Loading...

Κατηγορίες

Σάββατο 14 Νοέ 2020
Σοφία Γιαννακά: Ενα αντι-ΚΚΕ άρθρο, από μια "γυναικούλα με βλέμμα συγκαμένο και γλώσσα φιδιού στάζοντας ξεθυμασμένο δηλητήριο"
Κλίκ για μεγέθυνση

 

 

Από ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ , Σάββατο, 14 Νοεμβρίου 2020 | 6:19 π.μ.

 

 

 
Ας ξεκινήσουμε με μια γενική διαπίστωση που κάναμε στο παρελθόν όπου κι αποδίδαμε στους πολιτικούς γυρολόγους, οι οποίοι στην εποχή μας αφθονούν ότι είναι πολιτικά ρεμάλια, που σέρνονται από δω κι από κει, προκειμένου να κατοχυρώσουν το...δικαίωμά τους να είναι κηφήνες της εξουσίας. Καθ’ έξιν γλύφτες και βαστάζοι του οποιουδήποτε, αρκεί να είναι μέσα στο παιχνίδι. Συμπλεγματικοί αριβίστες και χαζοαπατεωνίσκοι της φάπας....

 

Ας 'ρθούμε τώρα και στο θέμα μας. Υπάρχει μια δημοσιογράφος ονόματι Σοφία Γιαννακά και η οποία χρημάτισε για ένα φεγγάρι βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ, απ’ της υπέρμαχους της μνημονικής πολιτικής του ΓΑΠ.
Στην συνέχεια τα έσπασε με τον Γιωργάκη, για να βρεθεί στην πορεία να φλερτάρει με τον ΣΥΡΙΖΑ μέσω του «Νέου Αγωνιστή», -μιας ομάδας πρώην μελών και στελεχών του ΠΑΣΟΚ που έφυγαν από το κόμμα τους όταν έγινε το πρώτο Μνημόνιο, και έχουν στενές επαφές και το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Δεν μετατράπηκε σε έρωτας το φλερτ, -ας μην μπούμε σε λεπτομέρειες-, και έτσι βρήκε καινούργια ασχολία. Κι αυτή είναι να κατέχει μετοχές και διευθυντικό ρόλο στην ιστοσελίδα iefimerida.gr.(Διαβάστε περισσότερα γ' αυτό το site).

Βρίσκοντας, λοιπόν, δημόσιο βήμα η κ. Γιαννακά, έγινε Μητσοτακικότερη του Κούλη.
Εξελίχθηκε σε μια "γυναικούλα με βλέμμα συγκαμένο και γλώσσα φιδιού στάζοντας ξεθυμασμένο δηλητήριο" με την προσδοκία να αποκτήσει "μια θεσούλα, μια καρεκλίτσα, ένα δημαρχιλίκι, ένα βουλευτιλίκι, κάτι τέλος πάντων", όπως την στόλισε με τον ιδιαίτερο καυστικό τρόπο η Ελενα Ακρίτα, όταν δέχτηκε απρόκλητα επίθεση από την Γιαννακά επειδή έκανε κριτική στην κυβέρνηση του νέου "Μωησή". 

Εδώ για να πούμε την αλήθεια, ο όμιλος διαδικτυακών ΜΜΕ στον οποίο έχει μετοχές η κ. Γιαννακά είναι απ' τους ποιο ευνοημένους της Πέτσινης λίστας έχοντας λάβει 400.000 ευρώ, (Iefimerida.gr 250.000, Bovary.gr 100.000, Economistas.gr 50.000), οπότε πέρα απ' το ότι προσδοκά κάποια "θεσούλα" με το χρίσμα της Ν.Δ., "λογικό" είναι και να ρίχνει το ανάλογο γλύψιμο στον πρωθυπουργό και στην κυβέρνηση των "αρίστων".  

 Δεν θα χάσουμε τον χρόνο μας να αναφέρουμε πονήματα-αγιογραφίες με φασιστική μπόχα της κυρίας, του τύπου "Τους φόρεσε τα γυαλιά στα σύνορα ο Μητσοτάκης" και "απέτρεψε την εισβολή" από τα “νέα κύματα των λάθρο”. ...

Επίσης δεν είμαστε εμείς οι κατάλληλοι να της απαντήσουμε στο χθεσινό εμετικό αντι-ΚΚΕ άρθρο της που τιτλοφορεί: "Μια πληγή που τη λένε ΚΚΕ", με αφορμή την απόφαση του κόμματος του Περισσού να συμμετέχει στην πορεία στην επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου.

Προφανώς είναι γελοίο, το κείμενο της κ. Γιαννακά, αλλά το απίστευτο είναι άλλο. Παρ' όλο που αποδίδει στο ΚΚΕ τα μύρια όσα, από "ιδεολογικούς παραλογισμούς", μέχρι "παράλογους ακτιβισμούς", εκτιμάει ότι "το ανεχόμαστε επί δεκαετίες και το υπομένουμε στωικά", -λίγο ακόμα και θα ζητούσε να στέλνονται σε ξερονήσια οι κομμουνιστές-, μας γράφει η ίδια ότι  "Δεν έχω πρόθεση, βέβαια, να ανοίξω λογαριασμούς με το ΚΚΕ"!

Αλήθεια, πώς αλλιώς θα μπορούσε να ονομάζεται η μαλάκυνση εγκεφάλου;
πηγη:http://tsak-giorgis.blogspot.com

 
© Copyright 2011 - 2022 Στύξ - Ανεξάρτητη Πολιτισμική και Πολιτική Εφημερίδα της Βόρειας Πελοποννήσου