Loading...

Κατηγορίες

Κυριακή 25 Ιούλ 2021
Μία Νέα Δημοκρατία ξημερώνει στην χώρα
Κλίκ για μεγέθυνση


Γιώργος Δόλγυρας25/07/2021, 13:48
 

 

Μαζί με την κανονικότητα που επέρχεται καθώς πλέον θα έχουμε πανδημία αλλά θα παριστάνουμε πως δεν έχουμε και όποιος πεθάνει, όποιος ζήσει. Ξημερώνει και μία Νέα Δημοκρατία, αυτή του «αποφασίζομεν και διατάσσομεν»

Το στίγμα δόθηκε ολοκάθαρα χθες την ημέρα της αποκατάστασης της Δημοκρατίας με το κόψιμο του Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια από την ΕΡΤ ( δε πρέπει να υπάρχει άνθρωπος στην χώρα που να πίστεψε ότι ευθύνεται η Ιαπωνική μετάδοση) και την ακύρωση της παρασημοφόρησης του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου από την ΠτΔ.


Ο Ολυμπιονίκης έκανε το λάθος να κριτικάρει αρνητικά την άριστη διακυβέρνηση της χώρας που τόσο αυτόν όσο και συναθλητές του, τους έχει 6-7 μήνες απλήρωτους. Καθώς και να δηλώσει την αδιαφορία για τις προπονητικές εγκαταστάσεις όπου το ταβάνι στάζει νερά όποτε βρέχει. Έτσι κάπως έπαψε να είναι αρεστός τους και εθνικός ήρωας που τιμάει το εθνόσημο ( σε αντίθεση με άλλες περιπτώσεις αθλητών όπου τους εξυπηρετούν και βοηθούν, χωρίς να μιλούν για τα κακώς κείμενα). Αυτός είναι ο όψιμος πατριωτισμός τους που φιλτράρεται πρώτα από το κόμμα. Και αν για τον χρυσό Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια  υπάρχει το φιλελεύθερο χέρι της αγοράς μέσω των χορηγών του να πληρώνει τον αθλητή, δε συμβαίνει το ίδιο με συναθλητές του οι οποίοι δεν έχουν ακόμα διαπρέψει ώστε να βρουν χορηγούς.


Η ακύρωση της βράβευσης του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου από την άλλη μεριά δεν έγινε τόσο επειδή το συγκεκριμένο πρόσωπο δεν είναι αρεστό στην κυβέρνηση. Στην τελική την δουλειά του κάνει ο άνθρωπος, δεν είναι Μαδουραίος. Πρόκειται για λόγους ξεκάθαρα πολιτικής σκοπιμότητας ( ειδικά αν αναλογιστούμε ποιος το ανακοίνωσε πρώτα). Το αντιεμβολιαστικό κίνημα στην χώρα έχει θεριέψει και παρόλο που βρίσκονται στους κόλπους του και άνθρωποι οι οποίοι εύλογα φοβούνται τα νέα εμβόλια κατά του Κορωνοϊού με τις τόσες κυβερνητικές και επιστημονικές παλινωδίες (της γνωστής επιτροπής ειδικών), η πλειοψηφία έχει συγκεκριμένη πολιτική ταυτότητα και σκοταδιστικές παρανοϊκές αντιλήψεις (τα εμβόλια είναι του σατανά για να μας ελέγξουν, χαλάσουν το DNA κ.α.) Αυτοί είναι οι φίλοι μας οι Μακεδονομάχοι που εγκατέλειψαν την Χ.Α. και εντάχθηκαν στο πλευρό των άριστων για την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών ( που κατέληξε αυτή η ιστορία, γνωστό).

Παρόλο που στις δημοσκοπήσεις παρά μένουν πρώτοι οι άριστοι των αρίστων, γνωρίζουν από που προέρχεται αυτό το +10% που τους έδωσε την εξουσία με αυτοδυναμία. Μπορεί το ΚΙΝΑΛ να περιμένει έτοιμο να συγκυβερνήσει με το πρώτο κόμμα, ωστόσο αν οι συγκεκριμένοι ψηφοφόροι κατευθυνθούν προς άλλα εθνικολαϊκιστικά κόμματα, μπαίνουν σε περιπέτειες και είναι αμφίβολο αν θα βγουν πρώτο κόμμα. Οπότε για να εξευμενίσουν κάπως την οργή ή έστω να μην την φουντώσουν άλλο, θυσίασαν την παρασημοφόρηση του διασώστη Ιάσονα Αποστολόπουλου. Σε αντίθετη περίπτωση θα τους βόλευε να πουλήσουν και λίγη ανθρωπιά και αντιρατσισμό. Φιλελεύθερο εκσυγχρονιστικό κόμμα δηλώνουν άλλωστε.


Όταν εκμηδενίζουν με τέτοιο τρόπο και τέτοια άνεση έναν Ολυμπιονίκη που τιμάει το εθνόσημο και την ΠτΔ (καθώς έγινε γνωστό πως δεν ακύρωσε η ίδια την παρασημοφόρηση του διασώστη ) ας αναλογιστούν οι ψηφοφόροι τους προς τα που βαδίζει η χώρα και η Δημοκρατία σε αυτήν. Αν όχι, ας χορτάσουν την πείνα τους τρώγοντας επικοινωνία αντί ουσίας και με της κομψότητες της κατασυκοφαντημένης, φωνάζοντας δυνατά: « Ψωμί, ελιά και Κ… βασιλιά» επιστρέφοντας στο ένδοξο παρελθόν της παράταξης όπου η ψήφος εξαγοράζονταν με ένα σακί αλεύρι. Κάθε επιλογή δεκτή αλλά έχει και το τίμημά της.

πηγη: https://www.koutipandoras.gr

 
© Copyright 2011 - 2023 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου