Loading...

Κατηγορίες

Δευτέρα 13 Ιούν 2022
Διαχρονική απάντηση του Άρη στους δοσίλογους δεξιούς.
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

 

 

 
Γράφει ο mitsos175

 

«Έτσι, όλο το βάρος έπεσε πάνω σε μια χούφτα ανθρώπων, απ' αυτούς που τρώγανε καρπαζιές μέσα στα αστυνομικά μπουντρούμια και τις ασφάλειες, μα που φλέγονταν από ηρωισμό και ανδρεία και μέσα τους υπήρχε μια ζεστή ελληνική καρδιά κι έτρεχε στις φλέβες τους πραγματικό ελληνικό αίμα. Αυτοί άναψαν το δαυλό κι έδωσαν το σύνθημα για τον ξεσηκωμό του Έθνους. Αυτοί που δώσανε το κουράγιο στους Έλληνες. Αυτοί που δημιούργησαν τη νέα Φιλική Εταιρία: το ΕAM.

Βέβαια, ποιος θα τανε κείνος που μπορούσε να πιστέψει τότε. Ότι αυτή η φούχτα των ανθρώπων θα έφερνε στη χώρα μας τη μεγαλόπρεπη αυτή νίκη. Μα η υφή, η ψυχοσύνθεση, το σκαρί των ανθρώπων αυτών ήτανε τέτοιο. Παρά τις φυλακές, τους κατατρεγμούς, τις δολοφονίες, τα βασανιστήρια, τις ομαδικές εκτελέσεις και την τρομοκρατία, οι άνθρωποι αυτοί οδηγούσαν ηρωικά και θαρραλέα τις μάζες στον δρόμο της λευτεριάς…»

Αυτή τη διαχρονική απάντηση έδωσε ο Άρης και κάθε Κομμουνιστής στα δωσίλογα δεξιά καθάρματα. Σ’ αυτούς που κάνουν τον πολέμαρχο από την ασφάλεια του σπιτιού τους. Στους υποταγμένους, που έχουν συνηθίσει το προσκύνημα στον ισχυρό. Οι δεξιοί, όταν τα πράγματα γίνονται δύσκολα, ή λουφάζουν, ή ακόμα χειρότερα συνεργάζονται με τους κατακτητές. Βάζουν τη χώρα σε περιπέτειες και μετά κατηγορούν τους άλλους για τα δικά τους εγκλήματα.

Ποιος «έκανε μπιντέ» στους ναζί και τους φασίστες την Κατοχή; Ποιοι ήταν γερμανοτσολιάδες και μαυραγορίτες; Ποιοι είναι οι ρουφιάνοι, οι καταδότες; Οι δεξιοί! Που ήταν το 1974 στην Κύπρο; Τι έλεγαν; Δεν ξεχάσαμε τις προδοσίες. Ακόμα και σήμερα, πριν λίγα χρόνια έλεγαν ναι στην υποτέλεια των Μνημονίων προσκυνώντας τοκογλύφους.

Εμείς δεν θέλουμε πόλεμο, γιατί ξέρουμε πως θα χάσει ο κόσμος και θα κερδίσουν λιγοστά καθάρματα. Χωρίς να έχουμε πόλεμο, σήμερα, έχουμε μαύρη αγορά. Τα δεξιά αποβράσματα λένε πάλι παχιά λόγια και κουταμάρες ακριβώς για να ξεχάσουμε την πραγματικότητα, ότι θησαυρίζουν λίγα παράσιτα εις βάρος των πολλών.

Φαύλοι δεξιοί, τραβάτε στην Ουκρανία να πολεμήσετε για το ΝΑΤΟ. Σας περιμένουν τα ψυγεία με τα άλλα πτώματα. Φυσικά δε πάνε, όπως δεν πήγαν πουθενά. Ούτε καν στην Κύπρο, που εισέβαλαν οι Τούρκοι εξ αιτίας των χουντικών καθαρμάτων.

Επειδή είναι προδότες και το ξέρουν, τα λένε αυτά. Οι Κομμουνιστές δεν χρειάζεται να αποδείξουμε τίποτε. Μιλάει η Ιστορία μας. Είμαστε με κείνους που πολέμησαν τους κατακτητές, τους εισβολείς, τους ιμπεριαλιστές. Που, παρά τη δυσμενή αναλογία δυνάμεων, αντισταθήκαμε. Που δε σκύψαμε ποτέ το κεφάλι.

Τον είδαμε τον πατριωτισμό της δεξιάς. Εφοπλιστές, βάλτε μια Ελληνική σημαία στα πλοία σας. Κι όταν χέζετε το Μητσοτάκη, να τραβάτε το καζανάκι. Βρήκαν ευκαιρία να αυξήσουν τις τιμές οι πατριώτες του Ευρώ. Στα λόγια Έλληνες στην πράξη ανθέλληνες και προδότες μια ζωή.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα 13 Ιουνίου 2022 | 7:22 μ.μ.

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου