Τα πυρά του ΣΥΡΙΖΑ δέχτηκε ο πρωθυπουργός με αφορμή τις νέες κυβερνητικές ανακοινώσεις για τα προνόμια των εμβολιασμένων, σημειώνοντας ότι «επενδύει και πάλι στον διχασμό».

Η αξιωματική αντιπολίτευση επισημαίνει ότι ο κ. Μητσοτάκης «πετάει το μπαλάκι στους επιχειρηματίες της εστίασης», οι οποίοι «καλούνται με “ατομική ευθύνη” να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά».

 

Ανακοίνωση ΣΥΡΙΖΑ

«Αφού ο κ. Μητσοτάκης σπατάλησε δεκάδες εκατομμύρια δήθεν για καμπάνια ενημέρωσης και αφού με ευθύνη της κυβέρνησής του στα τέλη Ιουνίου αντί για 70% των πολιτών, όπως υποσχόταν, έχει εμβολιαστεί μόλις το 35% του πληθυσμού και ο ρυθμός εμβολιασμού φαίνεται ότι επιβραδύνεται, τώρα επενδύει και πάλι στον διχασμό.

Διχάζει και πάλι την κοινωνία, αυτή τη φορά σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους, λες και η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών τόσους μήνες μπορούσαν αλλά δεν θέλησαν να εμβολιαστούν. Και πετάει το μπαλάκι στους επιχειρηματίες της εστίασης, που καλούνται πάλι με «ατομική ευθύνη» να βγάλουν μόνοι τους τα κάστανα από τη φωτιά και να καλύψουν την κυβερνητική αποτυχία.

Καλούμε όλους τους πολίτες να αγνοήσουν τις παλινωδίες, το διχασμό και την εξευτελιστική κοροϊδία της κυβέρνησης και να εμβολιαστούν».
πηγη: https://tvxs.gr