Loading...

Κατηγορίες

Παρασκευή 15 Ιούν 2012

 

 

 

Πάτρα 13.6.12

 

 

 

«Το ίδιο σύστημα που πριν έξι μήνες έδινε δημοσκοπικά 18% στον Κουβέλη, στην πορεία αποφάσισε να τον κατεβάσει και να βγάλει μπροστά τον ΣΥΡΙΖΑ», αποκάλυψε ανάμεσα στα άλλα ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, κατά τη διάρκεια της κεντρικής προεκλογικής ομιλίας που πραγματοποίησε στον «Αστέρα».

 

Μιλώντας χωρίς λογοκρισία, ο υποψήφιος βουλευτής του ΛΑΟΣ, έκανε μια σειρά από καίριες επισημάνσεις και αναλύσεις για το πολιτικό παιχνίδι που όπως είπε, παίζεται στις πλάτες του λαού.

Αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι είναι ένα κόμμα που στελέχη του έχουν πιαστεί σε τρομοκρατικές οργανώσεις και που στα Δεκεμβριανά του 2009 αρνήθηκε να καταδικάσει τους κουκουλοφόρους:

 

«Ποια είναι τα χαϊδεμένα παιδιά των κυβερνήσεων του ΠΑΣΟΚ εδώ και 17 χρόνια; Ειδικοί και γενικοί γραμματείς, διευθυντές υπουργείων, προϊστάμενοι υπηρεσιών και Περιφερειών. Το ΥΠΕΧΩΔΕ είναι απόλυτα δικό τους! Τα δικά τους παιδιά είναι οι προβοκάτορες του συστήματος.

Δόθηκαν πολλά λεφτά από το σύστημα, για να κατασκευαστούν οι αναρχικοί, πολλά λεφτά για να κατασκευαστεί και η Χρυσή Αυγή.

Το σχέδιο ποιο ήταν; Να μπει στη Βουλή η Χρυσή Αυγή, να μαχαιρώσει έναν του Τσίπρα, να έχουμε εκτροπή, αναστολή λειτουργιών της Βουλής, αναστολή άρθρων του Συντάγματος και δικτατορία! Αλλά όχι με στρατιώτες, αλλά με τεχνοκράτες!»

 

• Μάλιστα ο τ. βουλευτής Αχαΐας του ΛΑΟΣ, προχώρησε ακόμα περισσότερο, θέλοντας να στηρίξει την θεωρία του για το διεθνές κατεστημένο που προωθεί τη νέα τάξη πραγμάτων και στην Ελλάδα:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ αποτελείται από 12 συνιστώσες, όσες συμπτωματικά και οι φυλές του Ισραήλ! Αυτοί οι άνθρωποι δεν πιστεύουν στη θρησκεία. Και ποιος μπορεί να μου εξηγήσει, γιατί το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ , είναι η πεντάλφα;

Μπροστά μας έχουμε τα όργανα της νέας τάξης πραγμάτων, που στοχεύουν στον Αφελληνισμό και την διάλυση της χώρας.

Πού συμφωνεί Ν.Δ και ΣΥΡΙΖΑ; Τα Σκόπια να ονομαστούν Μακεδονία! Να λένε τους Μουσουλμάνους, Τούρκους!

Να μπει η Τουρκία στην Ευρωπαϊκή Ένωση!

Μαζί τους βέβαια, ΠΑΣΟΚ και Κουβέλης.»

 

• Ο κ. Χρυσανθακόπουλος, υποστήριξε ότι Σαμαράς και Τσίπρας είναι οι δύο πτυχές του ίδιοι παρακμιακού αμερκανικού μοντέλου, σε οικονομικό επίπεδο ο πρώτος, σε κοινωνικό ο δεύτερος:

«Από πού ως που ο Τσίπρας είναι κομμουνιστής;

Η πρόταση του Τσίπρα στο κοινωνικό επίπεδο είναι το αμερικανικό πρότυπο και ο δυτικός παρακμιακός τρόπος ζωής :

1. Ελεύθερη, αποποινικοποιημένη χρήση ναρκωτικών

2. Γάμοι ομοφυλοφίλων, που σημαίνει διάλυση της οικογένειας.

3. Εισαγωγή και νομιμοποίηση, όλων των λαθρομεταναστών και επιπλέον και των οικογενειών τους.

4. Αποχριστιανοποίηση της Ελλάδας, με την Ορθοδοξία στο περιθώριο»

Μάλιστα ο Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος, προέβλεψε ότι με τις νομιμοποιήσεις των λαθρομεταναστών, σε πέντε χρόνια θα έχουμε στην Ελλάδα εθνικές μειονότητες, που μάλιστα θα εκλέξουν δικό τους κόμμα, ενώ αναφερόμενος στον πρόεδρο της Ν.Δ. είπε ότι «ο Σαμαράς έγινε το καλό σκυλάκι της Μέρκελ»

 

• Αναφερόμενος σε Ν.Δ. και ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η Γερμανική δικαιοσύνη αναγνώρισε ότι SIEMENS μιζάρισε κόμματα στην Ελλάδα και αυτά συνεχίζουν να λειτουργούν και αναρωτήθηκε, «με ποιο δικαίωμα συμμετέχουν στις εκλογές ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ»!

 

Μάλιστα, αναλύοντας την επομένη ημέρα των εκλογών, προέβλεψε ότι «μετά τις εκλογές το ΠΑΣΟΚ θα διαλυθεί. Δεν θα προλάβει να πάει ούτε για Συνέδριο.

Στη Ν.Δ. μετά τις εκλογές θα μπει θέμα ηγεσίας!

Ο Κουβέλης είναι φιλότιμο παιδί του συστήματος, προωθεί ό,τι του πουν και είναι πρόθυμος να τους εξυπηρετήσει. Οπότε θα παραμείνει στη θέση του»!

 

• Ο Αχαιός πολιτικός κατά την ομιλία του, υποστήριξε ότι όλα αυτά εντάσσονται σε μια εξελισσόμενη παγκόσμια εξέλιξη:

«Μετά τις εκλογές των ΗΠΑ, θα έχουμε τις παγκόσμιες ανακατατάξεις. Την ίδια νύχτα θα αποσυρθούν ευρώ και δολάριο από την παγκόσμια αγορά και θα γίνει το παγκόσμιο νόμισμα! Και αυτό για να σβήσουν τα χρέη της Αμερικής, που είναι περίπου 30 τρις δολάρια.

Θέλουν μέσα σε μια νύχτα να καταργήσουν τους άυλους τίτλους. Γι αυτό μαζεύουν το ασήμι και το χρυσό όλου του κόσμου. Αγοράζουν γη και υλικές αξίες. Μόνο στην Αφρική έχουν ήδη αγοράσει τα τελευταία τρία χρόνια, 180 εκατομμύρια εκτάρια γης στην Αφρική!»

 

 

• Κάνοντας ιδιαίτερη μνεία στις προτάσεις του ΛΑΟΣ για έξοδο από την κρίση και στους όρους του Γιώργου Καρατζαφέρη, για συμμετοχή σε Κυβέρνηση εθνικής ενότητας, υπογράμμισε:

 

«Το κόμμα μας θα ζητήσει:

-Ανάκτηση εθνικής κυριαρχίας

-Κάθαρση του δημόσιου βίου, με τιμωρία των επίορκων πολιτικών και δήμευση των περιουσιών τους.

-Κούρεμα χρεών στα ιδιωτικά και επιχειρηματικά δάνεια, ώστε να γίνει βιώσιμο το χρέος και να σταματήσουν οι αυτοκτονίες

-Με κατάργηση του πόθεν έσχες στην οικοδομή, ώστε να εισρεύσει το χρήμα στην αγορά και να βγουν τα λεφτά από το σεντούκι.

-Να κατέβει το ΦΠΑ στο 15% και στα νησιά στο 13%, γιατί έχουν μεγαλύτερο κόστος μεταφοράς

-Κατάργηση της βίζας στους Ρώσους τουρίστες, ώστε να κυκλοφορήσει χρήμα στην αγορά.

-Ανακήρυξη της ΑΟΖ και άμεση εξόρυξη φυσικού αερίου και πετρελαίου»

 

 

• Ο κ. Χρυσανθακόπουλος ξεκαθάρισε στους ακροατές του ότι καμία συνθήκη της Ευρωπαϊκή Ένωσης δεν προβλέπει της έξοδο μιας χώρας από το ευρώ, λόγω εσωτερικών προβλημάτων.

Παράλληλα τόνισε, ότι για να γίνει συζήτηση για το μνημόνιο, θα πρέπει προηγουμένως να γίνει συζήτηση για το δάνειο.

«Εάν γίνει αναθεώρηση του δανείου, έχουμε ελπίδα και για αναθεώρηση και του μνημονίου.

-Θα μας δώσουν περίοδο χάριτος 5 ετών;

-Θα μας κατεβάσουν τα επιτόκια στο 1%

-Θα μας αφήσουν να βγάλουμε το φυσικό αέριο, ώστε να έχουμε πόρους;

-Θα διευκολύνουν αυτή τη χώρα να αναπνεύσει, ή το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να μας βουλιάξουν για να μας αρπάξουν την ακίνητη περιουσία μας, όπως την ΔΕΗ, που θέλουν να την αγοράσουν με 3 δις, όταν η αξία της υπερβαίνει, τα 150 δις ευρώ;»

 

 

 

 

• Από το πολιτικό του σκόπευτρο δεν γλίτωσε όμως ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου, για τον οποίο είπε ότι «πέτυχε το στόχο του: Μας πήγε στο ΔΝΤ, κατέρρευσε την οικονομία, κάηκε το ΠΑΣΟΚ και έγινε αμερικανικό κόμμα»

 

O Αλέξανδρος Χρυσανθακόπουλος κλείνοντας την ομιλία του, κάλεσε τους ψηφοφόρους να στείλουν και πάλι τον ΛΑΟΣ στη Βουλή, οριοθετώντας την πολιτική γεωγραφία του κόμματός του:

«Εμείς είμαστε με όλους τους Έλληνες που δεν έχουν παρωπίδες, που έχουν φιλότιμο.

Που δεν δέχονται την παραχάραξη του σχολικού βιβλίου της ιστορίας, που δεν δέχονται τον αφελληνισμό. Είμαστε ενάντια στην Γιαννάκου που προωθούσε το βιβλίο, στην Διαμαντοπούλου που το τύπωνε, στην Δραγώνα που το προωθούσε και στην Ρεπούση που το έγραψε και εξελέγη βουλευτής της ΔΗΜΑΡ.

Είμαστε ενάντια σε αυτούς που τα φάγανε μαζί!»

 

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου