Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 16 Αύγ 2020
Σε καρτούν και γλάστρες δεν κολλάει κορονοϊός
Κλίκ για μεγέθυνση


Γράφει ο mitsos17

 Επειδή ξέρω πόσο ανησυχείτε για την υγεία της Προέδρου της Δημοκρατίας... Δεν την ξέρετε; Η νέα γλάστρα του Προεδρικού; Δεν πάει το μυαλό σας. Δεν πειράζει, εδώ την πάτησαν οι δημοσκόποι, δεν την είχαν καν στις υποψηφιότητες ή την είχαν τελευταία...

Που λέτε σε καρτούν και γλάστρες δεν κολλάει κορονοϊός. Οπότε έχει ανοησία.
Αλλά κινδυνεύει να κολλήσει η Παναγία! Έχει γεμίσει σάλια! Δεν πήγαν τόσοι πολλοί πιστοί στα μαγαζιά των παπάδων φέτος, όσοι άλλες χρονιές, κι εδώ πεσμένος ο τζίρος, αλλά βρε παιδιά, έλεος!
Δηλαδή δεν μπορείτε να κάνετε μια υπόκλιση, όπως οι Γιαπωνέζοι, πρέπει σώνει και καλά να γλείψετε τζάμι;
Δηλαδή τι είναι αυτό; Να αφήσουμε το DNA στην εικόνα, ώστε αν έρθει ο Χριστός, να ξέρει ποιοι είναι οι δικοί του;

Κι αυτά με τη χρήση μάσκας θα ήταν για γέλια, αν δεν ήταν πολύ επικίνδυνα. Πάνε οι πιστοί, φοράνε μάσκα, την πιάνουν με τα χέρια, τη βγάζουν, φυλάνε την εικόνα και την ξαναφοράν!
Μην τη βάζετε καθόλου, δεν έχει νόημα. Αν πιάσεις τη μάσκα να τη βγάλεις, πρέπει να την πετάξεις. Να βάλεις άλλη, αφού πλύνεις τα χέρια. Οι γιατροί το λένε. Αυτό που γίνεται προφανώς και είναι κοροϊδία.

Αφήνω το γεγονός της Μεταλαβιάς, όπου όσοι έχουν μάσκα τη βγάζουν για να γλείψουν ένα κουτάλι που πριν έγλειφαν άλλοι! Τι τη φοράς τη μάσκα μετά; Να σε προστατέψει από τι; Για να οικονομήσει ο Νταβέλης;

Δεν λέμε να μη φοράμε μάσκες, είμαστε υπέρ της σωστής χρήσης. Αλλιώς δεν έχει κανένα αποτέλεσμα. Στην Εκκλησία δεν κολλάς, κολλάς στα πάρτι! Εκτός αν πηγαίνουν πλούσια κωλόπαιδα, γόνοι πολιτικών, όποτε οι δημοσιογράφοι βγάζουν το σκασμό! Δεν κολλάς στα λεωφορεία και τα άλλα μέσα μαζικής μεταφοράς που πάμε σα σαρδέλες κάθε μέρα, κολλάς στις παράλιες που κάνεις τζάμπα μπάνιο! Γιατί, αν πήγαινες να πληρώσεις, δεν θα κόλλαγες!
Κι ας πιάνουν πολλοί με τα ίδια γάντια καφέ και χρήματα. Δικά σου και των άλλων. Η μάσκα μας μάρανε!

Κι από πάνω κρύβουν τα κρούσματα στα νησιά. Στην Αθήνα κολλάει και τη Θεσσαλονίκη. Για κάντε αναλογικά με τον πληθυσμό να δω κάτι... Και πείτε τα πραγματικά κρούσματα.

Προφανώς τα μέτρα δεν θα πετύχουν. Εκτός, αν μαγειρέψουν τα νούμερα, όπως κάνουν στα γκάλοπ.

15 μέρες μετά το άνοιγμα χωρίς κανένα έλεγχο στους τουρίστες από ΕΕ, έγινε της επί χρήμασι εκδιδομένης. Όλοι τα έλεγαν όλοι το περίμεναν. Και τώρα πάνε να ανοίξουν τα σχολειά, όπου μαθητές θα είναι ώρες στριμωγμένοι σε κλειστό χώρο! Τι λέτε πως θα γίνει; Της επί χρήμασι εκδιδόμενης το σιδηρούν κιγκλίδωμα!

Αλλά “μας έσωσε ο Μωυσής γιατί είχε σχέδιο”: Δεν έκανε τεστ, αντί να δώσει στο ΕΣΥ έδωσε στα κανάλια! Εμ βέβαια αυτά κάνουν διάγνωση, αυτά και θεραπεία!
Κοροϊδία, κι ο κόσμος καταλαβαίνει την υποκρισία και τα ψέματα. Γι αυτό είναι εξαγριωμένος.

Γενική καραντίνα δύσκολα θα γίνει. Γιατί λεφτά δεν υπάρχουν τα έφαγαν. Η όλη πρεμούρα είναι να φανεί πως δήθεν παίρνουν μέτρα, ώστε να ανοίξουν τα σχολειά, να πάνε οι σκλάβοι να δουλέψουν. Και βέβαια να μην γίνουν συγκεντρώσεις κατά των πλειστηριασμών που έρχονται. Και των άλλων μέτρων που φέρνει το νέο Μνημόνιο.

Τώρα κολλάνε τα παιδιά, όταν άνοιγαν τα σχολεία όμως για να δείξουν πως τάχα δεν υπάρχει πρόβλημα, είχαν ανοσία! “Είχαν μύτη που δεν χρειάζονταν καν μάσκα”!!1 Κι αν τη γλυτώσαμε φθηνά τότε, ήταν γιατί πήγε μόνο το 10%.

Θυμάστε τις παπαριές με τον καιρό. “Στους 35 καθαρίσαμε”!Δεν είναι υποχρεωτική η μάσκα, δεν έφτιαξε ακόμα ο κολλητός το εργοστάσιο”. Αναρωτιέμαι, αν τα μαζέψει όλα αυτά κάποιος έντιμος εισαγγελέας πόσοι “σωτήρες” θα κατηγορηθούν για απατεώνες.

Για να τελειώνουμε με τον ιό. Κολλάει όπου και όποτε θέλει η κυβέρνηση. Και στο σανό; Κυρίως στο σανό, αλλά είναι μυστικό.Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Κυριακή, 16 Αυγούστου 2020 | 2:53 π.μ.
http://tsak-giorgis.blogspot.com


 
 
21h

KATERINA
 
@ai_katerina
· Aug 15
Ασύλληπτο το concept

Image
10:23 PM · Aug 15, 2020
Twitter Web App
 
57
Retweets and comments
151
Likes
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου