Loading...

Κατηγορίες

Τρίτη 10 Νοέ 2020
Καινούργιο φιάσκο της Κεραμέως
Κλίκ για μεγέθυνση


 
 Γράφει ο mitsos175

 

«Το σύστημα τηλε-εκπαιδευσης ήταν έτοιμο να αντέξει». Το σύστημα μπορεί να άντεχε, εμείς δεν αντέχουμε τις κουταμάρες.

Η Καμερέως θέλει τον τίτλο της πιο άχρηστης υπουργού Παραπαιδείας και Ταλιμπανισμού. Τα κατάφερε! Δεν ήταν εύκολο να εκθρονίσει την Άννα της Φωτοτυπίας. Αλλά χάρη στα εγκλήματα που έκανε εις βάρος μαθητών, γονιών και εκπαιδευτικών έγινε η υπουργός που έβλαψε την Παιδεία, όσο κανένας άλλος κηφήνας.

Ήταν προετοιμασμένη η κυβέρνηση και κατέρρευσε το σύστημα. Επειδή ήταν προετοιμασμένη έγινε το μπάχαλο. Γιατί ακόμα και το χάος θέλει μια ετοιμασία. Έπρεπε να μην προετοιμαστούν καθόλου, να μας κάνουν έκπληξη.

Τα παιδιά δεν θα πάρουν απουσία τώρα. Πάντως κάμποσοι θα πάρουν πολλά λεφτά γι' αυτό μη γελάτε πολύ. Έχουμε πει τι γίνεται. Αν φτιάξεις κάτι από την αρχή καλό (δρόμο, γέφυρα, κτήριο κλπ), δεν θα χρειαστεί να το ξαναφτιάξεις, άρα δεν θα πάρεις και άλλα χρήματα.

Μου άρεσε που είχαν λυσσάξει με τις καταλήψεις. Για να κλείσουν τα σχολειά τελικά μόνοι τους. Άρα δεν ήταν θέμα ύλης, αλλά ποιος θα κλείσει την πόρτα.

Μπορεί στην τηλεκπαίδευση η κυβέρνηση να έπαθε νίλα, αλλά στις μάσκες μια χαρά τα πήγε. Έδωσε σεντόνια τα οποία θα χρησιμοποιήσουν οι μαθητές όταν πάρουν τα σπίτια των γονιών τους. Άλλη μια επιτυχία της ΝΔ. Και είναι μεγάλη επιτυχία της γαλάζιας συμμορίας το γεγονός πως όσο ο κόσμος ξεραίνεται στα γέλια, αυτοί τρώνε τον αγλέουρα.

Η κυβέρνηση της δεξιάς και ο Μητσοτάκης το απολαμβάνουν να μας καταστρέφουν με την ταξική τους πολιτική.  Κι εμείς το θέλουμε, το τραβάει ο οργανισμός μας, σύμφωνα με τα μαγειρεμένα γκάλοπ. Αυτά που πέφτουν καμιά τριανταριά μονάδες έξω.

Η λύση για την κυβέρνηση είναι να δοθεί περισσότερο δημόσιο χρήμα στα κανάλια. Να πουν πως όλα λειτουργούν καλά, αλλά φταίνε τα παλιόπαιδα επειδή έβαλαν παιχνίδια στα PC και τα κινητά τους! Διότι κάτι πρέπει να πουν τα troll. Αυτή είναι η δουλειά τους. Θα μου πείτε καμία ντροπή δεν είναι δουλειά, αλλά τα troll δεν ντρέπονται. Ούτε σκέφτονται. 

Τα παιδιά του Δημοτικού δεν κολλάνε γιατί αν κόλλαγαν, θα έμεναν σπίτι οι είλωτες γονείς. Μας γαργαλάν για να μας φάνε. Περίεργη μέθοδος αλλά πιάνει.

***

 «Το σημερινό φιάσκο στη λειτουργία της τηλεκπαίδευσης στα γυμνάσια και τα λύκεια της χώρας μας αφήνει έκθετους την κυβέρνηση και το υπουργείο Παιδείας. Η εξέλιξη αυτή "δεν είναι κεραυνός εν αιθρία". Ήδη από την περασμένη εβδομάδα το Πανελλήνιο Σχολικό Δίκτυο έστειλε μήνυμα στα σχολεία για να ενημερώσει για τις περιορισμένες δυνατότητες λειτουργίας της πλατφόρμας σύγχρονης τηλεκπαίδευσης. Άρα, η κυβέρνηση ήξερε το πρόβλημα, αλλά δεν έκανε τίποτα! Κατά τ' άλλα έφταιγαν οι αγώνες των μαθητών... », τονίζει το ΚΚΕ, σε σχόλιό του.

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Δευτέρα, 9 Νοεμβρίου 2020 | 8:00 μ.μ.
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com
 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου