Loading...

Κατηγορίες

Πέμπτη 21 Ιαν 2021
Ακροδεξιός οχετός για τις καταγγελίες Μπεκατώρου με απίστευτους υπαινιγμούς
Κλίκ για μεγέθυνση
EUROKINISSI
ΕΝΤΥΠΗ ΕΚΔΟΣΗ 21.01.2021, 11:13

 

 

Δικηγόρος και διδάκτωρ Νομικής από την Αλεξανδρούπολη, πρώην στέλεχος της Χρυσής Αυγής, που αρθρογραφεί συχνά στο σάιτ του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Αλεξανδρούπολης, σχολιάζει με σοκαριστικό τρόπο τις αποκαλύψεις της Σοφίας Μπεκατώρου για τον βιασμό της από στέλεχος της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, χαρακτηρίζοντάς τες «δακρύβρεχτες» και υποστηρίζοντας ότι είναι πιθανό να συνδέονται με τις επικείμενες εκλογές στην Ομοσπονδία.

Μεταξύ άλλων, ο δικηγόρος φαίνεται να λυπάται τον καταγγελλόμενο, ο οποίος, όπως αναφέρει, «αποσβολωμένος κοιτούσε… την κοινή γνώμη να θεριεύει και με το μυτερό “γιαταγάνι” να του θερίζει, ψυχή, νου και τελευταίο το σώμα… “Η κοινή γνώμη σκοτώνει…” Ναι, ως αμείλικτος, χωρίς οίκτο, κριτής...! Τον δίκασε κιόλας… Η δίκη χωρίς δικαστές, χωρίς ενόρκους, χωρίς συνηγόρους… Η ετυμηγορία… Ενοχος (...) Δίκη λοιπόν δεν θα γίνει, όπως αξιώνει ο Νομικός μας πολιτισμός… Γιατί ήδη η δίκη έγινε... με την δακρύβρεχτη δήλωση της Σοφίας… Από την άλλη όμως ο φερόμενος ως δράστης φιμώθηκε… To “Μηδενί δίκην δικάσεις πριν αμφοίν μύθον ακούσεις” δεν ισχύει δυστυχώς για εκείνον. Γι’ αυτόν καταλύθηκε “το τεκμήριο της αθωότητας”… δηλαδή πως κάθε άνθρωπος είναι αθώος μέχρι και την αμετάκλητη καταδίκη του. Κοινωνικός κανιβαλισμός λοιπόν!».

Στη συνέχεια συμπεραίνει πως οι αποκαλύψεις της αθλήτριας, τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, έχουν σχέση με τις επικείμενες εκλογές στην Ομοσπονδία! «Αλήθεια τις ωφελείται και τις βλάπτεται, μετά από 23 ολόκληρα χρόνια...; Γιατί όλοι οι παροικούντες στην Ιερουσαλήμ γνωρίζουν και υποτονθορύζουν (σιγοψυθυρίζουν), ότι σε λίγο καιρό έχει αρχαιρεσίες στην Ιστιοπλοΐα… Και όλως τυχαίως τώρα αποκαλύπτονται όλα… Τώρα που πρέπει να ξεδοντιαστεί ο αντίπαλος… “παντί τρόπω”… Ολοι του Διοικητικού Συμβουλίου παίρνουν την ρετσινιά;!».

Και στη συνέχεια, επιχειρεί ανερυθρίαστα να μπει στη θέση της βιασμένης γυναίκας, λέγοντας με βεβαιότητα: «Δεν γνωρίζω απόλυτα ποια είναι η αλήθεια...! Την ξέρει μόνο η καταγγέλλουσα, ο φερόμενος δράστης και ο Θεός! Καμία γυναίκα όμως, όσο αδύναμη κι αν είναι, δεν θα άφηνε τόσα χρόνια... για να καταγγείλει τον βιαστή της… Γιατί δεν μπορεί να σάστισε όταν την αγκάλιασε, να σάστισε όταν την φίλησε…, να σάστισε όταν την πήγε στο δωμάτιο… και να ξεσάστισε… όταν έφυγε από επάνω της… Γιατί σίγουρα δεν σάστιζε, όταν ήταν σημαιοφόρος στις ελληνικές αποστολές… Κι αυτό συνεπάγετο κι άλλα… προνόμια, ίσως και θέσεις!»

Και για φινάλε, θυμάται τη Μυρτώ της Πάρου, επιχειρώντας να υποβαθμίσει το δράμα της Σοφίας Μπεκατώρου: «Μια κοινωνία υποκριτική και ψεύτρα που νοιάζεται για την “καθυστερημένη” τιμή της επώνυμης Μπεκατώρου αλλά καθόλου για την δυστυχή Μυρτώ, όταν πριν χρόνια το “ανθρωπόμορφο τέρας” από το Πακιστάν τη βίασε ανηλεώς και στην συνέχεια την πέταξε από τα βράχια… για να καταλήξει παραπληγική στην απέραντη μοναξιά της… Γι’ αυτή δεν νοιάστηκε ούτε την αγκάλιασε κανένας πρωθυπουργός, κανένας αρχιεπίσκοπος, κανένας επώνυμος…».

https://www.efsyn.gr

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου