Loading...

Κατηγορίες

Τετάρτη 28 Απρ 2021
“Αυτό που θα πρέπει να καταλάβει ο πολίτης και να κρατήσει είναι ότι οι πιθανότητες για παρενέργειες από το εμβόλιο είναι μηδαμινές…”! Πως στήθηκε άλλη μια τερατώδης επιχείρηση “λάσπης” κατά του Τσίπρα την ώρα που στην κυβέρνηση “μαδάνε τη μαργαρίτα” για τον Φουρθιώτη! (vid)
Κλίκ για μεγέθυνση
 

 

 

“Αυτό που θα πρέπει να καταλάβει ο πολίτης και να κρατήσει είναι ότι οι πιθανότητες για παρενέργειες από το εμβόλιο είναι μηδαμινές. Οι πιθανότητες να κολλήσεις κορονοιό είναι περισσότερες από τις τυχόν παρενέργειες του εμβολίου”!

Ξεκάθαρη ήταν η τοποθέτηση του Αλέξη Τσίπρα το πρωί στον Γιώργο Παπαδάκη για το θέμα των εμβολιασμών, εντούτοις ο θηριώδης μηχανισμός προπαγάνδας και λάσπης του Μαξίμου, συνεπικουρούμενος από τα γνωστά ΜΜΕ που φιλοξενούνται στη λίστα Πέτσα, έστησε άλλη μια επιχείρηση διαστρέβλωσης της αλήθειας, προκειμένου να στρέψει τα φώτα της δημοσιότητας από την σύλληψη του μέχρι πρότινος προνομιακού συνομιλητή ακόμα και υπουργών της κυβέρνησης, Μένιου Φουρθιώτη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης με άλλους δύο ποινικούς! Και ενώ τα ερωτήματα – όπως διατυπώθηκαν και από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – για το τι συνδέει συνεργάτες του Πρωθυπουργού με τον παρουσιαστή βαραίνουν ήδη πάνω από το Μαξίμου, οι πληροφορίες αναφέρουν οτι στην κυβέρνηση κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα για το τι θα ισχυριστεί στον Ανακριτή ο Μένιος Φουρθιώτης.

Στο πλαίσιο αυτό όπως φαίνεται επιστρατεύτηκε ο γνωστός μηχανισμός παραπληροφόρησης και σπέκουλας με τις υπόγειες διαδρομές διασύνδεσης μεταξύ κυβερνητικών παραγόντων και ΜΜΕ και στήθηκε εκ του προχείρου ένα θέμα, που δεν υπήρξε ποτέ, με σκοπό τον αναζητούμενο αντιπερισπασμό.

Η κυβέρνηση και τα φιλικά της ΜΜΕ, που έψαχναν εναγωνίως για μια αφορμή να βάλουν μπρος τον “λασπωτήρα”, όπως διαφάνηκε και από την περίπτωση των δηλώσεων Τζανακόπουλου προχτές, πιάστηκε από τη λέξη «ξεστοκάρει» που χρησιμοποίησε ο Αλέξης Τσίπρας αν και στην πραγματικότητα στήριξε τον εμβολιασμό με το συγκεκριμένο εμβόλιο λέγοντας ότι «δυστυχώς δημιουργήθηκε ένα κλίμα αρνητικό για το συγκεκριμένο εμβόλιο», το οποίο ο ίδιος απέδωσε στον ανταγωνισμό μεταξύ των φαρμακευτικών εταιρειών.

Δείτε το βίντεο από το 14ο λεπτό και έπειτα:

«Θα πω έξω από τα δόντια», σημείωσε ειδικότερα «ότι εδώ υπάρχουν και συγκρούσεις συμφερόντων μεταξύ των εταιρειών» διότι «δεν μπορεί ένας ολόκληρος πληθυσμός στη Μεγάλη Βρετανία και να δημιουργούνται υπόνοιες μόνο στην ΕΕ κι εκεί (σ.σ. στη Μ. Βρετανία) να είναι όλα μια χαρά».

Συνέχισε λέγοντας πως όλα τα εμβόλια έχουν κάποιες παρενέργειες, αλλά αυτό που πρέπει να καταλάβει ο μέσος πολίτης είναι ότι «οι πιθανότητες να έχει κάποιες παρενέργειες από το εμβόλιο είναι μηδαμινές σε σχέση με τις πιθανότητες που έχει να κολλήσει τον κορωνοϊό και να περάσει δύσκολα κι ενδεχομένως να μη γλιτώσει».

Αρχικώς, ο Αλέξης Τσίπρας θέλησε να αναφερθεί με ενθαρρυντικό τρόπο στην ανταπόκριση των νέων στον εμβολιασμό και να επισημάνει ότι αδίκως στοχοποιούνται ότι είναι ανεύθυνοι, κλπ. Στο σημείο αυτό ανέφερε ότι άνοιξε η πλατφόρμα επιτέλους για την ηλικιακή κατηγορία 30-39, «έστω και για τα Astra Zeneca, για να ξεστοκάρουμε εν πάση περιπτώσει, γιατί δυστυχώς…».

Στο σημείο αυτό ο παρουσιαστής διέκοψε λέγοντας ότι η λέξη «ξεστοκάρει» δημιουργεί την υπόνοια ότι το εμβόλιο είναι επικίνδυνο, με τον Τσίπρα να αντιδρά λέγοντας «Όχι δεν υπονοώ αυτό».

«Θα μιλήσω πολύ καθαρά και θα πω ότι δυστυχώς δεν είχαμε την επάρκεια των εμβολίων για να εμβολιαστεί γρήγορα ο κόσμος και δυστυχώς έχει δημιουργηθεί ένα κλίμα αρνητικό για το συγκεκριμένο εμβόλιο (…)» (και όσα προαναφέρονται πιο πάνω).

Εντούτοις άμεση ήταν η αντίδραση του Μαξίμου δια της κυβερνητικής εκπροσώπου η οποία κατηγόρησε τον Αλέξη Τσίπρα ότι «το μόνο που δεν είπε είναι να μην κάνει κανείς το εμβόλιο», δήλωση που διαδόθηκε και υιοθετήθηκε αυτόματα ως “γραμμή” σε όλα τα φιλοκυβερνητικά Μέσα

Είναι προφανές οτι για άλλη μια φορά αποδεικνύεται οτι χρειάζεται το “ξεστοκάρισμα” αλλά για όλους τους λάθους λόγους . Και για τους .. “στόκους” !

Με πληροφορίες από pontiki.gr
πηγη: https://thefaq.gr

 
© Copyright 2011 - 2021 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου