταχθεί με τον Πέτρο Τατούλη, τον αναμορφωτή της Πελοποννήσου κι επιτυχημένη επιλογή της Ν.Δ. το 2014.
Ποτέ δεν απαντήσατε στο ερώτημα, το δικό μας και της κοινωνίας "γιατί όχι τον κ. Τατούλη;".
Η επιλογή από εμάς στον κ. Τατούλη μας κάνει ιδιαιτέρα υπερήφανους, όπως είμαστε περήφανοι για το τεράστιο έργο που έχουμε κάνει όλοι μαζί για οκτώμισι χρόνια, που γίνεται τώρα και που θα συνεχίσει να γίνεται στην Πελοπόννησο για την επόμενη περίοδο, παρά τις λυσσαλέες, υπόγειες αντιδράσεις ορισμένων αφρόνων.
Αξιότιμε Κε. Γραμματέα.
Εμείς είμαστε η Νέα Δημοκρατία, οι καθημερινοί μαχητές και διαρκώς μαχόμενοι γι' αυτήν, που ζούμε στην κοινωνία, που εργαζόμαστε μέσα στην κοινωνία για τους πολίτες, που αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα τους, που στηρίζουμε και υποστηρίζουμε την κοινωνία, τους πολίτες, που αποτελούμε εγγύηση γι' αυτούς και τελικά απολογούμεθα στους πολίτες και λογοδοτούμε στην κοινωνία.
Αυτή η ισχυρή αγαπητική σχέση της παράταξης της Νέας Πελοποννήσου με τους πολίτες αποτελεί θεμέλιο και κρηπίδα για την ανάπτυξη της Πελοποννήσου, για μια καλύτερη κοινωνία.
Σ' αυτό τον ευγενή αγώνα έχουν θέση όλοι, εμείς οι άνθρωποι της Ν.Δ., απλοί πολίτες και στελέχη και όχι οι χθεσινοί απόντες, οι σημερινοί επισκέπτες, και οι αυριανοί μηδίσαντες που δυστυχώς είναι υπεύθυνοι για την καθήλωση της μεγάλης και δημοκρατικής παράταξης της Ν.Δ.
Παραμένω στο πλευρό του κ. Πέτρου Τατούλη και στην παράταξη της Νέας Πελοποννήσου και θεωρώ τη συμμετοχή μου ιδιαίτερα τιμητική.
Υπηρετώντας επί τέσσερις και πλέον δεκαετίες τη δημοκρατική και φιλελεύθερη παράταξη της Ν.Δ., ανιδιοτελώς και χωρίς εκπτώσεις στην ιδεολογία της, πάντοτε προσφέροντας στην κοινωνία, μη με αναγκάσετε, με τη ανεπίτρεπτη και ανήθικη συμπεριφορά σας, για πρώτη φορά, να προβληματισθώ για άλλες λύσεις.
Αξιότιμε Κε. Γραμματέα,
Ο κ. Περιφερειάρχης, όπως γνωρίζετε, έχει δηλώσει δημόσια & σε συνέντευξη τύπου, ότι προσπαθήσατε να κάνετε παρέμβαση για αλλοίωση αποτελεσμάτων διαγωνισμού κατασκευής έργου στην Πελοπόννησο υπέρ εταιρίας κρητικών συμφερόντων. Αναμένω από εσάς απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα.
Αξιότιμε Κε. Γραμματέα,
Η απάντηση μου παρακαλώ όπως κοινοποιηθεί και στους αντίστοιχους δώδεκα, στους οποίους έγινε η κοινοποίηση της κλήσης μου σε γραπτή απολογία, χωρίς να το γνωρίζω.
Με τιμή,
Δρ. Απόστολος Ε. Παπαφωτίου
- Πρώην Αντινομάρχης Ν.Α. Κορινθίας
- Πρώην Πρόεδρος Λυσίππειου Πνευματικού Κέντρου Ν.Α. Κορινθίας
- Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Περιφέρειας Πελοποννήσου
- Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και Δημοσίων Σχέσεων
- Διδάκτωρ Ε.Κ. Πανεπιστημίου Αθηνών
- Πολιτικός Μηχανικός Ε.Μ.Π.
- Τοπογράφος Μηχανικός Ε.Μ.Π.
- Θεολόγος Ε.Κ.Π.Α.
- Οικονομολόγος Ε.Κ.Π.Α.
- Συγγραφέας

 
Copyright © 2011 - 2024 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου